Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca se fokusirajte na komunikaciju u ljubavi. Otvorite se i izrazite svoje želje i potrebe partneru. Razgovarajte o temama koje su vam važne kako biste ojačali emocionalnu vezu.

KARIJERA: Na poslu ćete biti puni energije i entuzijazma. Iskoristite ovu energiju za postizanje svojih ciljeva. Ovo je dobar period za započinjanje novih projekata ili traženje prilika za napredovanje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Povedite brigu o svom fizičkom zdravlju. Redovno vežbanje i zdrava ishrana su ključni za održavanje energije. Takođe, obratite pažnju na svoje emocionalno zdravlje i potražite podršku ako je potrebno.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata.

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Bik

21.04. - 20.05.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca se usredsredite na stabilnost i sigurnost u ljubavnoj vezi. Vaša vernost će biti cenjena, iako se može pojaviti potreba za dodatnim romantikom i pažnjom prema partneru.

KARIJERA: Na poslu ćete biti vrlo praktični i organizovani. Ovo je vreme za rešavanje dugoročnih ciljeva i planiranje budućih koraka. Budite temeljni u svom radu.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite računa o svom finansijskom zdravlju i budžetu. Postavite realne ciljeve i štedite za budućnost. Ovo je takođe dobar period za razmatranje svojih vrednosti i prioriteta.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Viktorija

Viktorija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 921

Online Busy Offline

Ovim poslom se bavim se posljednjih 15 godina; astronumerologija, tarot kao i anđeoski tarot, ali omiljena mi je disciplina astro psihologija. Nikada nisam jurila ezoteriju, ali ona je jednostavno postala sastavni dio mog života, i moje profesionalno opredjeljenje. Možete me pitati što god želite, za svako pitanje postoji točan odgovor, neovisno o kojem području Vašeg života je riječ. Bilo da okrećete novi list ili ste na životnoj prekretnici, odluku donosite sami, ali uz moju pomoć. Ne postoji problem koji nije rješiv, ali obratite se na pravu adresu. S poštovanjem, Viktorija.

Blizanci

21.05. - 20.06.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca će vam komunikacija biti ključna u ljubavi. Iskoristite svoj šarm i duhovitost kako biste održavali zanimljivu interakciju sa partnerom. Razgovarajte o svojim snovima i planovima za budućnost.

KARIJERA: Na poslu ćete biti izuzetno radoznali i kreativni. Ovo je vreme za istraživanje novih ideja i tehnologija. Saradnja sa kolegama može vam doneti nove perspektive.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom mentalnom zdravlju. Meditacija i relaksacija mogu vam pomoći da se oslobodite stresa i anksioznosti. Obratite pažnju na svoju ishranu i unos tečnosti.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Rak

21.06. - 22.07.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca se fokusirajte na emocionalnu podršku i bliskost u ljubavi. Budite tu za partnera i pokažite svoju pažnju na suptilan način. Razmazite se i uživajte u romantičnim trenucima.

KARIJERA: Na poslu ćete biti emotivni i intuitivni. Slušajte svoju intuiciju pri donošenju poslovnih odluka. Ovo je takođe dobar period za pregovore i rešavanje konflikata.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom domu i porodičnom životu. Ovo je vreme za renoviranje ili uređenje stambenog prostora. Takođe, razgovarajte otvoreno sa članovima porodice kako biste rešavali eventualne nesporazume.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

tarot-telefon

 

Etika

Etika

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 333

Online Busy Offline

Zovem se Etika, 
ezoterijom se bavim oko 30 godina. Koristim astrologiju, visak, tarot karte i ciganske karte za pogled u budućnost, ali znam da možemo izmijeniti lošu sudbinu primjenom rituala, feng šuija i talismana.
Tumačim snove i specijalnim meditacijama i molitvama pomažem u svakoj situaciji. Vraćanje mira, duhovne ravnoteže i vjere dolazi sa čišćenjem aure. Skidam sve vrste negativnosti i donosim svjetlost i sreću u Vaš život.

Lav

23.07. - 22.08.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca ćete se osećati strastveno i romantično u ljubavi. Otvorite svoje srce i pokažite partneru koliko vam je stalo. Planirajte zajedničke avanture i zabavne aktivnosti.

KARIJERA: Na poslu ćete biti fokusirani na svoje ciljeve i ambicije. Ovo je vreme za postavljanje visokih standarda i rad na njihovom ostvarivanju. Budite lider u svom polju.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom fizičkom izgledu i zdravlju. Trenirajte redovno i brinite se o ishrani. Ovo je takođe dobar period za ulaganje u svoje kreativne talente i hobije.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE! 

 

 

 

tarot-telefon

Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Djevica

23.08. - 22.09.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca se usredsredite na praktične aspekte ljubavi. Razgovarajte sa partnerom o zajedničkim ciljevima i planovima. Ovo je vreme za izgradnju stabilnosti u vezi.

KARIJERA: Na poslu ćete biti vrlo organizovani i detaljni. Ovo je vreme za rešavanje problema i praćenje važnih detalja. Vaša preciznost će biti cenjena.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom duhovnom zdravlju. Razmislite o svojim vrednostima i ciljevima u životu. Ovo je takođe dobar period za učenje novih veština i usavršavanje postojećih.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Vaga

23.09. - 22.10.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca ćete težiti ravnoteži i harmoniji u ljubavi. Radite na kompromisima i pridavajte pažnju potrebama partnera. Otvorite se za romantične geste.

KARIJERA: Na poslu ćete biti diplomatski i pravedni. Ovo je vreme za rešavanje konflikata na miran način i pronalaženje zajedničkih rešenja. Vaša sposobnost za pregovaranje će biti korisna.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom socijalnom životu. Ovo je vreme za povezivanje sa prijateljima i porodicom. Obratite pažnju na svoje finansijske izazove i razmislite o dugoročnom planiranju.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Mirta

Mirta

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 613

Online Busy Offline

Vidovnjakinja Mirta Duhovna sam iscjeliteljica i dar vidovitosti sam naslijedila od svoje pokojne bake. Posljednjih dvadeset godina pomažem ljudima bioenergijom na daljinu i vidovnjačkim sposobnostima. Pomažem Vam u problemima vezanim za odnose u obitelji, ljubavi i braku, kao i poslovnim problemima. Savjetujem Vas u svezi događanja iz prošlosti koji se reflektiraju na sadašnjost i na Vaše buduće događaje. Moja specijalnost su balansiranje energije, bioenergija, ravnopravnost u ljubavi i međuljudskim odnosima te rad na duhovnom napretku. Javite mi se s povjerenjem te ćemo zajednički riješiti Vaše probleme, nedoumice i pronaći odgovore na sva pitanja koja Vas muče.

Škorpion

23.10. - 21.11.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca se fokusirajte na duboke emocionalne veze u ljubavi. Otvorite se prema partneru i budite iskreni u izražavanju svojih osećanja. Intenzivna strast će dominirati vašim odnosom.

KARIJERA: Na poslu ćete biti odlučni i strastveni. Postavite visoke ciljeve i budite spremni raditi naporno kako biste ih ostvarili. Ovo je vreme za napredak i ostvarenje svojih ambicija.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom emocionalnom zdravlju. Bavljenje hobijima ili aktivnostima koje vas ispunjavaju emocionalno će vam pomoći da se oslobodite stresa.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Bijela Dama

Bijela Dama

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 795

Online Busy Offline

Još kao dijete sam spoznala da u sebi nosim ogroman bioenergetski potencijal. Kad sam imala 25 godina, počela sam pomagati ljudima koji su u nevolji. Pomogla sam stotinama ljudi tijekom godina. Pored bioenergije radim sve vrste Reikija, a najviše uspjeha imam u naprednom i karmičkom Reikiju. Kasnije su na moj životni put došli tarot, astrologija i rune, zatim numerologija i Feng shui, a zadnjih godina posebice sam aktivna na polju hipnoterapije i motivacije. Pohađala sam škole i tečajeve kod najpriznatijih učitelja i predavača na našim prostorima; iz astrologije, numerologije, tarota, Reikija, runa i Feng shuia. Posjedujem certifikate za rad na svim ovim navedenim područjima. Također, svojim sposobnostima i energijama, uspješno detektiram svaku mračnu silu te imam mnogo uspjeha u skidanju crne magije koja je ljudima oduvijek predstavljala ogroman problem, onemogućivši im budu ono što uistinu jesu i žive životom kakav žele.

