Zastrašujuća priča – Povratak duha ubojice!

Sa posebnim zbivanjima su okupirani stanovnici jednog Rumunjskog sela. U ovome, ne tako dalekom naselju, već desetljećima se događaju čudne smrti na istome mjestu i u isto vrijeme. Kažu da duh gradonačelnika mjesta tako oslobađa svoj bijes i prikuplja žrtve svakih deset godina. Prva misteriozna smrt se dogodila 7. srpnja 1977., kada je tijelo jednog mladića pronađeno pored gradske vječnice. Vlasti, koje su stigle na lice mjesta, bili su užasnuti scenom koju su vidjeli. Leš je bio u strašnom stanju, kao da su ga iscijedili. Njegove kosti su sve bile polomljene i raspadnute, a u tijelu nije bilo ni kapi krvi. OVDJE možete saznati kakav duh Vas proganja u Vašem domu!
Deset godina kasnije, na istome mjestu je pronađeno tijelo drugog čovjeka od strane prolaznika. Za brutalno ubojstvo još uvijek nije pronađeno objašnjenje, kao niti za masakr u 1997. godini. Nedostatak tragova dodatno pogoršava neučinkovitost policije. Niti jednom nije postojao svjedok ubojstva, iako ljudi već odavno izbjegavaju zgradu stare gradske vječnice.

as_gordana_311
Dvije mlade osobe su započeli smjeli poduhvat kada su 2007. odlučili otkriti tajanstvena ubojstva u ovom selu. Taj dan spremni i opremljeni s video kamerama, čekali su dolazak legendarnog duha. OVDJE možete pogledati napad jednog duha! Ništa se nije događalo do sedam sati uvečer. Tada je iznenada počela opadati temperatura zraka, i hladnoća je bila gotovo nepodnošljiva. Vidjeli su svjetlost koja dolazi prema njima. Bilo je to najmanje tri metara visoko nebulozno biće, koje je zasljepljujuće vibrirao lebdeći iznad tla. Kroz jednog od mladića su prolazili trnci i htio je pobjeći, ali nije mogao jer ga je duh pokušavao privući ka sebi. Srećom, u posljednjem se trenutku uspio osloboditi. Oba mladića su pobjegla od duha zlog gradonačelnika.
Što možete učiniti ako ugledate duha? Saznajte OVDJE!
Nitko od njih ne voli govoriti o ovome slučaju, i tada su se obojica preselili u inozemstvo. Danas u selu živi svega njih 17, i kažu da se ne boje niti duha, niti smrti. I dalje se pitamo hoće li netko i 2017. postati žrtva ovog ubojitog duha.
Ako želite saznati postoji li duh oko Vas, to možete pitati naše najbolje savjetnike koji su u stanju uočiti negativne energije! Tonka (126 KOD) i Dora ( 903 KOD) Vam mogu pomoći u bilo koje vrijeme! Nazovite ih na broj telefona 064/600-076, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

as podesen

lajk, svidja mi se, astrosavjetnik, najbolji savjetnici, novatv