Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Ovnovi, ovaj tjedan donosi dinamične promjene u ljubavnom životu. Budite spremni na neočekivane situacije i izražavanje dubokih osjećaja prema partneru. Slobodni Ovnovi, otvorite srce za nove ljubavne prilike.

KARIJERA: Na poslu, fokusirajte se na suradnju s kolegama. Vaša inovativnost donijet će pozitivne rezultate. Suradnja s timom bit će ključna za postizanje zajedničkih ciljeva. Nemojte se bojati preuzeti inicijativu.

ZDRAVLJE&SAVJET: Održavajte ravnotežu između poslovnih i osobnih obveza. Fizička aktivnost će vam pomoći u oslobađanju stresa. Savjet: Postavite realna očekivanja kako biste izbjegli prekomjerni pritisak.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata.

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Bik

21.04. - 20.05.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Bikovi, ljubavni odnosi će cvjetati ovaj tjedan. Posvetite se partneru i zajedno planirajte budućnost. Slobodni Bikovi, otvorite srce novim ljubavnim prilikama i neka vas vodi spontanost. Izrazite svoje osjećaje s sigurnošću.

KARIJERA: U karijeri, istaknite se svojim praktičnim pristupom. Organiziranost će biti ključna za postizanje poslovnih ciljeva. Suradnja s kolegama bit će stabilna ako budete pažljivi prema njihovim potrebama.

ZDRAVLJE&SAVJET: Posvetite pažnju svojoj emocionalnoj dobrobiti. Odmorite se kad god je to moguće i prakticirajte tehnike opuštanja. Savjet: Postavite prioritete kako biste sačuvali svoju vitalnost.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Viktorija

Viktorija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 921

Online Busy Offline

Ovim poslom se bavim se posljednjih 15 godina; astronumerologija, tarot kao i anđeoski tarot, ali omiljena mi je disciplina astro psihologija. Nikada nisam jurila ezoteriju, ali ona je jednostavno postala sastavni dio mog života, i moje profesionalno opredjeljenje. Možete me pitati što god želite, za svako pitanje postoji točan odgovor, neovisno o kojem području Vašeg života je riječ. Bilo da okrećete novi list ili ste na životnoj prekretnici, odluku donosite sami, ali uz moju pomoć. Ne postoji problem koji nije rješiv, ali obratite se na pravu adresu. S poštovanjem, Viktorija.

Blizanci

21.05. - 20.06.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Blizanci, ovaj tjedan donosi mogućnost dubokih razgovora s partnerom. Izrazite svoje želje i osjećaje, ali budite otvoreni i za partnerove. Slobodni Blizanci, pratite svoje srce i budite hrabri u ljubavnim odlukama.

KARIJERA: Na poslu, usredotočite se na komunikaciju i izražavanje ideja. Vaša sposobnost prilagodbe donijet će vam uspjeh. Suradnja s kolegama bit će uspješna ako se fokusirate na zajedničke interese.

ZDRAVLJE&SAVJET: Održavajte mentalnu jasnoću kroz meditaciju ili opuštanje. Raznolika prehrana pomoći će vam u očuvanju vitalnosti. Savjet: Pratite svoje unutarnje impulse i budite otvoreni za promjene.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Rak

21.06. - 22.07.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Rakovi, fokusirajte se na emocionalnu povezanost s partnerom. Razgovarajte otvoreno o svojim osjećajima i potrebama. Slobodni Rakovi, budite otvoreni za spontane susrete koji mogu pridonijeti vašem ljubavnom životu.

KARIJERA: Na poslu, budite pažljivi prema suradnicima. Emotivna inteligencija će vam pomoći u rješavanju konflikata. Suradnja s kolegama bit će uspješna ako se fokusirate na zajedničke ciljeve.

