Zašto je zimski solsticij najprikladniji za privlačenje puno novca!

Čovjek već neko vrijeme gazi tlo na Zemlji. Međutim, Božić slavimo već 2000 godina, to je istina, premda, ako malo bolje razmislimo, nema baš toliko godina. Uvijeti religije su vrlo važni, međutim, zakoni svemira su vječni zakoni, proizilaze iz periodičnog ponavljajućeg sustava koji se jedinstveno projicira na naš planet. Sve je jedan impuls koji ima početak i kraj. Zima je početak, a ljeto kraj. Zima je početak svenira, a ljeto inteligencija, početak čovječanstva. Prema mnogim drevnim religijama Bog stanuje na sjeveru i čovjek uvijek s juga mora ići do sjevera kako bi se vidio s Bogom. Zimski solsticij je najstariji među svim drevnim običajima, pošto je i prije pojave čovjeka na Zemlji bio prisutan. Nije slučajno da je Božić u ovom periodu, pošto ovaj drevni praznik nikako drugačije nisu mogli protumačiti. To je Božji impuls, rođenje ljubavi i svjetlosti od kojeg nema odgovarajućeg perioda kako biste mijenjali nešto u Vašem životu, makar to bila privlačenje PUNO novca.

Želite saznati kako možete doći do novca uz pomoć magije? OVDJE ćete to saznati!

 

Ovo je period drevnih novčanih magija kada imate mogućnost da se još više približite Vašoj karmi. Bez obzira koliko god zvuči nevjerojatno, ne postoji čovjek na planeti čija je sudbina biti siromašan. Živite na takvoj planeti gdje svako biće može živjeti i razvijati se, međutim, zlo je donijelo siromaštvo i patnju. U većini slučajeva magija bogatstva nije ništa drugo nego oslobađanje od zla i siromaštva. Ako čitate ovaj članak i imate osjećaj da ne živite onaj život koji biste trebali, možda će Vam zimski solsticij donijeti spas.

Isprobajte pet magija za novac koje zaista funkcioniraju! Ne oklijevajte ako želite što prije imati novca! Kliknite OVDJE!

 

bogatstvo, buddha, Astosavjetnik. savjetnici, advisor, najbolji u hrvatskoj, Novatv

 

 

Kao što je već napomenuto, ovaj je period početak Boga, početak dolaska svjetlosti. Poslije prvog impulsa stiže i drugi i svaki naredni koji do ljetnog solsticija puni Božanske energije, tj. rješava siromaštvo. Što biste rekli kada biste za Ivanjsku noć već imali novi automobil, lijepu kuću i budete uspješni u tome što radite. Ne biste trebali brinuti o Vašem kreditu, mogli biste bez razmišljanja stavite u Vašu ošaricu u toku kupovine što god poželite. Možda biste čak mogli i odseliti se sa mjesta na kojem sada živite, čiji kraj nije baš najsigurniji, a o javnim osiguranjima samo djeca mogu čuti u školi? Zar ne bi bilo lijepo da se do Ivanjske noći sve promijeni, to je uveliko moguće ako ste dovoljno osjetljivi na zasićenje Božanskog obilja.

Želite više novca nego što sada imate? Znate li što točno trebate učiniti kako bi novac stigao u Vaš dom? Pogledajte OVDJE!

 

Ako mislite, još Vam nije kasno registrirati se na novčanu magiju koju ćemo napraviti 21. prosinca. Tada Vam je poželjno paliti svijeću uvečer pošto nam privlačenje novca pomoću svijeća pomaže i poboljšava cijeli ritual. Istovremeno to predstavlja i plamen požara u blizini srčane čakre naše države.

Razmislite dobro, to nije svakodnevna mogućnost i za to imate mogućnost samo jednom u godini. Nazovite nas brzo na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i savjetnice Gordana, kod 311 i Nives, kod 226 će Vam pomoći da budete i Vi dio kruga gdje samo u ograničenoj količini mogu biti prisutni ljudi!

Ako imate snove, ciljeve, onda iskoristite solscitij! Već znate na kakvim drevnim temeljima se zasniva ovaj dan, znate koliko velika sila Vam može biti od pomoći. Sa ovakvom vjerom malo njih može započeti naredni „impuls“, kao oni ljudi koji se sada registriraju kod nas!

 

Naše savjetnike potražite i iz inozemstva na slijedećim brojevim:

Inozemstvo, savjet, savjetnik, astro centar, Najbolji savjetnici

 

 

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv