Velika božićna magija voditelja Kristijana Mikulaja!

Voditelj Kristijan će i ove godine javno odraditi veliku božićnu magiju.

Prema proricanju, ove godine će uslijediti još dva velika dobitka, stoga je Kristijan odlučio da će njegov glavni cilj biti da to omogući putem božićne magije!  

Naravno, ovim ne privlači mogućnost samo za veliki iznos, već će se potruditi ugraditi čak i devet blagoslova u taj ritual kako bi harmonija, duševni balans i ljubav sve nas okruživali.

Registrirati se možete isključivo kod savjetnika u našem Astro centru, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.!

Voditelj Kristijan traži Vaše ime, datum rođenja, ali i podatak o tome koliko članova obitelji imate.

Za odrađivanje magije je potrebno da u određenom vremenskom razdoblju izgovarate one mantre koje je Kristijan pripremio za Vas. Tekst nije dugačak, ali je neophodan!


 

Na ovaj događaj se može bilo tko registrirati u sljedeća tri mjeseca, ali nećemo javno objaviti datum jer nas je voditelj Kristijan tako zamolio. Naime, on ne želi da bilo koji vanjski faktor ometa obavljanje ove magije. Baš zato trebate stupiti u kontakt s našim stručnjacima koji će Vam otkriti točno vrijeme ovog događaja!

Registraciju možete ostvariti pozivom na broj, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.! Najveći mag ove države čeka i Vas kako bi ljubav i obilje ogromnom energijom unijeli i u Vaš život očekivane promjene!

Ovih dana će i voditelj Kristijan biti dostupan na linijama u našem Astro centru, stoga se i kod njega možete registrirati.

Specijalni božićni savjeti, magije i molitve koje je voditelj Kristijan pripremio za Vas, pročitajte u sljedećim tekstovima:

Božićna magija svijeća

Obiteljska magija uz pomoć svijeća! 

Molitva koju trebate izgovarati za svoje dijete na Božić! 

Facebook