Vaša demonska strana prema horoskopskom znaku!

Svatko ima svoju anđeosku i demonsku stranu. Znate onu izreku da svaki novčić ima dvije strane, a to se odnosi i na nas. Horoskopski znak otkriva kakvi bismo bili da nam samo mali vrag šapuće u uši i potiskuje anđela. Ovaj horoskop možemo nazvati i demonskim horoskopom.

Ovan

Da ste demon, bili biste demon seksa. Upoznali biste sve u podzemlju i zavodili oženjene osobe iz hobija i ucjenjivali ih fotografijama. A Vaša omiljena demonska aktivnost bila bi rastaviti parove, prema naredbama drugih ljudi, ugodno, ljubazno.

Bik

Vi biste bili demon hrane i pića. Neograničeno biste jeli i pili, kažnjavali biste druge uskraćujući im hranu. Naravno, kada biste bili u boljem raspoloženju, svakog biste nagrađivali neograničenim konzumiranjem hrane. Stalno biste organizirali zabave za Vaše demonske pratioce u ogromnim prostorijama podzemlja gdje biste danima jeli i pili.

Klikom OVDJE doznajte na koji način možete prepoznati prisutnost zlih duhova! 

Blizanci

Vi biste bili demon znanja. O svakome biste znali sve, nitko ništa ne bi mogao sakriti od Vas. Vi znate i vidite svaku pogrešnu misao ljudi, i informacije koje biste stekli, zloupotrijebili biste ih. Stičete veliko bogatstvo prestrašivanjem cijelog svijeta i vodećih političara.

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Rak

Vi biste bili demon emocija i zdravlja. Donijeli biste bolest svojim neprijateljima, emocionalno manipulirali onima koji Vam se ne sviđaju. Posjedovali biste velike sile u tolikoj mjeri da bi se cijelo čovječanstvo plašilo Vas.

Zašto se ne trebate bojati dobrih duhova? OVDJE Vam otkrivamo sve detalje! 

Lav

Vi biste bili demon pohlepe. Uzeli biste od ljudi sav novac, blago, sve dragocjenosti svijeta. Uživali biste i ne bi Vas zanimalo što su ostali siromašni. Bili biste puni novca i uvijek biste željeli još više. Samo bi Vaši najmiliji i prijatelji dobili dio Vašeg bogatstva.

Djevica

Vi biste bili demon moći. Utjecali biste na umove ljudi, naređivali im i koristili ih kao strojeve. Svi bi bili Vaše igračke, i prisilili biste ih da Vam se klanjaju kao pred moćnim bogom.

Vaga

Vi biste bili demon vječnosti i zavođenja. Nikada ne biste ostarili, nazivali bi Vas bogom ljepote. Svi bi željeli da podijelite s njima tu moć i tajnu, dok biste ih Vi držali u šaci. U zamjenu za tajnu postali biste vječni sluga.

Gordana, nazovite provjeriti zašto je najbolja

 

Škorpion

Jasno je da biste Vi bili demon rata i osvete. Posvađali biste ljude, započeli svjetske ratove, ohrabrivali druge da čine zla djela. Dizali biste ustanke, otpore, građanski rat, i sve to s najvećim zadovoljstvom.

Strijelac

Vi biste bili demon ljubavi, ali pod đavolskim utjecajem. Bili biste kao mali zao Kupid. Spojili biste parove, potom ih razdvojili, igrali biste se s njihovim emocijama i uživali u njihovoj nesreći i tuzi.

Deset znakova koji pokazuju da se u Vašem domu nalazi duh, brzo kliknite OVDJE za sve detalje! 

Jarac

Vi biste bili demon usjeva i zemlje. Kontrolirali biste tko bi koliko bogatstva i zemlje stekao. Odredili biste velike poreze onima kojima pomažete da imaju bolji usjev. Bili biste tiranin i željeli biste veći dio zemlje za sebe. Nazivali biste sebe kraljem.

Vodenjak

Vi se i u stvarnom životu ponašate poput demona, ali kada biste zaista bili demon bili biste demon reformacije. Svaki dan biste nanosili zlo na drugačiji način, jedan dan s novcem, imovinom, emocijama. Svijetu bi klecala koljena od Vas, jer bi se svi unaprijed bojali neznanja što će ih zadesiti sutra.

Ribe

Vi biste bili demon magije. Bavili biste se crnom magijom. Imali biste natprirodne sposobnosti i ne biste se bojali koristiti ih da se uplićete u živote drugih, čak i ako ih ne poznajete. Imali biste moć predvidjeti budućnost, kao i moć teleportiranja.

 

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook