Ovan

21.03 - 20.04

U posljednje vrijeme Vas je vrlo lako iznervirati. Svemu pridajete previše pažnje što je i uzrok nesuglasicama s drugima. Horoskop predviđa kako lako možete biti prevareni kada je riječ o financijama. Trebate biti pažljiviji. Ovog tjedna nećete biti zaštićeni ni od negativnih energija i duša koje lutaju. Najbolje je da se obratite savjetniku Damiru na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite ritual zaštite. Naime, ritual je važno provesti jer se u suprotnom za Vas mogu vezati negativne energije te izazvati sudbinski udar! Horoskop za ljubav pokazuje kako ćete od sebe odbiti sve potencijalne partnere ako budete mrzovoljni. Stoga ako nemate partnera, budite pozitivniji i nasmiješeni. Osmijeh je poput zrcala – kad se nasmijete, dobijete ga natrag!

Bik

21.04 - 20.05

Sada je vrijeme da otpustite neke stvari, posebno uvrede drugih kada je riječ o Vašoj karijeri jer Vas to usporava u napredovanju. Uzmite stvari u svoje ruke jer ćete biti uspješni ako otkrijete koje su to karmičke poteškoće zbog kojih Vam je stagniralo u životu. To se odnosi i na financijsku situaciju. Stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu karme, kao i uklanjanje karmičkih blokada jer samo na taj način možete ponovo pokrenuti pozitivne događaje u svom životu! Uz to, i u partnerskom odnosu trebate biti koncentrirani samo na pozitivne stvari i unijeti malo boje u svoju vezu.

Blizanci

21.05 - 20.06

Nekada imate tendenciju zloupotrebljavati svoju moć ili biti nestrpljivi prema drugima. Obratite pažnju kako se odnosite prema ljudima jer bi se moglo dogoditi da Vas napusti netko jako Vam važan. Kada je riječ o financijama, također budite umjereni i trošite novac samo na najbitnije. Ako nemate partnera, horoskop predviđa kako u Vaš život stiže ljubav. Samo trebate znati kada i gdje se trebate nalaziti. Obratite se savjetnici Tonki na kodu 126, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas uputiti u sve detalje! Horoskop za zdravlje upozorava kako se vrlo lako možete prehladiti. Odjenite se u skladu s vremenskim uvjetima.

Rak

21.06 - 22.07

Čak i ako budete imali mnogo zadataka, ipak trebate naći vremena za sebe, kao i za upoznavanje novih ljudi. Ako vodite vlastiti posao, sada imate mogućnost stvoriti povjerljiv odnos s Vašim suradnikom što će Vam donijeti bogatstvo. Obratite više pažnje na svoje zdravlje jer horoskop pokazuje mnoge znakove upozorenja. Stoga je važno da obratite pažnju na nove simptome jer na taj način možete spriječiti ozbiljnije probleme. Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobni horoskop jer tako možete otkriti kojim bolestima ste skloni!

Lav

23.07 - 22.08

Pripazite kome što govorite jer netko može pogrešno protumačiti Vaše riječi i tako pokrenuti lavinu rasprave. Budite kratki i jasni i uvijek prezentirajte stvari onakvima kakve doista i jesu. Prema tjednom horoskopu za sreću trebate otvoriti četvore oči jer se pokazuje jedna izvrsna prilika koju ne biste smjeli propustiti. Stoga doznajte sve detalje na vrijeme. Nazovite savjetnicu Vlatku na kodu 466, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će putem vidovitosti pogledati kada i koje igre na sreću trebate igrati kako ne biste propustili priliku za veliki dobitak! Ako nemate partnera, horoskop za ljubav pokazuje kako u Vaš život stiže nova osoba koja će Vas zainteresirati. Također postoji mogućnost da ćete Vi biti osoba koja će krenuti u osvajanje.

Djevica

23.08 - 22.09

Ovo razdoblje osobama Vašeg znaka donosi promjene koje će biti dobre u svakom pogledu. Horoskop za financije predviđa veliku sreću, zahvaljujući čemu nedostatak novca prestaje biti Vaš glavni problem. Opisano je za Vas neočekivano, no to zvijezde jasno predviđaju. Obavezno nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite ovotjedne sretne brojeve jer je osoba u Vašem znaku odabrana za veliki novčani dobitak! Horoskop za ljubav poručuje kako trebate posvetiti dovoljno vremena za traženje partnera jer se prema tjednom horoskopu pokazuje osoba koja će Vas veoma usrećiti u budućnosti.

