Želite postati vidoviti? Uradite sljedeće!

Mnogi se plaše proroka i proricanja, ali najviše njih žele biti vidoviti. Oni savjetnici koji rade proricanje kartama najčešće žele biti vidoviti i naučiti da postanu vidoviti.
Vidoviti stručnjaci znaju prošlost, sadašnjost i budućnost.

BESPLATAN blog jedne proročice sa mnogo korisnih savjeta! 

Nije nužno ići na specijalizaciju kako biste savladali ovu tehniku. Naravno, preporučljivo je da zatražite savjet od jednog pravog vidovnjaka, savjetnika ili spiritualnog stručnjaka, jer se tako i Vi možete unaprijediti na ovom području. Naime, postoje i opasnosti na koje trebate pripaziti, a uz to postoje i pravila kojih se obavezno trebate pridržavati!

OPASNOSTI vrebaju na svakom koraku, ali mi smo tu da Vas zaštitimo! 

Ne možete sve saznati putem vidovitosti, ali isto tako ne smijete reći ni sve odgovore koje vidite na ovaj način. Isto tako nije svejedno koji glas slušate i na koji glas se oslanjate. I nije samo energija univerzuma ono što djeluje na Vas.

Predlažemo Vam da pitate našu vidovitu stručnjakinju za sve savjete. Njoj slobodno možete reći da i Vi želite postati vidoviti. Ispričajte joj kakva iskustva imate i ona će isto tako s Vama podijeliti svoja, reći će Vam kako je stekla ovu sposobnost, koja su pravila kojih se i Vi trebate pridržavati radi svoje profesionalnosti! Već danas nazovite vidovnjakinju, savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i pitajte za sve dodatne stručne savjete!

vazan kork, astro ,pitnje, astrosavjetnik, novatv

 

 

Kratke upute:
– Poboljšajte svoje sposobnosti. Ne smijete se plašiti budućnosti!
– Konkretno objasnite što želite vidjeti i skoncentrirajte se na isto.
– Zamislite da imate treće oko.
– Zatvorite oči kako biste jasno vidjeli slike uz pomoć vidovitosti.
– Zatražite univerzum da Vam pomogne jasno vidjeti sliku.
– Vjerujte u sebe!

SAZNAJTE svoju sudbinu putem predviđanja palminog lista, za sve detalje kliknite OVDJE

I Vi možete usavršiti svoju sposobnost za vidovitost, ali prije svega se konzultirajte sa gore spomenutom vidovnjakinjom.

Bitno je da poznajete sva pravila!

Ako nemate sposobnosti za vidovitost ili još uvijek nemate dovoljno samopouzdanja, obratite se savjetnici Marini na kodu 640 i savjetniku Antoniu na kodu 966, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će pogledati i reći Vam koliko su dobri Vaši predosjećaji!

Naši savjetnici dostupni su Vam i iz inozemstva na brojevima:

Brojevi za inozemstvo

Facebook