Vaš horoskopski znak otkriva koliko možete biti BOGATI!

Nije svima dato veliko bogatstvo, niti je u svačiju sudbinu upisan veliki dobitak, sreća i obilje.
Hoćete li Vi postati bogati prema Vašem horoskopskom znaku? Ako Vam je horoskopski znak Bik, Lav ili Ribe, onda možete računati na puno novca i obilje. Možete doći do novca koji ne trebate zaraditi.

 

Bik
Oslonite se na Vašu kreativnost i slušajte Vašu intuiciju. Sudbina Vam stavlja na put mogućnosti koje su vrijedne milijune, samo te mogućnosti morate primijetiti. Kreirajte sebi anđeoski pečat za privlačenje obilja.

Kliknite OVDJE i saznajte kako izraditi pečat za kreiranje obilja!

 

Lav
Lavovi se često rode u Vrlo bogatoj obitelji, zato i ne moraju toga napraviti za prosperitet. Ako ga obitelj ne podržava i ne pomaže mu u daljnjem životu, svakako će to njegovi prijatelji učiniti, do svoje 50 godine steći će veliko bogatstvo.

Ribe
Lukavost, izdržljivost i strpljenje će ga kod odmaklih godina dovesti do puno novca. Ako je Vaš horoskopski znak Ribe i nemate baš puno novca, onda u svakom slučaju zatražite jednu magiju jer možda imate na sebi prokletstvo ili urok.
Ako ne pripadate među gore navedena tri horoskopska znaka, ni tada nemojte očajavati, novac i bogatstvo se može privlačiti samo Vi morate puno više učiniti zbog toga, naročito tada ako ste rođeni pri planetarnom stanju koje ne podržava financije.

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

U svakom slučaju OVDJE pročitajte kako možete postići financijski uspjeh u pet jednostavnih koraka!

Ako je Vaš horoskopski znak Jarac, Vodenjak ili Djevica, u svakom slučaju zatražite magiju bogatstva jer od osobnih sredstava skoro je sigurno da se nećete obogatiti. Ovan, Rak, Vaga, Škorpion, Strijelac i Blizanci žive u prosječnim financijskim područjima. Ako ste pripadnik ovih horoskopskih znakova, nikada nećete imati problema s time što ćete sutra staviti na stol, ali i preveliko bogatstvo će Vas zaobići. Ali to možete preokrenuti a time što ćete napraviti odgovarajući ritual za privlačenje novca.

Možda ste u prethodnom životu bili vrlo bogati, a sada morate iskusiti i siromaštvo. Karmičko siromaštvo nikada nije konačno, niti znači da morate patiti cijelog života. Ako ste već iskusili siromaštvo, ispunili ste karmu i možete krenuti dalje, spremni ste prihvatiti obilje u život.

OVDJE možete točno saznati kakav značaj ima prethodni život!

Isključivo jedan cilj vidite pred sobom, a to je da želite postati bogati?! Ako je tako, onda je pravo vrijeme da sklonite sve prepreke s Vašeg puta uz pomoć savjetnice Dade, kod 432 ili Dijane, kod 449. Nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Mogu Vam pomoći da postignete davno očekivani cilj!

 

Njih nazovite i iz inozemstva na slijedeće brojeve telefona:

savjet, onozemstvo, Najbolji savjetnici u Hrvatskoj, Astrosavjetnik

 

članak, svidja, astro Centar, astrosavjetnik, hrvatska, Novatv,

 

 

 

 

 

Povezani članci