Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Ni sami ne možete odlučiti što je najbolje za Vas, jako je monoton ovaj tjedan. Skoro ništa Vam ne privlači pažnju čak ni približavanje osoba ako ste sami. Ima i takvih tjedana, ali uvijek postoje stvari koje morate obaviti. Takvo je i rješavanje financija i pripazite jer se može dogoditi da zaboravite izvršiti neku uplatu. Horoskop pokazuje da ćete sredinom tjedna krenuti u pozitivnom smjeru, samo trebate znati što je najbolji potez za Vas.

Sad će se ispoljiti Vaša kreativna strana, imat ćete dobre ideje koje trebate podijeliti sa drugima, naročito ako vidite i mali znak da se istaknete na poslu. Već sada na samom početku tjedna trebate uvidjeti da možete postići uspjehe na poslu. Horoskop za novac pokazuje pozitivne znakove i sad imate šanse za napredak.

Osim uspjeha na poslu sada imate i energije i za partnersku vezu i partner će biti zahvalan na tome da će biti opuštajuće zajedno provoditi vrijeme. Ako ste sami, onda nemojte sjediti kod kuće jer Vas očekuje neočekivano iznenađenje za vikend! Kako biste bili što zdraviji, klonite se rutine, razmotrite uvođenje pravilne prehrane i neke nove sportske aktivnosti. Pronađite neku novu inspiraciju.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata.

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Bik

21.04. - 20.05.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Previše zadataka prihvaćate i taj teret ćete osjećati tek od sredine tjedna. Obično Vam ne predstavlja poteškoće prepoznati vlastite granice, ali ovog tjedna nećete uspjeti u tome. Horoskop za novac nije tako dobar, nažalost postoji velika šansa da će neočekivani veliki izdatak isprazniti Vašu kasu. Bolje je na vrijeme djelovati i spriječiti nego čekati sretan period jer to neće biti ovog tjedna. Mislite da Vaše vrijeme često ode na potpuno nepotrebne stvari s kojima tako niste u stanju postići željeni razvoj.

Ali polako ćete shvatiti da trebate razmišljati o većoj perspektivi. S realizacijom većih stvari počinjete malo kasnije. U svakom slučaju trebate ići korak naprijed u odnosu jer ovu stagnaciju nećete moći još dugo podnijeti. Vaš partner će sigurno cijeniti Vašu iskrenost i učiniti će sve kako bi vašoj sreći vratio stari sjaj.

Za zdravlje bi Vam puno značilo kada biste se malo više kretali, za to je vrlo dobra šetnja po parku. Najsretniji dan će Vam biti četvrtak, tada će energije uspjeha biti jake.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Viktorija

Viktorija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 921

Online Busy Offline

Ovim poslom se bavim se posljednjih 15 godina; astronumerologija, tarot kao i anđeoski tarot, ali omiljena mi je disciplina astro psihologija. Nikada nisam jurila ezoteriju, ali ona je jednostavno postala sastavni dio mog života, i moje profesionalno opredjeljenje. Možete me pitati što god želite, za svako pitanje postoji točan odgovor, neovisno o kojem području Vašeg života je riječ. Bilo da okrećete novi list ili ste na životnoj prekretnici, odluku donosite sami, ali uz moju pomoć. Ne postoji problem koji nije rješiv, ali obratite se na pravu adresu. S poštovanjem, Viktorija.

Blizanci

21.05. - 20.06.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Ovog tjedna nećete raditi užurbano, no svakako to nije niti tipično ponašanje za Vas. Trebat će Vam mnogo više vremena da se uskladite sa zadacima na poslu. To si možete dopustiti zbog poslovnih zadataka, ali već zbog novca ne, naročito ako je najveći problem koji imate na području financija. Skloni ste sanjarenju u drugoj polovici tjedna, često će Vam misli odlutati u daleku stvarnost, ali ćete ipak željeti da je sve to u bližoj budućnosti.

