Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

Tjedni horoskop pokazuje kako ćete imati problema na radnom mjestu. Trebate biti spremni na rješenje istih. Ne možete računati na druge u očuvanju Vašeg zdravlja, već ste za to Vi zaduženi. Horoskop za zdravlje pokazuje kako postoji nekoliko bitnih stvari koje često zaboravljate ili možda čak i ne znate ništa o tome. Trebali biste nazvati savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., kako biste bili sigurni da nemate neke ozbiljnije zdravstvene probleme! Trebate se pozabaviti i sa očuvanjem svoje duše i nikome ne dozvoliti da Vas odvlači od postavljenih ciljeva. Napravite korake koji će poboljšati kvalitetu Vašeg života, jer horoskop za novac pokazuje pozitivne znakove.

Dada

Dada

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 432

Online Busy Offline

Moje ime je Dada. Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose.

Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, Hartmannove čvorove i Kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija. Savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, također čistim prostor od svih loših energija. Otvaram sudbinske karte, tarot i duhovne karte kao upute kako dalje kroz budućnost i čega se riješiti u prošlosti, a kroz kristale i kuglu te anđeosku energiju čistim Vaše energetsko tijelo, karmičke dugove i povezivosti.

Tu sam za Vas da uz savjete i tretmane postignete mir i sklad u svom životu na svim razinama. Biotenzorom čistim i podižem Vaše energetsko stanje, radim energotretmane, pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti... Tumačim snove i dajem numerološke kodove za iscjeljenja po metodi poznatog znanstvenika Grigoria Grabovoia, te savjetujem koje boje, biljke i kristali dobro utječu na Vas.

Bik

21.04. - 20.05.

Čak ni sami ne znate što želite započeti i kakve sposobnosti imate za to. Prema horoskopu se pokazuje da imate sve što treba da postignete sve što želite. Ali da to tako i bude, trebate izaći iz svoje zone komfora. Ovotjedni horoskop pruža prilike za uspjehe i sreću, posebice zbog desetmilijuntog dana. Velika sreća Vam je nadohvat ruke ako napravite samo korak prema tome i registrirate se na desetmilijunti ritual za privlačenje sreće! Već danas nazovite savjetnika Damira na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će to za Vas odraditi! Povremeno se trebate pozabaviti i sa tuđim problemima, imajte razumijevanja prema svom partneru.

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Blizanci

21.05. - 20.06.

Sada je najbitnije da budete na pravom mjestu u pravo vrijeme jer se pruža jedna nevjerojatna prilika u karijeri. Neke osobe dođu do novca putem sreće. Vi ćete isto postići, ali putem uspjeha. Morate doznati koje prilike trebate ugrabiti, jer Vam na desetmilijunti dan doista slijedi promjena! Obratite se savjetnici Stoji na kodu 520, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i doznajte koje mogućnosti Vam sudbina nudi! Nitko i ništa ne može promijeniti Vaše odluke da budete sretni sa svojim partnerom i riješite nesuglasice ako one postoje. Jedna večera ili jedan zajednički vikend, može poboljšati predstojeće dane.

Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Rak

21.06. - 22.07.

Sada možete pokazati svoje sposobnosti. Ovotjedne energije će Vam otkriti što se skriva ispod površine i na što ste sve sposobni. Mlađe osobe u horoskopskom znaku raka mogu imati unaprijeđenje na području karijere i vrlo lako mogu pronaći dobro plaćen posao u predstojećem razdoblju. Ako niste zaposleni, čak ni tad nije sve izgubljeno, jer i Vi možete iskoristiti energije desetmilijuntog dana! Već danas nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite privlačenje novca koje dokazano djeluje desetmilijuntim snagama! Ako ste još uvijek sami, sada je vrijeme da se oslobodite suvišnih stvari kako biste napravili mjesta za novu ljubav.

Ognjena

Ognjena

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 411

Online Busy Offline

Moje ime je Ognjena. Ezoterijom se bavim 30 godina kao treća generacija u obitelji.

Majstor sam reikija, tarota i radiestezije, a moj visak, sudbinske, Lenormand i anđeoske karte te reiki božanska energija koju posjedujem i odašiljem, mnogima su pokazali svjetlost na kraju tunela.

Ognjena, Ognjena411 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Tu sam za Vas i za psihološke razgovore i iscjeljenja božanskom reiki energijom. Šaljem Vam energiju, svjetlost i ljubav!

Lav

23.07. - 22.08.

