Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

Obično težite profesionalnosti, volite kada imate dovoljno vremena odraditi sve stvari. A to Vam sada može donijeti sreću. No, pokušajte se ne fokusirati samo na posao, jer postoji nekoliko nebeskih znakova koji pokazuju da morate poduzeti važne korake, a koji mogu donijeti značajan financijski dobitak. Nemojte dugo čekati, nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako biste saznali koji je Vaš zadatak! Horoskop za ljubav Vas moli da razmislite o trenutnoj kvaliteti Vaše veze; ako smatrate da je potrebna promjena, poduzmite potrebne korake!

Vesna

Vesna

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 423

Online Busy Offline

Moje ime je Vesna. Već više od 13 godina - kombinirajući sve metode predviđanja budućnosti - mogu svojim sugovornicima dati kvalitetan odgovor na dileme kada ne znaju sto učiniti u pojedinim zamršenim životnim situacijama.

Moje omiljene teme su međuljudski odnosi jer ako nam je taj dio u redu lakše se hvatamo u koštac s ostalim problemima. Savjetujem ljudima da se otvore jer se zatvorenoj osobi može teško pomoći.

Tehnike s kojima radim su tarot, astrologija i visak. Svojim tehnikama svakako stojim na raspolaganju i Vama.

Bik

21.04. - 20.05.

Sredinom tjedna se mogu otvoriti vrata i bio bi grijeh ako ne prođete kroz njih! Puno dobrih energija utječe na Vas ovih dana, ali tjedni horoskop uglavnom pokazuje poboljšanje financija. Sada trebate djelovati  ako ne želite propustiti veći dobitak, jer nije sigurno kada će Vam se opet pružiti tako dobra prilika! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Gabrijelu na kodu 150, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite već dobro provjerenu magiju za privlačenje novca! Kad je riječ o ljubavi, horoskop je uzbudljiv za osobe koje još uvijek nisu u vezi. Pokrenite se, izlazite više jer Vas očekuje uzbudljivo poznanstvo!

Gabrijela

Gabrijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 150

Online Busy Offline

Moje ime je Gabrijela. Već više od 20 godina pomažem ljudima razgovorima, molitvama i vidovitošću kako da usmjere svoj život. Vizije sam dobila rođenjem, a već od jedanaeste godine života imam temeljit uvid u sudbine ljudi. U današnjem vremenu, punom sukoba i nemira, mnogi su zapeli u stanju u kojem ne vide izlaz iz svoje situacije. Slanjem pozitivne životne energije, pomoći ću Vam da ponovno dišete punim plućima, pronađete ljubav i da postignete pravdu, a pravda i pravednost je moj najveći zakon. Uspješno detektiram svaki Vaš problem u najsitnije detalje, čistim svaki oblik negativne energije. Svojom ću Vam energijom iz dubine srca pomoći da saznate sve nedoumice te kako da pronađete pravi put. Uvjeravam Vas da nijedan naš zajednički trud neće uroditi bez rezultata. Obratite mi se s povjerenjem, moje nadnaravne sposobnosti stoje Vama na raspolaganju.

Blizanci

21.05. - 20.06.

Očekuju se komplikacije i gotovo sa svima ćete se posvađati. Bolje se držite podalje od tih situacija jer mogu nastati veliki sukobi! Ako ste rođeni u znaku Blizanaca sada ste, zahvaljujući Vašem horoskopskom znaku, odabrani od strane voditelja za čaroliju sreće na koju se trebate prijaviti. Traje svega par minuta, ali vrijedi milijune! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako biste se prijavili! Horoskop za ljubav pokazuje da ste možda ljubomorni, ali nemojte dopustiti da Vaš partner to primijeti!

Nives

Nives

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 226

Online Busy Offline

Moje ime je Nives. Sve vas pozdravljam s mnogo ljubavi. Već deset godina s osobitim zadovoljstvom radim na tehnikama koje pomažu i utječu na kvalitetu života, a posebno kod zdravstvenih problema.

Nazovite me da zajedno razmaknemo oblake i da Vi nađete svoj put mira i ljubavi.

Rak

21.06. - 22.07.

Ovo je sjajno razdoblje za pripremu novih planova. Vjerujte da će se ostvariti sve ono o čemu ste sanjali. Očekuje se preokret sudbine ovog tjedna. Mnogo je pozitivnih efekata koje možete iskoristiti, čak i ako ih ne osjetite! Stoga nazovite savjetnika Sašu na kodu 808, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako bi Vam pomogao da iskoristite priliku koja Vam može donijeti bogatstvo! Pazite da unosite odgovarajuću količinu vitamina u Vaš organizam jer Vas virus lako može smjestiti u krevet!

