Ovan

21.03 - 20.04

Možda će se dogoditi nešto što ćete teško podnijeti, ali je moguće da već sada ne vidite izlaz iz situacije u kojoj se nalazite, posebice kada je riječ o financijama. Ako je situacija vrlo ozbiljna, krajem tjedna se bliži kraj iste, zbog čega možete računati na energije koje osobama rođenim u Vašem horoskopskom znaku pomažu u privlačenju obilja! Stoga obavezno nazovite savjetnicu Danijelu na kodu 408,  064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zamolite je da Vam otkrije tajnu bogatstva! Ako se nalazite u vezi, sada ćete oboje biti nestrpljivi što će pogodovati mnogim raspravama.

Bik

21.04 - 20.05

Imat ćete problema s prijateljem ili s nekim od Vaših kolega na poslu. Ipak isto pokušajte izbjeći jer se pokazuje kako ćete izgubiti u raspravi. Financije i nisu tako loše, a čak i sreća možete biti uz Vas na tom području. No Vaši snovi će imati najveći značaj! Snovi Vam se mogu učiniti kao i svaki drugi, međutim jedan od njih će sadržavati veoma važnu poruku. Nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu snova, jer je to ključ dugoročne sreće! U sadašnjoj vezi će mnogo značiti ako izađete malo u provod s partnerom; život je prekratak za rutinu.

Blizanci

21.05 - 20.06

Tjedni horoskop pokazuje kako imate velike mogućnosti za unaprjeđenje. Štoviše, možete dobiti i vodeću poziciju ili pronaći posao ako je to Vaša najveća briga. Uz to, horoskop pokazuje i zastoj u financijama, a razlog tome je negdje u prošlosti. Obavezno nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu prošlih života, jer je velika vjerojatnost kako se trebate osloboditi svih karmičkih dugova! U ljubavi budite odlučni. Sada je veoma važno da kažete sve što mislite jer jedino tako možete izbjeći  nesporazume.

Rak

21.06 - 22.07

Horoskop ne pokazuje promjene na poslu, kao ni na ostalim područjima života, zbog čega će Vaš tjedan proći kao i svaki do sada. Međutim, sada trebate obratiti pažnju na to da ništa ne odgađate, jer će u protivnom nastati velika zbrka u predstojećem razdoblju. Uz to, horoskop za zdravlje pokazuje veliki znak upozorenja. Bolje spriječiti nego liječiti ! stoga obavezno nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite provjeru energetskog stanja Vašeg organizma na osnovu čega ćete odmah otkriti znakove upozorenja! Odnos s partnerom je sada jako dobar; Venera odlično djeluje na Vas, čak i ako ste samac.  

Lav

23.07 - 22.08

Kada je riječ o novcu, za Vas je tipično da ste neorganizirani, zbog čega vrlo lako možete i pretjerati. Vaše probleme još više mogu pojačati i problemi u obitelji jer ne možete podnijeti nepravdu. Uz to, jako puno štetnih energija okružuje Vaš horoskopski znak, a vrlo malo njih za obilje i sreću. Već danas nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite uklanjanje svih negativnih sila, jer ako imate čiste energije, onda ubrzo nakon toga stiže i sreća u Vaš život! Ovotjedne energije jako loše djeluju i na Vaše zdravlje, ali nemojte pretjerati s nervozom, već obratite pažnju na pravilan ritam spavanja!

Djevica

23.08 - 22.09

Svojoj izdržljivosti i upornosti možete zahvaliti na svemu što ste do sada postigli u životu, ali Vi unatoč tome osjećate kako ipak još nešto nedostaje; nešto što već duže priželjkujete, ali do sada nije stiglo u Vaš život. Najbolje je da nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite magiju za ispunjenje želja! Spomenuti ritual mnogima je pomogao u ispunjenju velikih želja! Ako imate probleme u partnerskom odnosu, ovog tjedna ćete ih s lakoćom riješiti. No kada je riječ o zdravlju, obratite više pažnje na pravilan način prehrane, koji se bazira na raznolikosti, uravnoteženosti i umjerenosti!   