Strijelac

22.11. - 21.12.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca ćete težiti slobodi i avanturi u ljubavi. Budite spremni na nova iskustva i istraživanje sa partnerom. Putovanja i zajedničke avanture će ojačati vašu vezu.

KARIJERA: Na poslu ćete biti puni entuzijazma i optimizma. Iskoristite svoju kreativnost i originalnost kako biste rešavali izazove. Ovo je dobar period za preuzimanje rizika.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom fizičkom zdravlju. Aktivnosti na otvorenom i fizičke vežbe će vam pomoći da ostanete energični. Takođe, razmislite o svojim ciljevima za budućnost i postavite plan kako biste ih ostvarili.

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.

Jarac

22.12. - 19.01.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca se usredsredite na stabilnost i predanost u ljubavnoj vezi. Postavite čvrste temelje za budućnost i budite odani partner.

KARIJERA: Na poslu ćete biti ambiciozni i ciljani. Postavljanje dugoročnih planova će vam pomoći da ostvarite uspeh. Budite uporni i posvećeni svojim poslovnim ciljevima.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite računa o svojoj energiji i fizičkom zdravlju. Planirajte svoje obaveze kako biste izbegli preopterećenje. Ovo je takođe dobar period za lični razvoj i učenje.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca ćete težiti prijateljstvu i duhovnoj povezanosti u ljubavi. Delite svoje ideje i interese sa partnerom kako biste ojačali emocionalnu vezu.

KARIJERA: Na poslu ćete biti inovativni i originalni. Ovo je vreme za eksperimentisanje sa novim idejama i tehnologijama. Budite otvoreni za saradnju sa kolegama.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom duhovnom zdravlju. Meditacija i kontemplacija će vam pomoći da se osećate mirnije i uravnoteženije. Takođe, podržite svoje prijatelje i budite tu za njih.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Marija

Marija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 390

Online Busy Offline

Moje ime je Marija. Tarotom i astrologijom bavim se više od 20 godina i čitavo se vrijeme usavršavam na raznim područjima ezoterije. Završila sam drugi stupanj reikija, anđeoske radionice, transcendentalne meditacije i kreativne vizualizacije…

Svojim strankama rado pomognem savjetom iz područja aroma i fitoterapije te reiki tretmanima na daljinu. Specijalizirala sam sinastriju (usporedni horoskop) jer nema dobrih i loših ljudi, samo dobrih i loših kombinacija.

Uz pomoć natalne karte dajem savjete za odabir zvanja (upis u školu), određujem plodne dane i slično.

Usrećuje me spoznaja da sam nekom pomogla u rješavanju naizgled nerješivih životnih situacija. Svatko u životu ima trenutak kad može promijeniti sudbinu, treba ga samo prepoznati i iskoristiti.

Ribe

19.02. - 20.03.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

 

25.09.2023 – 02.10.2023.

 

LJUBAV: Ovog meseca se usredsredite na suosjećanje i saosećanje u ljubavi. Budite pažljivi prema partneru i podržite ga u teškim trenucima. Delite svoje osećaje i emocije.

KARIJERA: Na poslu ćete biti intuitivni i kreativni. Slušajte svoju intuiciju pri donošenju poslovnih odluka. Ovo je dobar period za rad sa kolegama i timsko rešavanje problema.

ZDRAVLJE&SAVET: Povedite brigu o svom emocionalnom zdravlju. Neka vam umirujuće aktivnosti poput meditacije ili šetnji prirodom pomognu da se oslobodite stresa. Takođe, obratite pažnju na svoje snove i intuiciju.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Evita

Evita

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 604

Online Busy Offline

Zovem se Evita. Ovim se poslom bavim 16 godina i kroz njega sam ušla u mnoge domove, u mnoga srca i pomogla ljudima u teškim situacijama: u situacijama kad su bili na raskrižju puteva i neodlučni kamo da krenu.

Tu sam i za Vas, da Vam pomognem naći pravi put, donijeti pravu odluku, vratiti Vam osmijeh na lice i pokazati Vam da je život prelijep i dragocjen te da ćemo zajedno proći kroz oblak do Sunca.

Imajte vjere, nazovite me!