Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Jeste li prijeko potrebni drugačijim iskustvima? Kako sunce ulazi u vaš sektor avanture, prestanite stvari shvaćati tako ozbiljno i posvetite više pažnje plemenitoj potrazi za znanjem.
Vaše putovanje ove je godine gotovo sumnjivo lako jer povoljan mladi mjesec u Strijelcu 23. podržava duga putovanja. Ako preskačete praznike s obitelji kako biste se zavalili i radili na prijavama za diplomske studije, ovaj Vam mjesec također nudi priliku da se povežete s učiteljima ili mentorima, kopate po duhovnosti i istražite mogućnosti obrazovanja. Kako ćete si sve to priuštiti još uvijek je pitanje, ali barem se ovaj tjedan usredotočite na viziju.

Ovotjedna mantra: “Idi.”

 

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata.

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Bik

21.04. - 20.05.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Usputni komentar o kojem inače ne biste razmišljali može pogoditi živce. Pokušajte ne shvaćati stvari previše osobno, jer je vjerojatno rečeno bez zlobe. Zapravo, iskoristite ovo da biste više otvorili svoje osjećaje.
Mladi Mjesec u Strijelcu 23. pada u Vaš sektor zajedničkih resursa. Mladi mjeseci omogućuju nove početke, a ovaj je za čišćenje dugova i oslobađanje prtljage. Prošli ste kroz mnogo toga ove godine, a ovaj tjedan Vas je podsjetilo da ne morate sami nositi težinu. Nakon što izađete iz teškog duševnog stanja, pronađite broj onog terapeuta koji vam je preporučio prijatelj i pošaljite obrazac za prijavu.

Ovotjedna mantra: “Oslobodi.”

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Viktorija

Viktorija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 921

Online Busy Offline

Ovim poslom se bavim se posljednjih 15 godina; astronumerologija, tarot kao i anđeoski tarot, ali omiljena mi je disciplina astro psihologija. Nikada nisam jurila ezoteriju, ali ona je jednostavno postala sastavni dio mog života, i moje profesionalno opredjeljenje. Možete me pitati što god želite, za svako pitanje postoji točan odgovor, neovisno o kojem području Vašeg života je riječ. Bilo da okrećete novi list ili ste na životnoj prekretnici, odluku donosite sami, ali uz moju pomoć. Ne postoji problem koji nije rješiv, ali obratite se na pravu adresu. S poštovanjem, Viktorija.

Blizanci

21.05. - 20.06.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Vladar Merkur pridružuje se dinamičnom suncu u Vašem sektoru odnosa, postavljajući nervozan ton za tjedan. Imat ćete jake stvari koje vam se sviđaju i ne sviđaju, ali one će biti prolazne, stoga nemojte preuzimati velike obveze. Pokušajte ne pretjerati.

Ovaj tjedan donosi mnogo uzbudljivih događaja u Vašem profesionalnom i privatnom životu, Blizanci. Mladi Mjesec u Strijelcu 23. pada u Vaš partnerski sektor, stvarajući zoru nove ere za poslovnu ili romantičnu vezu. Bez obzira na to dovodite li suradnika kući za praznike ili se pripremate pokrenuti novu ponudu za svoje klijente, živci su visoki, ali postoji toliko toga da se dobije od povezanosti.

Ovotjedna mantra: “Pridružite se”.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Rak

21.06. - 22.07.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Drame kod kuće? Zadnje čime se želite baviti je teatralnost, ali vrijeme je da sjednete. Dopustite svakome da kaže svoj dio i razbistrite zrak. Osjećat ćete se dodatno društvenim, stoga zakažite večer za igre.
Ono što će Vas držati prizemljenima usred kaosa blagdanske sezone je zdrava rutina – bilo da je to 10 minuta joge u krevetu ujutro, brzi jogging popodne ili čitanje dok se opuštate svake večeri. Ovdje se ne radi o tome da slijedite plan influencera ili radite ono što Vašoj sestri odgovara, već o tome što Vama odgovara. Mladi Mjesec u Strijelcu 23. je prilika da se posvetite navikama koje odgovaraju Vašem životu.

Ovotjedna mantra: “Obvežite se”.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

tarot-telefon

 

Etika

Etika

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 333

Online Busy Offline

Zovem se Etika, 
ezoterijom se bavim oko 30 godina. Koristim astrologiju, visak, tarot karte i ciganske karte za pogled u budućnost, ali znam da možemo izmijeniti lošu sudbinu primjenom rituala, feng šuija i talismana.
Tumačim snove i specijalnim meditacijama i molitvama pomažem u svakoj situaciji. Vraćanje mira, duhovne ravnoteže i vjere dolazi sa čišćenjem aure. Skidam sve vrste negativnosti i donosim svjetlost i sreću u Vaš život.

Lav

23.07. - 22.08.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Radite pametnije, a ne teže. I igraj još jače! Merkur se pridružuje suncu u Vašem sektoru strasti i kreativnosti, potičući Vas da pomiješate posao s užitkom. Suradnje su vrlo poželjne, pa razmislite gdje god je to moguće. Pokušajte i vi potaknuti malo romantike.
Dobro bi ti došla zabava, Lavu. Srećom, nakon sve poslovne i obiteljske drame koju ste proživjeli ovaj mjesec, mladi Mjesec u Strijelcu 23. nudi novi početak u Vašem kreativnom i romantičnom životu. Ovaj blagdanski vikend je za povezivanje sa svojim unutarnjim djetetom (ili Vašim unutarnjim tinejdžerom!), provođenje vremena sa svojom djecom ili čak za dogovor sa starom djevojkom iz rodnog grada. Kao što je jednom otpjevala Taylor Swift, “Ovo je prokleta sezona!”

Ovotjedna mantra: “Igraj.”

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE! 

 

 

 

tarot-telefon

Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Djevica

23.08. - 22.09.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Sve je u isporuci, Djevice! Razmislite prije nego što progovorite i šarmirat ćete svog najžešćeg kritičara. U međuvremenu, zvijezde u Vašem sektoru psiholoških korijena pružit će Vam podršku potrebnu da krenete naprijed i budete što bolji.
Bilo da posjećujete obitelj za blagdane ili prvi put organizirate vlastitu gozbu, mladi Mjesec u Strijelcu 23. nudi novi početak za sve što se tiče doma i obitelji. Ako imate poteškoća sa svojom biološkom obitelji, ovo je također povoljan trenutak da se oslonite na podršku partnera ili najbolje prijateljice. Temelj Vašeg života ne morate izgraditi sami. Koga želite da vam se pridruži u Vašem najsvetijem prostoru?

Ovotjedna mantra: “Utočište.”

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Vaga

23.09. - 22.10.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Duhovno buđenje nastupit će ovaj tjedan, nagrađujući potragu za odgovorima. Usredotočite se na razvoj unutarnjeg mira i snage. Ekspresivni Merkur u Vašem znaku promovira jasnu komunikaciju i platformu za dopiranje do drugih.
Uvijek ste izigravajući posrednika u obiteljskim prazničkim svađama, ali ovogodišnje putovanje za blagdane je bezbrižnije. Telefonski poziv s tvojom mamom 21. potvrđuje da se sjetila pokupiti tvoje omiljeno vino, a zatim tvoj brat šalje poruku da te pozove da mu se pridružiš na koncertu. Mladi Mjesec u Strijelcu 23. unosi svježinu u Vašu komunikaciju, pisanje projekata i odnose s bliskim prijateljima i obitelji.

Ovotjedna mantra: “Šetnja”.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Mirta

Mirta

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 613

Online Busy Offline

Vidovnjakinja Mirta Duhovna sam iscjeliteljica i dar vidovitosti sam naslijedila od svoje pokojne bake. Posljednjih dvadeset godina pomažem ljudima bioenergijom na daljinu i vidovnjačkim sposobnostima. Pomažem Vam u problemima vezanim za odnose u obitelji, ljubavi i braku, kao i poslovnim problemima. Savjetujem Vas u svezi događanja iz prošlosti koji se reflektiraju na sadašnjost i na Vaše buduće događaje. Moja specijalnost su balansiranje energije, bioenergija, ravnopravnost u ljubavi i međuljudskim odnosima te rad na duhovnom napretku. Javite mi se s povjerenjem te ćemo zajednički riješiti Vaše probleme, nedoumice i pronaći odgovore na sva pitanja koja Vas muče.

Škorpion

23.10. - 21.11.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Sunce i Merkur u Vašem sektoru financija pomoći će u stvaranju dodatnog prihoda. Održite ovu poziciju mudrim ulaganjem i uklanjanjem nepotrebnih troškova. Možda ćete morati potrošiti novac da biste ga zaradili, ali povrat će biti brz.
Iako je gorko slatko reći zbogom rođendanskoj sezoni ovog tjedna, pomak sunca u Strijelca 22. zaista se čini kao novi početak. Idući kući za praznični vikend, oduševljeni ste što ćete dobiti slobodno vrijeme za opuštanje, a možda Vas čak i razmaziti brižna mama, baka ili starija sestra. Mladi Mjesec u Strijelcu 23. je izvrstan dan za Vas da se prepustite nekoj prijeko potrebnoj maloprodajnoj terapiji – ranoj kupovini na Crni petak, može li netko?

Ovotjedna mantra: “Salon.”

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Bijela Dama

Bijela Dama

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 795

Online Busy Offline

Još kao dijete sam spoznala da u sebi nosim ogroman bioenergetski potencijal. Kad sam imala 25 godina, počela sam pomagati ljudima koji su u nevolji. Pomogla sam stotinama ljudi tijekom godina. Pored bioenergije radim sve vrste Reikija, a najviše uspjeha imam u naprednom i karmičkom Reikiju. Kasnije su na moj životni put došli tarot, astrologija i rune, zatim numerologija i Feng shui, a zadnjih godina posebice sam aktivna na polju hipnoterapije i motivacije. Pohađala sam škole i tečajeve kod najpriznatijih učitelja i predavača na našim prostorima; iz astrologije, numerologije, tarota, Reikija, runa i Feng shuia. Posjedujem certifikate za rad na svim ovim navedenim područjima. Također, svojim sposobnostima i energijama, uspješno detektiram svaku mračnu silu te imam mnogo uspjeha u skidanju crne magije koja je ljudima oduvijek predstavljala ogroman problem, onemogućivši im budu ono što uistinu jesu i žive životom kakav žele.

Strijelac

22.11. - 21.12.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Imate dar brbljanja, ali ponekad ne možete a da ne stavite nogu u usta. Ovaj tjedan, međutim, svemir Vam omogućuje da doprete do svoje publike. Također je odlično vrijeme za zbližavanje s braćom i sestrama ili za odlazak na kratko putovanje.
Iz tame na svjetlo! Sezona Škorpiona uvijek je pomalo teška za vas, Strijelce, jer posljednjih nekoliko tjedana prije Vašeg rođendana može postati prilično egzistencijalno. Ali sada počinje vaša sezona i mladi Mjesec u vašem znaku 23. dašak je svježeg zraka za Vašu sliku i identitet. Blagdanski vikend izvrstan je izgovor da se razmazite — razbacite se nekim ponudama za Crni petak i okupajte se u pjenušavoj kupki! Udobno se smjestite i neka stvari budu fantastične!

Ovotjedna mantra: “Sjaj.”

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.

Jarac

22.12. - 19.01.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Kreativni projekt u koji ste ulili krv, znoj i suze pokazat će uspjeh. U međuvremenu, sunce u Vašem duhovnom sektoru nadahnjuje Vas da odvojite vrijeme za razmišljanje i uživanje u trenucima tišine.