ZDRAVLJE&SAVJET: Posvetite se emocionalnom blagostanju. Odmorite se kad god je to moguće i izbjegavajte stresne situacije. Savjet: Razvijajte svoje emocionalne vještine kako biste izgradili jače odnose.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

tarot-telefon

 

Etika

Etika

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 333

Online Busy Offline

Zovem se Etika, 
ezoterijom se bavim oko 30 godina. Koristim astrologiju, visak, tarot karte i ciganske karte za pogled u budućnost, ali znam da možemo izmijeniti lošu sudbinu primjenom rituala, feng šuija i talismana.
Tumačim snove i specijalnim meditacijama i molitvama pomažem u svakoj situaciji. Vraćanje mira, duhovne ravnoteže i vjere dolazi sa čišćenjem aure. Skidam sve vrste negativnosti i donosim svjetlost i sreću u Vaš život.

Lav

23.07. - 22.08.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Lavovi, ovo je vrijeme za strastvene izraze ljubavi. Izrazite svoje osjećaje partneru na kreativan način. Slobodni Lavovi, budite hrabri u izražavanju svojih namjera prema osobi koja vam privlači pažnju. Neka vas vodi srce.

KARIJERA: U karijeri, budite odvažni u preuzimanju odgovornosti. Vaša samopouzdanost će vam pomoći u postizanju ciljeva. Suradnja s kolegama bit će uspješna ako se fokusirate na zajedničke interese.

ZDRAVLJE&SAVJET: Pripazite na prekomjerno trošenje energije. Održavajte ravnotežu između rada i odmora. Savjet: Postavite prioritete kako biste sačuvali svoju vitalnost.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE! 

 

 

 

tarot-telefon

Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Djevica

23.08. - 22.09.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Djevice, posvetite pažnju sitnicama u ljubavnim odnosima. Iznenadite partnera pažljivim gestama. Slobodne Djevice, budite otvorene za spontane susrete koji bi mogli oplemeniti vaš ljubavni život. Izrazite svoje osjećaje s nježnošću.

KARIJERA: Na poslu, istaknite se svojom preciznošću i organizacijskim vještinama. Detalji će biti ključni za postizanje poslovnih ciljeva. Suradnja s kolegama bit će uspješna ako se fokusirate na zajedničke zadatke.

ZDRAVLJE&SAVJET: Održavajte redovite rutine kako biste očuvali svoje zdravlje. Fizička aktivnost pomoći će vam u održavanju ravnoteže. Savjet: Prakticirajte tehnike opuštanja kako biste smanjili stres.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Vaga

23.09. - 22.10.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Vage, fokusirajte se na ravnotežu u ljubavnom odnosu. Razgovarajte s partnerom o vašim očekivanjima i zajedničkim planovima. Slobodne Vage, budite otvorene za raznolikost ljubavnih prilika i neka vas vodi vaša intuicija. Izrazite svoje osjećaje s pažnjom.

KARIJERA: U karijeri, naglasak stavite na suradnju i diplomatiju. Vaša sposobnost pregovaranja donijet će vam uspjeh. Suradnja s kolegama bit će stabilna ako budete pažljive prema njihovim potrebama. Nemojte se libiti dijeliti svoje ideje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Posvetite pažnju svojoj emocionalnoj dobrobiti. Odmorite se kad god je to moguće i izbjegavajte stresne situacije. Savjet: Razvijajte svoje vještine donošenja odluka kako biste sačuvali svoju emocionalnu ravnotežu.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Mirta

Mirta

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 613

Online Busy Offline

Vidovnjakinja Mirta Duhovna sam iscjeliteljica i dar vidovitosti sam naslijedila od svoje pokojne bake. Posljednjih dvadeset godina pomažem ljudima bioenergijom na daljinu i vidovnjačkim sposobnostima. Pomažem Vam u problemima vezanim za odnose u obitelji, ljubavi i braku, kao i poslovnim problemima. Savjetujem Vas u svezi događanja iz prošlosti koji se reflektiraju na sadašnjost i na Vaše buduće događaje. Moja specijalnost su balansiranje energije, bioenergija, ravnopravnost u ljubavi i međuljudskim odnosima te rad na duhovnom napretku. Javite mi se s povjerenjem te ćemo zajednički riješiti Vaše probleme, nedoumice i pronaći odgovore na sva pitanja koja Vas muče.