Vaga

23.09 - 22.10

Na poslu se može pojaviti problem koji će Vam izazvati glavobolju, ali trebate vjerovati svojem iskustvu i intuiciji jer Vas ona neće iznevjeriti. Tjedni horoskop Vam je vrlo dobar jer se pokazuje kako možete očekivati dolazak pozitivnih promjena. Horoskop za osobe Vašeg znaka stavlja naglasak na sreću. Ne sjedite prekriženih ruku jer ovog tjedna baš Vi možete postati najveći dobitnik! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., te zatražite uklanjanje blokada za područje sreće jer to jedino može spriječiti dobitak! Uz to, u partnerskom odnosu se pokazuju manji problemi, no i njih možete riješiti pomoću spomenutog rituala.

Škorpion

23.10 - 21.11

Vama je svakodnevna rutina u životu važna, a to sve pojačava položaj zvijezda. Teško Vam je napraviti promjene u svom životu što Vam stvara probleme na poslu, ali i u financijama. No imajte na umu kako Vas takav odnos sprječava u napredovanju i zbog toga Vaša sadašnjost nije kakva bi zapravo trebala biti. Obratite se savjetnici Evi na kodu 431, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite uklanjanje karmičkih blokada čiji ćete utjecaj osjetiti vrlo brzo kada će se događati samo fantastične stvari! Horoskop za ljubav upozorava da ne ponavljate stare greške jer će u suprotnom to imati jako loš utjecaj na Vašu vezu, kao i na budućnost iste.

Strijelac

22.11 - 21.12

Najviše možete naučiti iz onih situacija koje su za Vas nepoznate. Štoviše, tako možete otkriti i svoje skrivene sposobnosti. Ako Vam se pruži prilika za dodatan posao, onda to obavezno prihvatite. Naime, na Vas sada djeluju nevjerojatno pozitivne energije, zahvaljujući čemu ćete moći predvidjeti loše namjere drugih, ali otkriti i prepreke u bliskoj budućnosti. Ako se ne osjećate ugodno sa svojim emocijama ili situacijom u kojoj se nalazite, nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer je ona u mogućnosti usmjeriti opisane energija prema Vama te na taj način preokrenuti situaciju u Vašu korist! Uz to, možete je zatražiti i ritual blagostanja koje će Vas usmjeriti na put sreće.

Jarac

22.12 - 19.01

Trebate stati na loptu i fokusirati se na svoje misli. Ovotjedne energije će Vas dovesti u pesimistično raspoloženje, a negativne misli također imaju veliku moć. Ne budite tužni ako se situacija na poslu i s financijama ne odvija prema Vašim očekivanjima. Iskoristite moći pozitivnog razmišljanja! Horoskop predviđa da postoji nešto nešto što ste odavno trebali saznati. Stoga se obratite savjetnici Ognjeni na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam otkriti jednu važnu tajnu! Horoskop za ljubav pokazuje kako će se nad Vaš odnos ovog tjedna nadviti sivi oblaci, no uz pomoć savjetnice možete doznati što trebate činiti.

Vodenjak

20.01 - 18.02

Vi ne obraćate pažnju na želje i mišljenja drugih, no time sada postižete kontraefekt, a ne ono što biste zapravo htjeli. Budite oprezni, posebice ako ste u partnerskoj vezi jer može nastati velika svađa! Uz to, situacija na poslu je također napeta, stoga bi bilo najbolje kada biste malo razmislili te reagirali smirenije, posebno ako ne želite nikoga uvrijediti. Vjerujte, više ćete postići ako ste spremni na kompromise. Fortuna će biti uz Vas te ćete uz pomoć nebesa i dobitnih brojeva ostvariti dobitak o kakvom niste ni sanjali. Nazovite savjetnicu Karlu na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam izračunati Vaše sretne dobitne brojeve!

Ribe

19.02 - 20.03

Uvijek volite unijeti boje u svakodnevni život kada osjećate da je to potrebno. Opisano će sada biti izuzetno korisno za partnersku vezu. Čak i kada sve ide kao podmazano, Vi ste u stanju unijeti dodatno uzbuđenje, ne samo u svoj život, već i u život drugih. No kada je riječ o zdravlju, pokazuju se neki znakovi upozorenja. Stoga obavezno nazovite Lauru na kodu 105, 064/ 600 –  076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu za zdravlje putem ciganica jer one pokazuju i skrivene probleme! Horoskop za financije Vam je vrlo dobar. Štoviše, pokazuje se i mogućnost malo veće uštede!