Vaš zodijački znak otkriva koji bi trebao biti Vaš stil-BIK

Prošli tjedan smo gledali stil za rođene u znaku Ovna, a sada je došao red na Bikove kojima je prema stilu astrologije svakako važniji izgled jer su ženstveniji zodijak. Prema tome, njihov temperament je puniji, ženstveniji, češće je i kod muškaraca mekšeg oblika. Istina, mnogi muški bikovi će biti body builderi jer je njihova snaga izvanredna. Što se tiče odijevanja i stila, i bikovi vole praktičnost koje će odmah postati jasno u prvom krugu oblacenja!

Oblačenje prema zodijaku:

Uglavnom, udobnost i kvaliteta su važni za Vas na tom području. Budući da je Venera Vaša vladajuća planeta, imate vrlo dobar osjecaj za ljepotu i slobodno se možete osloniti na to. Lijepe i elegantne haljine poput odijela ili sukanja, a gospodi, odijela i košulje-vrlo dobro stoje. Neka Vam malo kože bude otkriveno jer kako se krećete i premještate, Vaš izgled se čini još tajanstvenijim. Pošto Vam je izgled  zdepastiji, mišičaviji ili okrugao, iz Vas blista tradicionalna žensvenost. Ljude rođene u znaku Bika najviše ljudi smatra prirodnim ljepotama, tako da je odjeća samo jedan dodatak za Vas u kojima jako lijepo izgledate. Iako, možda, izbjegavate visoke potpetice jer je u njima teško hodati i sigurno nećete obući haljinu koja je jedan broj manja, a to Vam niti ne treba jer ste dobri takvi kakvi jeste! Doro poznajete kombinaciju udobnosti i elegancije, možete ići čak i za modnog savjetnika, a ako ništa drugo onda za prijatelje. Za boje Vam predlažemo da koristite prirodne boje. Dobro Vam stoje smeđa i zelena koje odgovaraju uz Vašu boju očiju.

2

 

Šminka prema zodijaku:

Šminka nije specifična za Vas jer se osjećate pomalo neugodno ispod debelog “gipsa”, ali prema astrologiji stila, svijetle, ne previše jake nijanse možete koristiti za svaki dan. Budući da je Venera Vaša vladajuća planeta, kada izlazite iz kuće volite dobro izgledati, tako Vam ne padne previše teško da stavite malo pudera i maskare. Ako bojite Vaše oči, preporučavamo Vam bež i svijetlo smeđe te žute nijanse. Na usne stavite crvenu ili narančastu, a ako se želite upregnuti onda koristite pink boju. Pošto imate spretne ruke, vašu šminku sami sebi znate učiniti vrlo lijepom. Također volite lakirati nokte. Odlazak na manikiru može biti idealna rekreacija za Vas, ali izbjegavajte duge lažne nokte jer ćete ih svakako polomiti tijekom rada.

3

 

Dodaci prema zodijačkom znaku:

I na ovom Vas području vodi jednostavnost i praktičnost. Iako Venera zauzima prvo mjesto u Vašem horoskopu, ako netko kaže da se mora namučiti za ljepotu,Vi ćete ga ismijati. Zašto, pa i ovako si lijepa? No, ali kod dodataka i Vi selektirate ono ljepše. Volite bižuteriju koja Vam dobro stoji, lijepe viseće naušnice i izvanredne narukvice. Kod materijala volite sve što je prirodno ili slično, predlazemo Vam da se držite toga kao što su primjerice, drveni nakit ili moderne heklane naušnice. Oni su istovremeno i fit i udobni za Vas jer ne pokreću nikakve alergijske reakcije kod Vas. Kod kristala izaberite ružin kvarc koji Vam jako dobro stoji i stalno ga možete nositi u obliku medalje oko vrata.

 

Ukoliko Vas zanima više o ovome članku i Vašem znaku  , slobodno se obratite našoj REGINI na kodu 418 koja će Vam sve detaljno objasniti!