Škorpion

23.10. - 21.11.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Škorpioni, ovaj tjedan izrazite svoje duboke osjećaje partneru. Emotivna intimnost će ojačati vaš odnos. Slobodni Škorpioni, budite otvoreni za nove ljubavne prilike koje se mogu pojaviti neočekivano. Pustite da vas vode strast i autentičnost.

KARIJERA: Na poslu, fokusirajte se na strpljivo postizanje dugoročnih ciljeva. Vaša predanost donosit će vam priznanje. Suradnja s kolegama bit će izazovna, ali budite otvoreni za kompromise. Neka vaše odluke budu promišljene.

ZDRAVLJE&SAVJET: Posvetite se svojim unutarnjim potrebama. Fizička aktivnost pomoći će vam u oslobađanju stresa. Savjet: Postavite jasne granice kako biste sačuvali svoju emocionalnu stabilnost.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Bijela Dama

Bijela Dama

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 795

Online Busy Offline

Još kao dijete sam spoznala da u sebi nosim ogroman bioenergetski potencijal. Kad sam imala 25 godina, počela sam pomagati ljudima koji su u nevolji. Pomogla sam stotinama ljudi tijekom godina. Pored bioenergije radim sve vrste Reikija, a najviše uspjeha imam u naprednom i karmičkom Reikiju. Kasnije su na moj životni put došli tarot, astrologija i rune, zatim numerologija i Feng shui, a zadnjih godina posebice sam aktivna na polju hipnoterapije i motivacije. Pohađala sam škole i tečajeve kod najpriznatijih učitelja i predavača na našim prostorima; iz astrologije, numerologije, tarota, Reikija, runa i Feng shuia. Posjedujem certifikate za rad na svim ovim navedenim područjima. Također, svojim sposobnostima i energijama, uspješno detektiram svaku mračnu silu te imam mnogo uspjeha u skidanju crne magije koja je ljudima oduvijek predstavljala ogroman problem, onemogućivši im budu ono što uistinu jesu i žive životom kakav žele.

Strijelac

22.11. - 21.12.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Strijelci, istražite nove dimenzije ljubavi i romantike. Budite otvoreni za nekonvencionalne ideje koje će osvježiti vaš ljubavni život. Slobodni Strijelci, pratite svoju intuiciju u ljubavnim odlukama. Neka vas vodi strastvena avantura.

KARIJERA: U karijeri, budite otvoreni za nove prilike i ideje. Vaša entuzijastična energija inspirirat će kolege. Suradnja s timom bit će izazovna, ali budite spremni na kreativno rješavanje problema. Neka vas vodi vaša vizija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje. Pronađite vrijeme za opuštanje i aktivnosti koje potiču vašu kreativnost. Fizička aktivnost također će vam pomoći u održavanju ravnoteže. Savjet: Slijedite svoje strasti i budite hrabri u donošenju životnih odluka.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.

Jarac

22.12. - 19.01.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Jarčevi, posvetite se jačanju emocionalne povezanosti s partnerom. Razgovarajte o zajedničkim planovima i ciljevima. Slobodni Jarčevi, otvorite se za autentične emocije i budite hrabri u izražavanju svojih osjećaja. Neka vaša ozbiljnost bude obogaćena dozom romantike.

KARIJERA: Na poslu, istaknite se svojom disciplinom i organizacijskim vještinama. Vaša predanost radu privući će pažnju nadređenih. Suradnja s kolegama bit će uspješna ako budete jasno komunicirali svoje ideje. Postavite realne ciljeve.

