Ovi horoskopski znakovi u 2018. trebaju obratiti pažnju na sljedeće!

Horoskopski znakovi – Pogledajte na što trebate obratiti pažnju ukoliko je Vaš horoskopski znak LAV, DJEVICA, VAGA ili ŠKORPION!

Lav

Ova godina donosi Vam mnogo lijepih događanja. Uz to, u financijama se pokazuje nekoliko dobrih mogućnosti za napredovanje, ipak se nećete naći u situaciji kada morate posuđivati novac od drugih. U prvoj polovi godine vidljivi su ozbiljni prihodi. No šef na poslu neće biti blag prema Vama, posebice ako ste rođeni u znaku lava. Tek kasnije ćete doznati kako Vas u stvari planira unaprijediti. Upravo iz tog razloga trebate i dalje biti uporni i izdržljivi! Ako svoju budućnost vidite kao neizvjesnu, obavezno nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će pogledati postoji li nešto što blokira Vaš uspjeh te Vas provesti kroz ritual čišćenja i zaštite!  Tijekom godine će i sreća biti uz Vas. To se najviše odnosi na igre na sreću u jesenskim mjesecima kada imate veće mogućnosti ostvariti dobitak. Naravno, u međuvremenu će biti i drugih sretnih razdoblja i na drugim životnim područjima. Kada govorimo o ljubavi, tijekom proljeća nemojte sumnjati u partnerove planove ako želite i ljeto provesti miru i harmoniji! Uz to, došlo je vrijeme da raspodijelite svoje zadatake na način da imate priliku uživati i u drugim stvarima koje Vas ispunjavaju i vesele. Horoskop za zdravlje upozorava kako trebate obratiti više pažnje tijekom zimskih razdoblja jer se već sada pokazuje opasnost od povrede koja Vaš može baciti u krevet na više tjedana!

SENZACIONALNO: Astro fitness Vam otkriva kako biti zdrav i fit ako ste u rođeni u znaku lava!

Djevica

Mnogo razmišljate o tome kako je vrijeme da i Vaša godina bude doista dobra. No kada je riječ o financijama, vidljivi su loši znakovi u godišnjem horoskopu. Možete imati probleme jedino ako već imate nagomilane dugove koje ne možete podmiriti iz mjesečnih prihoda. Stoga obavezno nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju za rješavanje svih dugova! Mnogi su uz pomoć navedenog rituala uspješno riješili taj problem. Sreća Vas očekuje već u prvoj polovini godine, ali pod uvjetom da Vas ne blokiraju nikakvi dugovi! Uz to, imat ćete sreće i na loto igrama, stoga od savjetnika Damira zatražite i Vaše sretne dobitne brojeve. Kada je riječ o ljubavi, preispitajte sve svoje sumnje jer Vas ove godine očekuju mnogo iznenađenja. Nemojte ugroziti svoju vezu zbog nerješenih briga. Učinite sve što je u Vašoj moći da održite postojeću vezu ako ste spremni nekoga voljeti iz dubine srca. Horoskop za zdravlje upozorava kako trebate više odmarati, jer Vam u protivnom umor najčešće uzrokuje dodatne brige! Pripazite da uvijek idete na vrijeme u krevet.  

I ovog tjedna smo za Vas pripremili šaljivi horoskop!

Astro Savjetnik Gordana

Vaga

Budite spremni, jer ove godine osobe rođene u znaku vage očekuje mnogo promjena. Kao prava vaga, vrlo emotivno i teško podnosite promjene, zbog čega sada posebno trebate biti jaki. Što se tiče financija, ne pokazuju se veće promjene. Štoviše, ni sada nećete biti zadovoljni svojom zaradom. Stoga obavezno nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., te zatražite magiju za novac i uspjeh što će Vam pomoći u rješavanju svih problema! Kao što smo već spomemuli, burno reagirate na promjene, no sreća će biti uz Vas kada to najmanje očekujete što će Vam pomoći u ostvarenju Vaših ciljeva pa i uspjeha. Horoskop za ljubav pokazuje kako će Vaš partner u drugoj polovini godine pripremiti veliko iznenađenje za Vas. No također se pokazuje kako ćete ući u konflikt s partnerovom obitelji oko nebitnih stvari. Kada govorimo o zdravlju, stanje će biti promjenjivo kao i ova cijela godina. Umor izaziva neorganiziranost u Vašoj svakodnevici, stoga ćete ove godine morati sve ponovno isplanirati.

Šaljivi HOROSKOP za osobe rođene u znaku djevice je dostupan na ovom linku!

Škorpion

Trebate započeti više stvari ako ste rođeni u znaku škorpiona jer u ovoj godini Vaša djela mogu biti uspješna te ćete imati mnogo energije za stvaranje novih uspjeha. Horoskop za posao pokazuje kako će Vam jedna osoba praviti probleme u drugoj polovini godine. Izbjegavanje te osobe je jedino rješenje! Svakako nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408,  064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., ako želite da se financijski problemi riješe već u prvih nekoliko mjeseci ove godine! Sreće možete imati svakog mjeseca, ali velika sreća Vas tijekom cijele godine zaobilazi, osim ako i Vi ne učinite nešto povodom toga! U ljubavi Vam netko može postavljati neočekivana pitanja. Svakako na njih reagirajte pozitivno kako biste dugoročno bili sretni. Tijekom jesenskog razdoblja, jedan dobar prijatelj će Vas razočarati. A kada govorimo o zdravlju, bit ćete često bolesni, posebno iz razloga jer će Vam prehlada izazvati mnogo problema. Stoga se pripazite!

U ovoj godini Vas očekuju i dobre i loše stvari. Stoga je važno da već sada učinite nešto da 2018. ipak bude godina boljih razdoblja! Obratite se savjetnici Vesni na kodu 423 ili savjetnici Stelli na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koje će Vam u tome pomoći!

Facebook