Saša

Saša

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 808

Online Busy Offline

1992. godine dobio sam dar vidovitosti. Profesionalno se bavim tumačenjem anđeoskog tarota sa numeričkim kodovima. Imam sposobnost komunicirati s anđelima, zato radim anđeoske poruke i duhovne rituale, kao i energetska čišćenja i otklanjanje svih blokada koje su nastale kao posljedica negativne energije, uroka i slično. Tu sam jer želim pomoći ljudima da ostvare svoje snove i žive sretnim i bezbrižnim životom, stoga se nemojte ustručavati obratiti mi se za pomoć.

Lav

23.07. - 22.08.

Prema horoskopu, lako se mogu pojaviti problemi vezani za posao ili novac. Pronalaženje rješenja neće biti lako, ali kada prepoznate problem, to je već pola puta prema uspjehu. Puno dobrih energija utječe na Vaš emocionalni život ovog tjedna; ako ste još uvijek sami, to se može zauvijek promijeniti! Savjetujem Vam da nazovete savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer Vam želi pomoći privući pravu osobu, a to može promijeniti čak i Vaše financije! Kad govorimo o zdravlju, cijelog tjedna ćete se osjećati fizički eksplozivno.

Karla

Karla

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 997

Online Busy Offline

Zovem se Karla. Tehnike koje koristim su astrologija i tarot. Ljubav i znatiželja odveli su me već u ranoj mladosti u ezo svijet gdje sam u početku imala puno nepoznanica i pitanja.

S učenjem i praktičnim radom počela sam dobivati odgovore na sva moja postavljena pitanja, na sve nepoznanice koje su me u početku plašile.

Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu Vam dati savjete i biti Vam podrška kada se nađete na raskrižju, kad sami ne možete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.

Tu sam, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me.

Djevica

23.08. - 22.09.

Predstoje Vam dani kada možete utjecati na stvari. Trebate smisliti kako dugoročno postići svoje ciljeve, jer kratkoročno ne možete očekivati uspjeh. Iako Vaš horoskopski znak nije jedan od onih koji lako mogu steći bogatstvo, Vaš tjedni horoskop sada Vam daje šansu da osvojite veći dobitak. Već danas nazovite savjetnicu Milu na kodu 191064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite Vaše osobne dobitne brojeve! Ovog tjedna ćete se boriti s bolovima u donjem dijelu leđa, odmor će biti vrlo važan.

Mila

Mila

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 115

Online Busy Offline

Moje ime je Mila. Svoj talent sam otkrila slučajno u djetinjstvu kada su se događale čudne pojave oko mene. Kako potječem iz vlaške porodice, na nagovor bake počela sam učiti kako pomoći ljudima raznim tehnikama. Tehnike koje koristim u radu su: Tarot, Sudbinske karte, Numerologija i Visak, a u rješavanju problema koristim cijenjenu Vlašku magiju. Specijalnosti su mi ljubav, duhovnost, obitelj, financije, rješavanje negativnih energija i blokada na svim životnim područjima. Ništa nije slučajno, sve je negdje zapisano.

Vaga

23.09. - 22.10.

Ovaj tjedan nije namijenjen uspjesima i sreći. Ovo je tjedan kada vrijedi izbjeći neki događaj ili odluku koja Vas može odvesti u pogrešnom smjeru. Ako želite napredovati u karijeri i financijama, sada trebate donijeti ispravne odluke. Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Viktoriju na kodu 921, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pomoći privući nevjerojatne uspjehe! Sada ste željni više pažnje, često se osjećate usamljeno u vezi. Željenu pažnju uspjet ćete dobiti ovog tjedna. 

Viktorija

Viktorija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 921

Online Busy Offline

Ovim poslom se bavim se posljednjih 15 godina; astronumerologija, tarot kao i anđeoski tarot, ali omiljena mi je disciplina astro psihologija. Nikada nisam jurila ezoteriju, ali ona je jednostavno postala sastavni dio mog života, i moje profesionalno opredjeljenje. Možete me pitati što god želite, za svako pitanje postoji točan odgovor, neovisno o kojem području Vašeg života je riječ. Bilo da okrećete novi list ili ste na životnoj prekretnici, odluku donosite sami, ali uz moju pomoć. Ne postoji problem koji nije rješiv, ali obratite se na pravu adresu. S poštovanjem, Viktorija.

