Vaša sudbina na dlanu

Svatko je čuo za proricanje iz dlana, takozvane hiromantije, ako ne drugačije, onda kroz povijest naših djedova i baka, gdje je putnica Ciganka predvidjela nekoj osobi bogatstvo ili čak ljubav.

Povijest ove metode analize sudbine, je vrlo drevna. Grčka riječ koja se odnosi na ovu znanost, ukazuje na to da je mjesto nastanka još u drevnom romskom, prema nekim istraživanjima u indijskom mjestu, kojem se može ući u trag. Jako je popularna među onima koji su uključeni u ezoteriju, jer nije potreban alat, već samo dlan.

Nisu samo otisci prstiju jedinstveni, već i linije cijelog dlana, za čije je dešifriranje simbolike, izgrađena vrlo visoka razina znanja. Ne samo romske vještice posjeduju ovo znanje, već i puno magova koji često uzimaju otisak dlana obje ruke od njihovih klijenta, da bi bliže i detaljnije proricali sudbinu, za laike, te kaotične linije. Ove informacije, ne da samo mogu pokazati Vaš život, nego se vidi zadatak sudbine i karma do određene razine, a svi odgovori koji otkrivaju tajne vaše duše kao ključ od doma, su prikazani ovdje.

čitanje dlana

Hiromantija se temelji  na istraživanju osobnosti pojedinca, i na tome se temelji proricanje budućnosti i otkrivanje sudbine. Prilikom analize se mora uzeti u obzir oblik dlana ruke, linije, ispupčenja, koji su signali. Oblici ruke se razlikuju, pa se u nekim slučajevima još istražuje i oblik noktiju. Linije koje se nalaze na dlanovima tj. njihova vidljivost/jačina, duljina, križanje, određuje kakav će život osoba imati. Postoji više analitičkih formula za analizu sudbine, primjerice, moguće je ispitivanje na temelju pristupa u grčkoj mitologiji, odnosno ograničenja na osnovu četiri elementa. Prvo je uvijek dominantna ruka pod analizom, a zatim i drugi dlan jer niti on nije izostavljen, ali ovisno o tome tko je dešnjak ili lijevak, može promijeniti značenje.

linije dlana

Ovdje treba spomjenuti neke od glavnih linija, koje su na vašim dlanovima, a kojima i vi možete protumačiti svoj ​​dlan. Međutim, za točnu analizu sudbine vrijedi posjetiti stručnjaka koji vam može pomoći u sažimanju suština različitih indikacija. Uostalom, kao i kod drugih načina predviđanja, nije unaprijed zapisan život u knjigu sudbine, jer imamo našu slobodnu volju koja će/može promijeniti sve, ono što je nacrtano na Vaš ​​dlan.

1. Linija Života– Ona definira najveće i najbitnije promjene. Neki iz nje zaključuju duljinu života, ali to nije unaprijed zapisano u načelima magije, tako da, nemojte se bojati, ako je netkom kraća ili dulja.

2. Linija Glave – Ukazuje na način razmišljanja, daje naznake o razini inteligencije. Dlan ovdje pokazuje, da li pojedinac ima stvarajuće ili uništavajuće moći sa mislima.

3. Linija Srca– Otkriva emocionalnu razinu, može se također utvrditi da li ste zadovoljni sa svojim ljubavnim životom, koliko će dugo trajati veza ili koliko se brakova očekuje u jednom životnom vijeku.

4. Linija Sunca– Ovo je najteži pokazatelj smisla sa dlanova. Ukazuje na uspjehe, snagu i postignute rezultate tijekom života. Neki od čitatelja dlanova iz toga mogu zaključiti sreću, ali se ovdje samo pojavljuje, ono što rezultira promjenama u sudbini.

5. Linija Merkura– Ova linija se odnosi na zdravlje. Događa se da ova linija ne postoji na dlanu, ali u ovom slučaju se ne treba bojati, jer to ukazuje na dobro zdravlje.

6. Linija Sudbine– Također se nekad naziva linijom Saturna. Ona otkriva sudbinske zadatke i informacije o karmi kao i one odgovornosti koje smo preuzeli na sebe. Također ukazuje na naša ograničenja.