Iz tog razloga ćete sad biti nepažljivi na poslu i otežano ćete obavljati sitnije poslove. Ostanite fokusirani. U partnerskom odnosu sad ljubomora može izazvati probleme, moguće da će Vam se više osoba udvarati nego inače, na što će partner biti osjetljiv, budite obazrivi. Ako ste sami, sada obratite pozornost na znakove jer ovog tjedna vrlo lako možete upoznati svoju srodnu dušu. Ako prepoznate ove znake, onda se ne plašite učiniti prvi korak.

S gledišta zdravlja, muči Vas nedostatak vitamina u organizmu i to trebate nadoknaditi!

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Rak

21.06. - 22.07.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Možete osjećati da Vam sve ide lakše i zato trebate ovog tjedna raditi sve puni energijom jer sad imate šanse da i Vaši nadređeni primijete da ste sposobni za još više nego što su mislili. Toliko ćete se umoriti na poslu da nećete imati snage kad stignete kući. Naravno trebate na to obratiti pozornost jer će se svi kućanski poslovi nagomilati i to će Vas čekati i morat ćete i to obaviti slijedeći tjedan. Za nezaposlene osobe ovo je dobar tjedan, jer ćete ovog tjedna dobiti šansu za posao uz koji ćete riješiti financijske probleme.

Moć uvjeravanja jača vam je strana pa možete obaviti mnogo poslova u kojima se traži baš takva osobina. Isticat ćete se kreativnim potencijalima i željom da učinite što više i bolje. Prema horoskopu za ljubav, trebate obratiti više pozornosti na partnera i odnositi ka njemu s razumijevanjem jer se osjeća kao da je sam u problemima.

Kad je riječ o zdravlju, jako pripazite da se ne prehladite tijekom tjedna jer će i Vaši bubrezi biti osjetljiviji nego inače.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

tarot-telefon

 

Etika

Etika

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 333

Online Busy Offline

Zovem se Etika, 
ezoterijom se bavim oko 30 godina. Koristim astrologiju, visak, tarot karte i ciganske karte za pogled u budućnost, ali znam da možemo izmijeniti lošu sudbinu primjenom rituala, feng šuija i talismana.
Tumačim snove i specijalnim meditacijama i molitvama pomažem u svakoj situaciji. Vraćanje mira, duhovne ravnoteže i vjere dolazi sa čišćenjem aure. Skidam sve vrste negativnosti i donosim svjetlost i sreću u Vaš život.

Lav

23.07. - 22.08.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Prema tjednom horoskopu sada će Vam biti potrebna sva vještina i sposobnost organizacije kako bi dobro znali podijeliti svoje radno vrijeme i sve potrebne zadatke uspjeli staviti u dnevni red. Može se dogoditi da ćete nešto morati i otkazati, jer na Vašu štetu može ići ako ne odradite sve što je potrebno. I kod financija se također vidi da postoji nešto što pripada Vama, a Vi ne znate o tome. Bilo bi dobro da znate za sve detalje, jer možete doći do nekog neočekivanog novca.

U narednih nekoliko dana kreativnost može dići do izražaja, samo ako ne sjedite skrštenih ruku. Mogućnosti trebate primijetiti i učiniti nešto za njih! U ljubavi sada trebate biti otvoreniji, koristiti emocije i lijepe riječi, partneru će to goditi, i na taj način će biti siguran da plamen strasti još uvijek gori!

Kad govorimo o zdravlju, budite obazrivi sa simptomima koji se pojavljuju tijekom tjedna, a posebno s onima koji se pojavljuju po prvi put. Horoskop za zdravlje poručuje da ne ignorirate simptome koji se pojave, problem se može spriječiti ako na vrijeme reagirate!

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE! 

 

 

 

tarot-telefon

Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Djevica

23.08. - 22.09.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Trebate obratiti pozornost na svakodnevne obaveze na poslu jer će Vaša pažnja biti rasuta na sve strane. Sada bilo tko može primijetiti da ne obavljate svoj posao kako treba i kako ste do sad to činili. U financijama ste također siromašniji, ali sada imate prilike za poboljšanje. Malo se ponašate nekontrolirano na poslu ovog tjedna, ostali će se vrlo teško prilagođavati Vašem promjenjivom raspoloženju.