ZDRAVLJE&SAVJET: Posvetite pažnju ravnoteži između poslovnih i privatnih obveza. Održavajte redovite rutine kako biste smanjili stres. Savjet: Pratite svoje unutarnje potrebe i budite spremni na prilagodbe.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Vodenjaci, ovaj tjedan budite otvoreni za komunikaciju u ljubavnim odnosima. Razgovarajte s partnerom o svojim idejama i planovima. Slobodni Vodenjaci, istražite nove prilike za ljubav putem društvenih događanja. Budite autentični u izražavanju svojih osjećaja.

KARIJERA: U karijeri, fokusirajte se na inovacije i originalnost. Vaša sposobnost razmišljanja izvan okvira privući će pažnju suradnika. Suradnja s kolegama bit će dinamična, ali potrebno je izbjegavati konflikte i raditi na zajedničkim ciljevima. Neka vas vodi vaša jedinstvena vizija.

ZDRAVLJE&SAVJET: Obratite pažnju na svoje mentalno zdravlje. Pronađite vrijeme za opuštanje i aktivnosti koje potiču vašu kreativnost. Fizička aktivnost pomoći će vam u održavanju ravnoteže. Savjet: Postavite si ciljeve koji odražavaju vaše autentične želje i pratite svoje unutarnje vođenje.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Marija

Marija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 390

Online Busy Offline

Moje ime je Marija. Tarotom i astrologijom bavim se više od 20 godina i čitavo se vrijeme usavršavam na raznim područjima ezoterije. Završila sam drugi stupanj reikija, anđeoske radionice, transcendentalne meditacije i kreativne vizualizacije…

Svojim strankama rado pomognem savjetom iz područja aroma i fitoterapije te reiki tretmanima na daljinu. Specijalizirala sam sinastriju (usporedni horoskop) jer nema dobrih i loših ljudi, samo dobrih i loših kombinacija.

Uz pomoć natalne karte dajem savjete za odabir zvanja (upis u školu), određujem plodne dane i slično.

Usrećuje me spoznaja da sam nekom pomogla u rješavanju naizgled nerješivih životnih situacija. Svatko u životu ima trenutak kad može promijeniti sudbinu, treba ga samo prepoznati i iskoristiti.

Ribe

19.02. - 20.03.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

 

12.02.2024 – 19.02.2024.

 

LJUBAV: Ribe, naglasak ovog tjedna je na suosjećanju i pažnji prema partneru. Izrazite svoju nježnu stranu i podijelite svoje osjećaje. Slobodne Ribe, pratite svoju intuiciju u ljubavnim odlukama. Neka vas vodi strast i ljubav prema životu.

KARIJERA: Na poslu, Ribe će se istaknuti svojom empatijom i suosjećajnošću. Vaša sposobnost suradnje i podrške kolegama donosit će vam uspjeh. Suradnja s timom bit će inspirativna, ali budite pažljivi s obećanjima koja dajete. Neka vas vodi vaša osjećajnost.

ZDRAVLJE&SAVJET: Posvetite pažnju svojoj emocionalnoj dobrobiti. Pronađite vrijeme za meditaciju ili opuštanje kako biste smanjili stres. Fizička aktivnost pomoći će vam u održavanju vitalnosti. Savjet: Slušajte svoje unutarnje potrebe i slijedite svoju intuiciju u donošenju odluka.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Evita

Evita

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 604

Online Busy Offline

Zovem se Evita. Ovim se poslom bavim 16 godina i kroz njega sam ušla u mnoge domove, u mnoga srca i pomogla ljudima u teškim situacijama: u situacijama kad su bili na raskrižju puteva i neodlučni kamo da krenu.

Tu sam i za Vas, da Vam pomognem naći pravi put, donijeti pravu odluku, vratiti Vam osmijeh na lice i pokazati Vam da je život prelijep i dragocjen te da ćemo zajedno proći kroz oblak do Sunca.

Imajte vjere, nazovite me!