O nama

Astro Savjetnik je mjesto gdje će slučajni ili namjerni posjetitelj dobiti olakšanje u svakodnevnom životu, odgovore na važna pitanja kao i nadu za bolje sutra!

To je mjesto koje je za Vas otvoreno uvijek, u bilo koje doba dana i noći.

Mjesto gdje vrhunski stručnjaci u svom poslu, čekaju oboružani znanjem i posebnim sposobnostima da ih nazovete i pitate ono Vama, najvažnije pitanje koje Vas u tom trenutku muči.

logo

 Zašto baš mi ?

Jer smo tu da vam pomognemo, u svakom trenutku. Jer smo tu da vas usmjerimo, i za svaku prepreku ili problem na koji naiđete zajedno pronađemo rješenje.

Pomoć i podrška će vam biti pružena u bilo kojem trenutku, jer su vam naši Astro Savjetnici na raspolaganju 7 dana u tjednu, od 00:00 do 24:00.

Nudimo prijateljski odnos, razgovor, savjetovanje, usmjeravanje i odgovore na brojna pitanja. Sve vam to možemo pružiti jer imamo veliko znanje iz raznih tehnika:

  • Astrologija – saznaj više o odnosu sebe i svoje okoline, uporištima na kojima ćeš graditi bolje sutra. Odgovor je u tebi…
  • Tarot – stekni jedinstven uvid u vlastite ciljeve i prepreke, odvaži se i nadiđi svoje svakodnevne probleme. Tarot karte će ti pokazati puteve koji su do sada bili prikriveni očima svakodnevnice.
  • Visak – pogledaj duboko u sebe, razotkrij svoja unutarnja fizička i duhovna stanja i probleme i dovedi svoju energiju u stanje harmonije.
  • Bioenergija – preuzmi kontrolu nad kozmološkim energetskim tokovima koji se nalaze u tebi i svuda oko tebe. Neka rijeke života postanu tvoje vodilje…
  • Numerologija – prepoznaj vrline, mogućnosti i životne tokove sebe i svojih bližnjih. Usmjeri sva svoja djelovanja ka uklanjanju negativnih aspekata života.
  • Reiki – pobjedi stres! Pomoću ove japanske metode ostvarit ćeš relaksaciju na svim razinama: kako mentalnoj, tako i emotivnoj, duhovnoj i tjelesnoj.

Mnogobrojni zadovoljni korisnici koji su nam ukazali povjerenje i postali vjerni partneri s našim vrhunskim stručnjacima su dovoljna reklama i pravi pokazatelj kvalitete našeg rada.

Nazovite broj za svoju državu te onda unesite kod Vašeg savjetnika.

Hrvatska:
064/640 076
fix: 0,93 €/min mob: 1,12 €/min
(fix: 6,99kn/min, mob: 8,41kn/min)
1€ = 7,53450HRK

Bosna i Hercegovina:
BH Telekom
094270441
fix: 2,42 KM/min, mob: 3,22 KM/min
HT Mostar
094850909
1,85 KM/min
TRS
094593615
2,46 KM/min

Slovenija:
090100190
1,99 €/min

 

Ukažite nam i Vi svoje povjerenje i otkrijte odgovore koje skriva Vaša sudbina!