Ako se Vaši planovi putovanja za odmor ne sklapaju lako ili ako stignete kući i stvari su kaotične, pokušajte preskočiti obiteljsku dramu i umjesto toga odvojite malo vremena za sebe. Mladi Mjesec u Strijelcu 23. pada u Vaš nesvjesni sektor nudeći vam lijep trenutak da se napunite energijom pod vlastitim uvjetima. Nešto tako jednostavno kao što je šetnja prirodom ili odlazak u omiljeni kafić gdje ljudi gledaju pomaže Vam da se vratite na početne postavke.

Ovotjedna mantra: "Odmorite se."

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Dobiti zeleno svjetlo bilo je izazovnije nego što ste mislili, ali sada ćete osjetiti oprugu u svom koraku i poticaj da idete naprijed. Rezultati će biti izvrsni, stoga se nemojte obeshrabriti.
Vi ste naravno poznati kao najhumanitarniji znak zodijaka, a blagdani su posebno divno vrijeme da se uključite i volontirate! Mladi Mjesec u Strijelcu 23. nudi priliku da osvježite svoju predanost prijateljima i društvenim projektima. Ovo je također odličan tjedan da podržite nastup prijatelja ili umjetničku izložbu, ili da vidite jedan od svojih omiljenih bendova na turneji. Vrijeme je da se uskladite s onima koji dijele Vašu viziju i snove.

Ovotjedna mantra: “Podijeli.”

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Marija

Marija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 390

Online Busy Offline

Moje ime je Marija. Tarotom i astrologijom bavim se više od 20 godina i čitavo se vrijeme usavršavam na raznim područjima ezoterije. Završila sam drugi stupanj reikija, anđeoske radionice, transcendentalne meditacije i kreativne vizualizacije…

Svojim strankama rado pomognem savjetom iz područja aroma i fitoterapije te reiki tretmanima na daljinu. Specijalizirala sam sinastriju (usporedni horoskop) jer nema dobrih i loših ljudi, samo dobrih i loših kombinacija.

Uz pomoć natalne karte dajem savjete za odabir zvanja (upis u školu), određujem plodne dane i slično.

Usrećuje me spoznaja da sam nekom pomogla u rješavanju naizgled nerješivih životnih situacija. Svatko u životu ima trenutak kad može promijeniti sudbinu, treba ga samo prepoznati i iskoristiti.

Ribe

19.02. - 20.03.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

 

28.11. – 05.12.2022.

 

Planovi koji uključuju učenje počet će donositi plodove. Optimistične promjene u stavu pripremit će Vas za uzbudljive početke i omogućiti Vam da prihvatite nove pozitivne utjecaje.

Ovog tjedna počinje sezona godišnjih odmora, ali za Vas je ovo nekako uvijek najveće radno vrijeme u godini. Bilo da pokrećete rasprodaju Crnog petka ili ste usred završnih razgovora za svoj posao iz snova, mladi mjesec u Strijelcu 23. osvježavajući je (a opet naporan!) trenutak za Vašu karijeru ili javni imidž. Iako bi Vaša obitelj mogla biti ljuta što ste zapeli u sjaju zaslona prijenosnog računala tijekom onoga što bi trebalo biti kvalitetno vrijeme, možete im se odužiti u prosincu.

Ovotjedna mantra: "Ustani".

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Evita

Evita

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 604

Online Busy Offline

Zovem se Evita. Ovim se poslom bavim 16 godina i kroz njega sam ušla u mnoge domove, u mnoga srca i pomogla ljudima u teškim situacijama: u situacijama kad su bili na raskrižju puteva i neodlučni kamo da krenu.

Tu sam i za Vas, da Vam pomognem naći pravi put, donijeti pravu odluku, vratiti Vam osmijeh na lice i pokazati Vam da je život prelijep i dragocjen te da ćemo zajedno proći kroz oblak do Sunca.

Imajte vjere, nazovite me!