Škorpion

23.10. - 21.11.

Početkom tjedna bit ćete pod pritiskom i Vaše će Vas okruženje jako opterećivati. No, znat ćete se nositi sa svime, bez obzira na nemoguće stvari koje će tražiti od Vas, uspješno ćete se nositi sa zadacima. Vaš tjedni horoskop pokazuje znakove da će Vam uskoro trebati financijska pomoć. Obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zamolite je za pomoć u pripremi talismana za privlačenje novca! Za pripremu talismana bit će Vam potrebne stvari iz svakodnevnog života, predmeti koje često koristite ili oni koji su Vašem srcu bliski. Uz to, horoskop pokazuje kako je na pomolu nova ljubav u Vašem životu.

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Strijelac

22.11. - 21.12.

U posljednje vrijeme osjećate kao da Vas zaobilazi sreća, ali i dalje vjerujete u nju. Problem je što nije dovoljno samo vjerovati u uspjeh, morate nešto i činiti. Nećete odmah stići do vrha, ali mali uspjeh je veliko postignuće, morate biti uporni. Ako imate problema u financijama, isti neće biti riješeni u predstojećem razdoblju. Stoga je najbolje nazvati savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam izraditi specijalan kod za privlačenje novca! Problemi u vezi su prisutni i ovih dana, ali rješavajte ih tek slijedećeg tjedna ako ne želite doliti ulje na vatru!

Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata.

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Jarac

22.12. - 19.01.

Vaš tjedni horoskop Vas upozorava na promjene. Ne mogu sve promjene biti pozitivne, a uglavnom su to ljubav i financije kojima predstoji opasnost. Sada su anđeli čuvari mnogo aktivniji; kroz Vaše snove možete primiti važne poruke kako biste znali izbjeći lošu sreću, kao i kako ugrabiti pozitivnu! Do kraja tjedna nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite tumačenje snova! Vaš će imunološki sustav možda biti slabiji nego prethodnih tjedana, pobrinite se da ga ojačate.

Dada

Dada

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 432

Online Busy Offline

Moje ime je Dada. Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose.

Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, Hartmannove čvorove i Kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija. Savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, također čistim prostor od svih loših energija. Otvaram sudbinske karte, tarot i duhovne karte kao upute kako dalje kroz budućnost i čega se riješiti u prošlosti, a kroz kristale i kuglu te anđeosku energiju čistim Vaše energetsko tijelo, karmičke dugove i povezivosti.

Tu sam za Vas da uz savjete i tretmane postignete mir i sklad u svom životu na svim razinama. Biotenzorom čistim i podižem Vaše energetsko stanje, radim energotretmane, pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti... Tumačim snove i dajem numerološke kodove za iscjeljenja po metodi poznatog znanstvenika Grigoria Grabovoia, te savjetujem koje boje, biljke i kristali dobro utječu na Vas.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

Uskoro će doći vrijeme kada više nećete imati vremena za razmišljanje, jer Vas sudbina tjera da donesete iznenadne, brze odluke. Sreća će ovdje igrati veliku ulogu jer je donošenje ispravne odluke zaista težak zadatak. Ako Vas sreća već duže zaobilazi i ne znate kada ste se posljednji put osjećali doista sretno, nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će provjeriti postoje li negativne sile koje utječu na Vašu sreću! Ako ste u novijoj vezi, budite oprezni da Vas ne prevare! U dužem odnosu može nastati problem ako partneru naređujete što smije, a što ne smije raditi u vezi.

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.

Ribe

19.02. - 20.03.

Posljednji tjedni nisu Vaši omiljeni, napetiji ste jer Vam zbog više stvari novac curi iz ruku. I za postizanje Vaših ciljeva potreban Vam je veći iznos. Da ga imate, ne biste bili tu gdje jeste. Nije sramota zatražiti pomoć, a usput, tajna magija novca je ta koju možete zatražiti od savjetnice Danijele na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja, zahvaljujući planetarnim efektima sada utječe još jače! U ljubavi morate biti na oprezu, horoskop pokazuje da netko pokušava zavesti Vašeg partnera Vama iza leđa! Virusi Vas lako mogu oboriti s nogu, stoga povećajte unos vitamina u Vaš organizam. 

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.