Vaš horoskopski znak otkriva koji bi trebao biti Vaš stil – BLIZANCI

Ako ste rođeni pod ovim znakom, sada možete saznati što Vam zaista odgovara, pokazat će Vam pravu individualnost s čime još možete povećati Vaše pozitivno zračenje na maksimum. Sviđa Vam se netko, ili jednostavno želite ličiti na sebe samoga kada se pogledate u ogledalu? Evo prilike, čitajte dalje kako biste saznali kakva odjeća, nakit i šminka je ta koja će iznijeti na vidjelo ono što je dosad bilo skriveno u Vama!
Oblačenje prema horoskopu :
Uglavnom birate Vašu odjeću tako da se ne ističete previše od drugih. Dajete prednost odjeći koja nije previše uska, čak više volite sportsku odjeću koja je već skoro dječačkog izgleda. Da biste izvukli najviše iz sebe, ne trebate puno menjati na garderobi jer u osnovi Vašem imidžu pripada sportska garderoba, ali treba malo više boja uključiti u Vaš stil oblačenja. Vaše tijelo je proporcionalnog oblika, prije ste mršaviji nego puniji, zato Vam jako dobro stoje modeli košulja ili nekih majica koje su blago strukirane. Džemperi sa patent-zatvaračem i kapuljačom, biciklističke hlače ili logo Vašeg omiljenoga benda će Vas predstaviti vrlo jedinstvenim. Ako imate neki dobar citat iz omiljenog filma i to kopirate na Vašu majicu, izazvat ćete oduševljenje u krugu Vaših prijatelja.

 

 

Ava, Ava 447, tarot, ljubav, posao, zdravlje
Međutim, svaka žena treba imati u svojoj garderobi jednu zavodljivu i elegantnu večernju haljinu. U ovome slučaju birajte svijetlu boju, plavu, zelenu ili čak i žutu, a nikako ne crnu ili crvenu. A uz to odgovarajuće elegantne sandale da nikako ne bude sa visokom potpeticom jer Vam treba puno vremena da naučite hodati u njima. Trebate se naviknuti na njih nakon udobnih i stabilnih tenisica za trčanje.
Nosite li ovu boju, možete saznati kakav će Vam biti dan! Kliknite OVDJE i saznajte!
Šminka prema horoskopu :
Nije karakteristično za Vas da se šminkate svakog radnog dana, najviše što koristite je malo maskare i sjajila za usne jer Vašem sportskom stilu ne bi više od toga bilo odgovarajuće. Ionako možete smatrati suvišnim svu tu „farbu“ na sebi jer ste vječito u žurbi, i nemate vremena provesti sate ispred ogledala šminkajući se. Međutim, na nekim prilikama ili kada je praznik zahvaljujući vještini Vaših ruku u šminkanju, možete šokirati Vašom solidnom, ali istovremeno vrlo ženstvenom pojavom. Naglasak tada stavite na Vaše oči, uvećajte ih sa olovkom jer su vrlo lijepe i pričljive. Za usne koristite blijeđe boje, ili eventualno trešnje crvenu boju ako želite nekoga zavesti jer će tako u večini slučajeva Vaše tanke usne postati najpoželjnije.

Astrosavjetnik, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici
Dodaci prema horoskopskom znaku :
Generalno, kada su dodaci u pitanju trudite se na minimalizam. Daleko od Vas stoje kičasti, preteški zlatni ili slični skupi nakiti. Jako dobro znate gdje je granica. Naravno, volite delikatne male sitnice, primjerice neka mala luckasta bižuterija ili naušnice, makar i u obliku delfina Vam je prilagodljiva u svakodnevnici. Prstenje Vam je također blisko, pošto prema astrologiji imate stila, vrlo fine i lijepe ruke. Poželjno Vam je prema tome na što više prstiju staviti ukrasno prstenje pa makar i bižuteriju ili što je bolje srebrni prsten, koji će uz jedan prelijepi lak na Vašim noktima još više izraziti Vaš stil.
Zanima li Vas kakv stil ima Bik, kliknite OVDJE i saznajte!
Vjerojatno ste veliki fanatik torbi, od kojih s velikom vjerojatnošću imate barem deset komada u ormaru. Sa ovime biste mogli također istaknuli Vašu individualnost, ako ne biste uvijek jednu istu sportsku iskorištenu torbu nosili svugdje, u koju ste jednom spakirali sve potrebne stvari. Slobodno nosite svaki dan sa sobom neku malu torbu koja odgovara trenutnoj Vašoj odjeći koja je i praktična.
Kada je praznik, zabava ili čak ako idete na sastanak, slobodno budite hrabriji. Blizancu su zračni znak, tako da čak možete imati i neki nakit na tijelu. Međutim pirsing i tetovaža je dugoročna, zato ako se odlučite za to, počnite na nekoj manjoj površini koja se još može sakriti.

Ako imate još nekakvih nejasnoća oko Vašeg stila odijevanja, slobodno nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, rado će Vam pomoći pri odabiru Vaše dobitne kombinacije!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na broeve telefona:

 

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,