U jednom trenutku možete biti jako prijateljski raspoloženi, a u drugom neprijateljski nastrojeni. Prema tjednom horoskopu za karijeru, najbolje će biti ako samostalno radite na poslu, naravno ako za to imate mogućnosti. Bit ćete preosjetljivi i bilo kako Vam se obrate suradnici, nećete biti raspoloženi za timski radi s njima. U privatnom životu je sada miran period, s partnerom, ali i sa članovima obitelji također imate dobre odnose. Potrudite se tako da i ostane, jer Vam je potrebna njihova podrška. Horoskop za ljubav je promjenjiv ako nemate partnera, tjedna događanja mogu Vas odvesti do ljubavi Vašeg života.

Zdravlje je u redu, ali svakako horoskop savjetuje da sada izbjegavate agresivne sportove i okrenete se meditaciji, radu oko kuće ili u vrtu.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Vaga

23.09. - 22.10.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Ovog tjedna također možete iskusiti znakove da Vas samo jedan korak dijeli od savršenstva. Na poslu se može doći do iznenadne promjene, zbog čega ćete se na početku uplašiti, ali neće biti potrebe za strahom. Ovog tjedna stižu takvi utjecaji do Vas, kada možete pružati maksimalno na polju karijere i financijama. Nemojte se plašiti od nepoznatog, jer Vas to može dovesti do napretka. Horoskop za novac Vas upozorava da ako je moguće nemojte ni od koga pozajmiti novac niti tražiti kredit, jer sav prihod koji ostvarite ovog tjedna neće biti dugotrajan, pa nećete moći vratiti dug.

Tjedni horoskop na polju ljubavi ukazuje na veoma dobar tjedan, možete riješiti sve nedoumice, može nastati harmonija, potrudite se da ovaj status održite što dulje. Ako ste sami, poželjno Vam je makar i online da upoznajete neke ljude, jer prema ljubavnom horoskopu možete nekoga upoznati, tko ne živi u Vašoj blizini, ali Vam ta osoba može donijeti sreću.

Sa zdravljem nećete imati problema, ako se isti dogodi, potražite svog liječnika za savjet.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Mirta

Mirta

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 613

Online Busy Offline

Vidovnjakinja Mirta Duhovna sam iscjeliteljica i dar vidovitosti sam naslijedila od svoje pokojne bake. Posljednjih dvadeset godina pomažem ljudima bioenergijom na daljinu i vidovnjačkim sposobnostima. Pomažem Vam u problemima vezanim za odnose u obitelji, ljubavi i braku, kao i poslovnim problemima. Savjetujem Vas u svezi događanja iz prošlosti koji se reflektiraju na sadašnjost i na Vaše buduće događaje. Moja specijalnost su balansiranje energije, bioenergija, ravnopravnost u ljubavi i međuljudskim odnosima te rad na duhovnom napretku. Javite mi se s povjerenjem te ćemo zajednički riješiti Vaše probleme, nedoumice i pronaći odgovore na sva pitanja koja Vas muče.

Škorpion

23.10. - 21.11.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Prema tjednom horoskopu izvanredne spiritualne energije će Vas dotaći, kada će svaki Vaš i najmanji predosjećaj imati važan značaj. Ako imate osjećaj da ste na pogrešnom putu i nešto trebate promijeniti, onda morate razmisliti što biste trebali drugačije raditi. Ovih dana ćete intenzivno rješavati Vaše financijsko stanje, pored svega naći ćete način da započnete neke svoje stvari koje već odugovlačite neko vrijeme, jer niste u sebi imali dovoljno volje za to. Prividno zatišje naznaka je budućih velikih promjena – mogli biste se baviti novim projektom ili napredovati na postojećem radnom mjestu.

Tjedni horoskop za ljubav Vas moli da posao ne nosite doma i ne potežite za financijskim pitanjima ovih dana. Kada se radno vrijeme na poslu završi, budite u glavnoj ulozi opuštanja, i provodite ugodno vrijeme s članovima obitelji i partnerom.