Vaga

23.09 - 22.10

Konačno stiže uravnotežen i sretan tjedan. Imat ćete više novca, a na poslu će sve odvijati baš onako kako treba. Oko Vas je zaštitni krug tijekom cijelog tjedna, zahvaljujući čemu ste sigurni od bilo kakvih negativnih zbivanja. Vaš svaki korak prate nebesa, stoga što prije trebate iskoristiti energije ovog tjedna, jer možete privući ono što već duže želite! Nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite ritual anđeoske magije, jer ćete tako promijeniti svoj život! Horoskop za ljubav predviđa male probleme u odnosu, ali neće biti povoda za raspravu. No svakako pripazite da se ne dovedete u dvosmislenu situaciju pred partnerom!

Škorpion

23.10 - 21.11

Vi ste među onim sretnicima koji imaju jako dobar tjedan, ali Vi ipak nećete osjećati utjecaj tih pozitivnih energija jer ste psihički opterećeni. Može se dogoditi da napravite grešku na poslu, ali i u financijama, no neka Vas to ne obeshrabri, jer je Vaš horoskopski znak izabran za ovotjedno obilje! Stoga nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pomoći da konačno krenete putem obilja. Možete biti uvjereni da rezultat neće izostati! Budite obazrivi i kada je riječ o ljubavi, jer netko može zavesti Vašeg partnera. Za Vas je bitno da vjerujete svom partneru, a upravo iz tog razloga sada nije problem ako budete sumnjičavi.  

Strijelac

22.11 - 21.12

Na poslu ste fleksibilni, ali trebate se dobro snaći i u drugim situacijama u danima koji predstoje. Pametno rasporedite svoje vrijeme, jer će se pojaviti mnogo zadataka. Različiti utjecaji planeta djeluju na Vas, a to se posebno odnosi na područje zdravlja. Ovotjedni horoskop pokazuje važan znak upozorenja kada je riječ o Vašem zdravstvenom stanju, a navedeno je potrebno što prije otkriti! Nazovite savjetnika Antonia na kodu 966, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vam pomoći putem vidovitosti i nevjerojatnim energijama iscjeljenja! Horoskop za novac pokazuje kako ne trebate štedjeti, već si priuštite ono što već duže priželjkujete, a niste imali mogućnosti za to. Kada je riječ o ljubavi, sada imate veliku potrebu za pažnjom, zbog ćete biti razočarani ako Vam partner trenutno ne pruža isto.   

Jarac

22.12 - 19.01

Ovog tjedna će Vas i najmanje sitnice izbaciti iz takta, Uz to, i novac Vam klizi iz ruku i ne znate što se događa. Ako ste i u prethodnom razdoblju bili vrlo bijesni, onda je sada pravo vrijeme da doznate što je uzrok svemu tome. Obratite se savjetnici Marini na kodu 640, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite provjeru uroka, jer postoji mogućnost kako je isti prilijepljen uz Vas! Ako se spremate potpisati neki ugovor, onda je vrlo dobar tjedan za to, ali prije potpisivanja svakako pažljivo pročitate uvjete ugovora! U ljubavi možete imati sreće ako nemate partnera, jer se može pojaviti osoba koja će donijeti ljubav u Vaš život.  

Vodenjak

20.01 - 18.02

Sada je najvažnije da ne trošite novac na nepotrebne stvari i da zaštite svoju obitelj od nepotrebnih izdataka. Na drugim područjima također trebate biti obazrivi, jer se nalazite u razdoblju kada se negativne sile vrlo lako mogu vezati za Vas. Uz to, moguće je da već godinama unazad nije bio ovoliko loš položaj planeta. Sada sva negativna energija usmjerena prema Vama djeluje tisuću puta jače! Važno je provesti ritual zaštite! Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite najjaču zaštitu kako biste spriječili da te negativne silu prodru i na ostala područja života! Najbolji horoskop ovog tjedna je onaj za ljubav; možete doživjeti vrlo jake emocije ako ste vezi, a nova strast stiže čak i ako nemate partnera.

Ribe

19.02 - 20.03

Bit ćete vrlo glasni na radnom mjestu, i baš je to razlog zbog kojeg nećete biti u harmoničnom odosu s Vašim kolegama. Često ste Vi ona osoba koja u pozadini sjedi u tišini, ali sada postoji velika mogućnost da ćete baš Vi biti osoba koja započinje svađu. Ta promjena se pokazuje i na drugim područjima. No pruža Vam se prilika da promijenite svoj život! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Zara na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će putem karata pogledati koja su to životna područja na kojima slijedi pozitivna promjena još ovog tjedna! U privatnom životu sada želite preuzeti vodeću poziciju, ali nije rješenje da to napravite tako što ćete drugima davati upute.