Vaš rođendan će reći ono sto je najprivlačnije u Vama!

Ako ste rođeni ponedeljkom:

Puni ste energije.Bilo tko Vas vidi, odmah pomisli da ova osoba ima ciljeve u životu i nikada se ne predaje. Gotovo da sjaji iz Vas, kako uživate u životu sa svim svojim izazovima. Drugima pokazujete primjer za sve što radite i dajete snagu da se i oni prepuste. Ovo je Vaša najbolja osobina, što je ujedno i najatraktivnije kod Vas! Osim svega toga, Vaše su oči naravno te koje Vas čine atraktivnima, svatko se može izgubiti u njima.

Ako ste rođeni utorkom:

Svatko može računati na Vas! Puni ste ljubavi, prihvaćanja i razumijevanja, Na temelju simpatije sa svima ste na istoj valnoj duljini. Od prvog Vam trenutka svatko novi postaje prijatelj kada vide Vaše drage oči i čuju Vaš mekani glazbeni glas. Vaše geste mogu biti atraktivne u očima drugih, ne samo od suprotnog spola jer svatko može biti Vaš prijatelj, i veliki i mali. Vaš osmijeh je šarmantan i privlačan za svakoga!

Ako ste rođeni srijedom!

Vaše zračenje izmamljuje osmijeh na svačije lice. Jednostavno ne možemo ne osjećati se dobro u Vašem društvu. Vaše ljubazne riječi i ohrabrujući stil je poput ranog ljetnog sunca. Ugodno milujete i povećavate samopouzdanje svih oko Vas. Najatraktivnija karakteristika Vam je nesebično davanje, hvale, časti i ljubavi. Ruke i graciozni pokreti vaših ruku su simpatični za svakoga.

rodjendan

Ako ste rođeni četvrtkom!

Vi ste puni prijateljstva i ljubavi. Zračite pozitivnim energijama, spremni ste pomoći i imate naklonost štititi druge. Vama je to nedvosmisleno, tko trazi, taj i dobije od Vas pomoć i pažnju. Najatraktivnije karakteristike su također s ovim povezane, vidite u ljudima onu stranu koju možete i morate voljeti. Tako su oni u mogućnosti u Vašoj okolini osjećati se kao kod kuće i u svojoj koži. Osim toga, izgled vrata i ramena su najatraktivniji na Vama jer simboliziraju ugodnu širinu, mir i strpljenje.

Ako ste rođeni petkom!

Vi ste u mogućnosti zabavljati druge. S vama čak i raditi znači dobru zabavu jer sa svakim pokretom i riječju, u stanju ste izmamitit široki osmijeh. Imate osjećaj kao da ste stalno u sredini neke zabave i mora se obratiti pažnja na Vas, pošto ste stalno u centru pažnje. Međutim, to nije uopće loše, nego, shvatite to da svatko zeli ići s vama na večernji ples! Noge su najatraktivnije kod Vas, barem što se tiče izgleda.

Ako ste rođeni subotom!

U bilo kakvoj da ste situaciji, snaći ćete se. Vrlo brzo znate improvizovati, ne postoji za Vas nemoguca situacija. U mogućnosti ste uvijek izvući iz situacije ono najbolje, stoga, ne samo da puno njih privlačite, nego Vam i zavide. Ali prijatelji znaju što je u Vama privlačno, to vas čini onim što jeste, što je neponovljivo! I temperament Vam je takav, a to je ono što privlači poglede na Vas, struk i razmjernost.

rodjendan2

Ako ste rođeni nedjeljom!

Imate moć vođe i zato ste u mogućnosti pomoći drugima. Sve to samo tako možete poduzeti ako procijenite mogućnosti, potrebe i sposobnosti drugih, te potpune svjesnosti Vaše okoline. Bilo tko da Vas pita za savjet, njemu iskreno i sa poštovanjem pružate ruku pomoći i tako dajete adekvatnu motivaciju. To Vam je najatraktivnija karakteristika, dok je za Vanjštinu kosa, koja vas okružuje kao vijenac.

Jeste li Vi član naše grupe gdje dobijate popuste i besplatna proricanja? Budite informiranii iz prve ruke o svim novostima za besplatne mogućnosti proricanja! PRIKLJUČITE NAM SE SADA!  “https://www.facebook.com/groups/339678746232784/