Kad je riječ o zdravlju, bilo bi dobro da boravite što više na svježem zraku, povežite to sa nekom šetnjom ili trčanjem, odgovarat će Vam.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Bijela Dama

Bijela Dama

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 795

Online Busy Offline

Još kao dijete sam spoznala da u sebi nosim ogroman bioenergetski potencijal. Kad sam imala 25 godina, počela sam pomagati ljudima koji su u nevolji. Pomogla sam stotinama ljudi tijekom godina. Pored bioenergije radim sve vrste Reikija, a najviše uspjeha imam u naprednom i karmičkom Reikiju. Kasnije su na moj životni put došli tarot, astrologija i rune, zatim numerologija i Feng shui, a zadnjih godina posebice sam aktivna na polju hipnoterapije i motivacije. Pohađala sam škole i tečajeve kod najpriznatijih učitelja i predavača na našim prostorima; iz astrologije, numerologije, tarota, Reikija, runa i Feng shuia. Posjedujem certifikate za rad na svim ovim navedenim područjima. Također, svojim sposobnostima i energijama, uspješno detektiram svaku mračnu silu te imam mnogo uspjeha u skidanju crne magije koja je ljudima oduvijek predstavljala ogroman problem, onemogućivši im budu ono što uistinu jesu i žive životom kakav žele.

Strijelac

22.11. - 21.12.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Ovo je početak mističnog perioda. Ne dopustite da Vaš rad ometaju posebni postupci koji se odvijaju u Vašoj duši. Budite jaki, mislite na to da se nešto veliko događa u Vama što će riješiti sve probleme u jednom naletu. Vrlo je važno da ništa ne radite užurbano na poslu. Ne brinite ništa ako osjećate kao da ste nešto propustili jer će budućnost biti velikodušna prema Vama. Ali sada, tjedni horoskop obećava tišinu i mir na poslu, nažalost to se odnosi i financije, iako bi bilo vrlo važno imati nekakav pristojan prihod u kasi.

Tjedni horoskop govori i o nečemu drugom, prvih dana u tjedni će se riješiti puno problema u Vašem životu. Možete započeti s jednom stvari u svome krugu prijatelja, a koje će se polako završiti do kraja. Horoskop za ljubav predviđa situaciju u kojoj Vašeg partnera dovodite u neugodnu poziciju. Budite pažljivi kada ste s drugima ili ako ste sami s djecom, pa ćete sigurno izbjeći neugodne situacije.

Kad govorimo o zdravlju, povećajte svoj oprez u prometu i više nego inače obraćajte pažnju na prometne znakove i poštujte ograničenje brzine!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.

Jarac

22.12. - 19.01.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Očekuje Vas miran tjedan u kojem će biti malo dosadno, osim ako ne nađete zabavu u području gdje pomažete drugima. Vaš posao ne donosi nove izazove i nažalost niti financijski niste u potpunosti zadovoljni. Također imate priliku za dodatni posao, to može utjecati na materijalnu situaciju. Sreća je blizu Vas. Međutim, postoji mogućnost nervoze kroz tjedan i ne samo s onim ljudima koji će Vam biti na putu zbog posla, nego i sa članovima obitelji. Ako ne želite svađu, do te mjere da tjednima ne razgovarate, izbrojite do deset prije nego počnete vikati, ili nego što izgovorite nešto zbog čega ćete se i Vi kasnije kajati!

Loša koncentracija iziskuje veću pozornost u obavljanju poslovnih obaveza. Mogli bi vam promicati važni detalji pa udvostručite oprez. Izbjegnite ogovaranje kolega. Horoskop za ljubav pokazuje obnovu romanse, što može biti pozitivna vijest za Vas ako niste u odnosu. Osobe u vezi sreća također neće napustiti; horoskop predviđa ugodno razdoblje.

