Uzroci psihičkih bolesti: Anksioznost, nesvjestica, nadutost, poremećaj spavanja, kandida

 

Objelodaniti ćemo uzroke psihičkih poremećaja, kako bi mogli zaustaviti postojeću stvar iz korjena. Ako se borite a jednom od dolje navedenih bolesti, čitajte pažljivo jer možete krenutu ka putu ozdravljenja!

Verojatno je i Vama poznata stvar da skoro svaka bolest ima psihičku pozadinu. Pročitajte OVDJE detaljnije listu o takvim bolestima! 

 

Anksioznost
Anksioznost je unutrašnje, zabrinuto mentalno stanje, kada imate osjećaj da ste ograničeni, a Vaše želje Vas uništavaju. Možete imati osjećaj da ste rob nečega ili ne možete disati, slobodno disati. U pozadini ove psihičke bolesti se krije to da pretjerano želite odgovarati drugima. Tipično je jos i manjak samopouzdanja, beznađe, što se pretvara u unutanji aksetizam.

Tipični simptomi su napetost, nervoza, isčekivanje i strah od nastanka neke stvari koje se bojite. Prave psihičke uzroke treba potražiti u prošlosti, u djetinjstvu. Gubitak jedne voljene osobe, osjećaj napuštenosti, posljedice od traume iz djetinjstva je anksioznost.
Rješenje je ako se suočavate sa strahovima i riješite sve rane iz prošlosti.

Zainteresirani ste znate više o uzrocima psihičkih bolesti? Detalje nađite OVDJE

 

Nesvjestica
Nesvjestica je privremeni gubitak svijesti koji može potrajati od nekoliko sekundi do čak par minuta.

Bilo kako da promatramo, ovo stanje dovodi do odvajanja od realnog svijeta. Odustajemo jer smo se zasitili činjenice da se ne možemo dokazati, ne mozemo se izboriti s nekom životnom situacijom. Muči Vas osjećaj zabrinutosti, anksioznosti, nesigurnosti i bespomoćnosti, gubite kontrolu nad stvarima. Čini se da se za nešto grčevito držite, što ne možete pustiti. To čak može biti i jedna osoba. Toliko ste privrženi toj osobi, da, ako bi izašla iz Vašeg svijeta, jednostavno biste imali osjećaj da padate i da ćete se onesvijestiti. Ukratko, želite pobjeći od tog lošeg osjećaja. Pustite stare stvari koji više ne funkcioniraju. Dozvolite da postanu dio prošlosti. Vjerujte u tvorca i u nebeske pomagace jer će sve biti dobro. Ako se ne možete sami izboriti s tim da pustite nekoga ili nešto da postane prošlost. ili Vam je potrebna iscjeliteljska energija kako bi Vam zaraslo srce, onda potražite jednog od naših kolega na broju telefona [call_number with-price] koji će Vam odmah pružiti efikasnu pomoć!

 

Nadutost
U psihičkoj pozadini ove bolesti se krije frustracija koja je povezana s Vašim partnerom, djecom ili obitelji. Možete imati osjećaj kao da Vas ograničavaju u izražavanju Vaših emocija. Ovo se treba temeljno ispitati i ne budite lijeni i Vi mijenjati Vaš stav, razmišljajte i djelujte pozitivnije. Ne treba puno vremena da shvatite da postizanje psihičkog – fizičkog obilja i nije tako težak zadatak. Rješenja za ovu bolest mogu pružati energije ljekovitih kamenja, što cak i sada možete zatražiti od naših savjetnika!

Imate problema sa ispadanjem kose? Pogledajte razlog OVDJE

 

najbitnije, pitanje, prijateljstvo, ljubav, novac, savjet, savjetnici, astro, Astrosavjetnik, novatv

 

Poremećaj spavanja
U pozadini psihičkih poremećaja spavanja stoji da se bojite ostavljanja samoga sebe i od opuštanja. U Vašem životu je prisutna nesigurnost, a često Vas muči i osjećaj beznađa. Ako ne možete zaspati, to je zbog toga što u snovima ne možete kontrolirati događanja, misli, osjećaje i tako imate osjećaj ranjivosti. U Vašem svakodnevnom životu je najvjerovatnije prisutna nesigurnost, napetost, pa čak i grižnja savjesti moze prouzročiti probleme sa spavanjem. Možete imati grižnju savjesti jer imate osjećaj da Vam nije dozovljeno opuštanje, niste zaslužili odmor.

Daljnji razlog još može biti samokažnjavanje, naime, da ne volite samoga sebe i ne možete živjeti sretan život. Pokušajte se opustiti i pustite loše, samoporažavajuće misli! Bilo kada možete isprobati i jednu promjenu sudbine, zbog toga nazovite naše savjetnike na broj telefona [call_number with-price]!

 

Kandida
Ova bolest može bilo koga pogoditi, ipak najčešće pogađa žene. Psihički razlog gljivičnih bolesti se može svesti na seksualnost, ali se može pojaviti i kao posljedica neizgovorenih emocija. Ne možete se slobodno prepustiti partneru, dovodite u pitanje osobnu seksualnost. Ova bolest se može pojaviti i u slučaju ako imate osjećaj da niste dovoljno vrijedni, bitni za okolinu, obitelj ili partnera.
Rjesenje je da pronađete Vaše mjesto u svijetu i osjećate se korisnom i vrijednom. Pozitivnu energiju za razvoj samopouzdanja bilo kada možete zatraziti od naših savjetnika!

 

Součili ste se u zadnje vrijeme s nekim stresnim situacijama, a to utječe i na Vaše zdravlje? Potrazite savjetnice Zrinku, kod 524 i Lauru, kod 105 na broju telefona [call_number with-price] koje će Vam pomoći da se izborite sa ovim stresnim situacijama, a mogu Vam poslati i ljekovitu energiju!

 

 

Nase savjetnike potražite iz inozemstva na sljedećim brojevima:

 

Brojevi za inozemstvo

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv