Volim te – Horoskopski znakovi koji najteže izgovaraju ovu moćnu rečenicu!

Volim te – prema horoskopu. Jednostavna i kratka rečenica, i tako moćna. Ne možemo je svi lako izgovoriti, ali svi je želimo čuti. 

Kad god razgovaramo o ljubavi, obično to činimo u prvom licu, obraćajući se svojim emocijama. Kad Vam netko kaže “volim te”, znate što osjećate, ali tu postoji mnogo više.

“Volim te” nisu dvije jednostavne riječi koje se mogu koristiti nasumično, bez dubine i bez osjećaja. Imaju ogromnu emocionalnu težinu koja nadilazi trenutak jer mogu promijeniti Vaš život.

Kad kažete “volim te” nekoj osobi, pokazujete vrlo važnu stranu svojih osjećaja. Pokazujete da je ovo biće jednako važno za Vas kao i Vi sami, pa te riječi ne biste trebali koristiti na trivijalni način.

Usporedba kako se osjećate kad kažete “volim te” u trenutnoj vezi s onim kako ste se osjećali kad ste rekli svom bivšem partneru je destruktivno. To je nepošteno prema jedinstvenosti vaših odnosa. Svaki odnos nudi nove subjektivne koristi, osjećaje i iskustva.

pitajte:_sanjaricu

Pročitajte koji horoskopski znakovi najteže izgovaraju “volim te”:

 

BLIZANCI – VOLIM TE

 

Ovom znaku je potrebno dugo vremena da se uključi u novu vezu, a posebno otvoreno i bez poteškoća da izrazi svoje osjećaje. Blizanci su znatiželjni i često razmišljaju postoji li netko bolji za njih, pa im je teško stupiti u ozbiljnu vezu. Blizanci govore samo kada shvate koliko im neka osoba zaista znači i da im je u potpunosti predana.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

DJEVICA – VOLIM TE

 

Pripadnici ovog znaka imaju urođenu potrebu da sve bude savršeno, uključujući i odnose. Djevice su perfekcionisti i neprestano preispituju svoje osjećaje. Ako smatraju da u ljubavnom odnosu nešto nije u redu, suzdržat će se od iskazivanja ljubavi dok sve ne bude onako kako oni misle da bi trebalo biti.

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

ŠKORPION – VOLIM TE

 

Škorpioni ne žele promjene i ulazak u novu vezu. Za njih je pravilo da s partnerom ostanu i u dobru i u zlu. Međutim, iako su od početka predani ljubavnoj vezi, oni će reći “volim te” samo kad su 100% sigurni da je veza ozbiljna i jaka jer ne žele prerano pokazati ranjivost ili biti povrijeđeni.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

VODENJAK – VOLIM TE

 

Pripadnici ovog znaka trebaju puno prostora i slobode u vezi. Vodenjaci često preferiraju netradicionalne veze i rijetko izjavljuju ljubav jer smatraju da će im to stvoriti obveze na koje nisu spremni. Oni su spremni žrtvovati svoju slobodu samo za osobu koja će im dopustiti da budu ono što jesu. Tek tada su emocionalno otvoreni, potpuno predani vezi i izgovaraju „volim te“.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

Vaš se svijet može uvelike promijeniti kad Vam netko kaže da Vas voli. Te riječi ne samo da odražavaju osjećaje, nego utječu i na Vašu osobnost i na Vaš život.

 

Zatražite savjet sudbine od savjetnice Gordane na kodu 311, i savjetnice Stoje na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min., koje će Vam također predati i Vaš osobni magični kod za privlačenje ljubavi!

Pročitajte još:

Vlaška magija u ljubavi: savjeti Borisa Crvenog Maga!

 

Kakva ćete supruga biti prema horoskopskom znaku!

 

Seks&veze: 7 načina do obostrane želje za seksom

 

Facebook