Zdravlje je u redu, a uz to idealno je vrijeme za duhovni rast. Krenite meditirati ili prakticirajte duge šetnje gdje ćete biti sami sa svojim mislima.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Umorno kreće ovaj tjedan, kao da se niste stigli odmoriti jer ste i kroz vikend bili natrag u svijetu rada. Želite sve završiti što je prije moguće, ali nekako to jednostavno ne ide. Vaš šef se uvijek pojavljuje gdje nikada ne bi trebao biti, uvijek Vam smeta, ali to ne primjećuje. Šef će Vam dodijeliti posao za koji nećete biti raspoloženi ovog tjedna. Međutim, saznati ćete informacije koje ne smijete podijeliti ni sa kime.

Stvarno ne govorite jer će vrlo lako ostali saznati što znate. Niti financije nisu ružičaste prema tjednom horoskopu, ali barem možete brzo i učinkovito učiniti nešto povodom tog. Faktor za ometanje u partnerskom odnosu može biti apatija, koja nije baš tipična za Vas. Obiteljski odnosi će biti super za vikend, možete se osjećati vrlo dobro, ako ste u mogućnosti na kratko zaboraviti svakodnevne probleme!

S gledišta zdravlja, dobro bi bilo usvojiti neku tehniku opuštanja kako biste izbjegli stres i spriječili dodatne zdravstvene probleme.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Marija

Marija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 390

Online Busy Offline

Moje ime je Marija. Tarotom i astrologijom bavim se više od 20 godina i čitavo se vrijeme usavršavam na raznim područjima ezoterije. Završila sam drugi stupanj reikija, anđeoske radionice, transcendentalne meditacije i kreativne vizualizacije…

Svojim strankama rado pomognem savjetom iz područja aroma i fitoterapije te reiki tretmanima na daljinu. Specijalizirala sam sinastriju (usporedni horoskop) jer nema dobrih i loših ljudi, samo dobrih i loših kombinacija.

Uz pomoć natalne karte dajem savjete za odabir zvanja (upis u školu), određujem plodne dane i slično.

Usrećuje me spoznaja da sam nekom pomogla u rješavanju naizgled nerješivih životnih situacija. Svatko u životu ima trenutak kad može promijeniti sudbinu, treba ga samo prepoznati i iskoristiti.

Ribe

19.02. - 20.03.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

 

8.8. – 15.8.2022.

 

Vi ćete imati puno elana u prvoj polovici tjedna, stižu dobre energije koje dolaze k Vama od zvijezda, tako da ćete biti puni ciljeva. Nažalost, sredinom tjedna, uslijediti će jedna nepravedna situacija s Vama koja će pokvariti raspoloženje. Nije dopušteno vidjeti sve jednostrano, morate znati prihvatiti svoje postignute rezultate, inače možete prenijeti Vaše probleme i u međuljudske odnose. Ipak ćete biti u mogućnosti da nekako pronađete sebe na početku tjedna. Očekuje Vas uspjeh na poslu, međutim, to neće biti lako, stoga dajte sve od sebe. Ako se Vaša financijska situacija nije razriješila do sada, onda se u pozadini nalazi problem koji zahtijeva više pažnje s Vaše strane.

Možete računati na pojavu starih prijatelja koje će Vam biti drago vidjeti. Zajam nemojte davati nikome ovog tjedna, jer je velika vjerojatnost da taj novac neće dobiti natrag. Ljubavni život može biti buran, najbolje je ako sklopite pakt mira!

Budite pažljivi prema partneru. Zdravlje je odlično, puni ste kreativne energije, iskoristite to na najbolji mogući način.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Evita

Evita

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 604

Online Busy Offline

Zovem se Evita. Ovim se poslom bavim 16 godina i kroz njega sam ušla u mnoge domove, u mnoga srca i pomogla ljudima u teškim situacijama: u situacijama kad su bili na raskrižju puteva i neodlučni kamo da krenu.

Tu sam i za Vas, da Vam pomognem naći pravi put, donijeti pravu odluku, vratiti Vam osmijeh na lice i pokazati Vam da je život prelijep i dragocjen te da ćemo zajedno proći kroz oblak do Sunca.

Imajte vjere, nazovite me!