Zastrašujuća priča – Očuh je nasmrt mučio dijete!

Zastrašujući fenomen su zapazili stanovnici jedne zgrade u centru Berlina. Po riječima jedne starije gospođe koja živi u toj zgradi, u podrumu te zgrade, posebne okrutnosti su se dogodile 80-tih godina. Dječaka, koji je tada imao 8 godina, njegov očuh je zarobio i mučio u tom podrumu. Po njegovoj tvrdnji, dijete je bilo samo zlo. Očuh je radio kao svećenik u jednoj ruralnoj sredini, odakle su ga protjerali zbog njegovih izjava koje su se suprostavljale principima kršćanstva, a niti crkva se nije mogla identificirati s time. U mnogim ljudima je otkrivao zlo, ili je barem tako mislio, ali ove probleme je pokušavao rješavati verbalno. Veliki i česti broj žalbi je bio dovoljan da dođe do suspenzije svećenika.
OVDJE možete pogledati kako duh povlači djevojčicu s kreveta i vuče ju sa sobom!

 

Gordana , Gordana311 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

 

Osmogodišnji dječak je godinama bio zaključan u podrumu, niti sunčevu svjetlost nije vidio. Premda je ovo previše mala stvar pored ostalih okrutnosti koje je doživio i što mu je priredio njegov očuh iz dana u dan. Sa predmetima koje je čovjek svojeručno napravio, dječak je imao svakodnevne bolne susrete. Protjerani svećenik je od ovoga očekivao da će tokom svakodnevne upotrebe ovih predmeta, zlo konačno napustiti mlado tijelo dječaka. Pošto nikada nije uspijevao u tome, mučenje je nastavio sve dok dječak nije mogao više izdržati i umro od patnji i mučenja. Ova brutalna priča je došla na vidjelo tako što čovjek nije odnio leš iz zgrade, a stanovnici te zgrade su se suočavali sa odvratnim mirisom. Nakon 33 godine poslije smrti djeteta, danas se ponovo čuju glasovi iz podruma. Netko je čuo djetetov plač, netko samo tihe uzdahe od bola, ali ima i takvih koji su vidjeli djetetov duh. Među stanovnicima te zgrade pojavile su se razne bolesti. Većina njih ne može hodati ili pričati. Govore o iznenadnim oštrim, ubadajućim bolovima. Vjerojatno je duh djeteta uzrok ovih pojava, tako vraćajući dio svojih bolova koje je doživjelo.
Napad duha u emisiji uživo, kliknite OVDJE i pogledajte!
Ako se želite uvjeriti da nemate duhova u svome stanu ni na sebi, koji bi odvlačili Vašu energiju, onda nazovi naše savjetnike! Ako postoje zli duhovi, naši stručnjaci će ih otjerati! Nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/mn, mob:8,41kn/min

 

 

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

as podesen

 

lajk, astrosavjetnik, inozemstvo, Novatv, Asto centar, savjet, advisor, facebook, facebook stranica