Nema svrhe da i dalje koristite ona rješenja koja su uvijek donosila rezultate jer sada nikako ništa ne djeluje. Nemojte se razočarati, jer kasnije, zahvaljujući položaju zvijezda možete postići sve što započnete. Ovog tjedna se fokusirajte na odmaranje i obnavljanje i na to da se dobro osjećate. Nemojte odustati od onih svojih stavova kojih ste se do sada čvrsto držali. Današnji desetmilijunti dan izuzetno pozitivno djeluje pozitivno na Vaše zdravlje. Ako danas preuzmete te pozitivne energije ili magiju svijeća, onda možete spriječiti i ozbiljnije probleme u budućnosti! Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite njenu pomoć!

Dijana

Dijana

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 449

Online Busy Offline

Moje ime je Dijana. Više od 20 godina radim tarot, sudbinske karte, ljubavni tarot, visak, kristaloterapiju i obrede sa svijećama. Bavim se i numerologijom.

Najradije koristim sudbinske karte i ljubavni tarot jer imam osjećaj da u tim tehnikama vrlo dobro komuniciram sa sugovornikom i da mu na taj način mogu najbolje pomoći.

Želim naglasiti kako je izuzetno važno da prilikom te komunikacije sugovornik otvori svoju dušu te se potpuno prepusti. Jedino tako možemo ponuditi iskren odgovor koji se odnosi upravo na njega. Puno čitam i proučavam alternativnu literaturu, uvijek u težnji za nečim novim. Upravo je to i moj savjet svima vama koji još tražite smisao života. Nikada ne prestanite težiti ka višemu; uvijek si tražite nove i visoke ciljeve. Samo ćete na taj način moći ostvariti svoj potencijal – čak i onaj za koji ni sami ne znate da ga nosite u sebi.

Očekujem vaš poziv.

Djevica

23.08. - 22.09.

Jedan posao u inozemstvu ili velika sreća je ono što može promijeniti Vaš život u sljedećim danima. Ovotjedne pozitivne energije djeluju nevjerojatnom jačinom na Vaš horoskopski znak. Sada je došlo vrijeme za donošenje odluka: želite li velike promjene putem sreće i uspjeha, za koje sada trebate i raditi? Ako se odlučite za sreću, onda iskoristite današnji desetmilijunti dan! U našem Astro centru Vas čeka savjetnica Tanija na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., zatražite osobnu mantru za privlačenje sreće! Nemojte ponovo započinjati rasprave s partnerom, već potražite rješenja s kojima možete riješiti nesporazume. Učinite nešto da postignete harmoniju.

Tanija

Tanija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 555

Online Busy Offline

Moje ime je Tanija. Imate problem koji izgleda nerješiv? Imate pitanje na koje ne znate odgovor? Spoznaja izvora tih teškoća i put rješivosti nije nemoguć. U svakoj tami postoji zraka svjetlosti. Pronađimo je zajedno.

Otvarali su mi putove istine u zemljama sunca, Nepalu i Indiji, a sada i u Hrvatskoj. Nazovite me.

Vaga

23.09. - 22.10.

Ako osjećate da je došlo vrijeme za nešto o čemu oduvijek maštate, sada učinite nešto po tom pitanju. Nemojte čekati da se situacija riješi sama od sebe. Trebate uzeti u obzir svako moguće rješenje i trebate pokazati osobama u svom okruženju da niste besposleni i da ne gubite vrijeme. Oslobodite se blokada i negativnih energija pomoću desetmilijuntog dana kako ništa ne bi spriječilo Vašu sreću! Nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite ritual čišćenja! Vrlo lako može doći do konflikta između Vas i partnera, ali se prema tjednom horoskopu pokazuje kako ne smijete dopustiti da se svađa rasplamsa. Na taj način možete spriječiti velike brige!

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Škorpion

23.10. - 21.11.

U predstojećim danima ćete imati mnogo obaveza, ali ćete sve uspješno obaviti. Nagradite se ovog vikenda odmaranjem, jer to zaslužujete. Tjedni horoskop pokazuje jednu dobru priliku za neočekivani dodatni priljev novca. No moguće je da trebate učiniti nešto kako bi se to i ostvarilo. Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite svoje sretne brojeve, igrajte igre na sreću jer će Vam desetmilijunti dan donijeti ogroman dobitak! Nitko ne može utjecati na Vašeg partnera, to možete samo Vi jer Vi ste ta osoba za koju će sve učiniti i Vi možete sve postići kod njega. To, naravno, ne smijete zloupotrijebiti!

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.

Strijelac

22.11. - 21.12.

Na poslu se očekuje promjena. Ovo će utjecati na Vas, vrlo vjerojatno pozitivno. Nemojte se iznenaditi ako budete čuli čudna ogovaranja. Netko želi omesti Vaše poslovne uspjehe i dovesti u sumnju stručnost posla koji obavljate. Moguće je da ste mirnije prirode, ali ipak postoje zlonamjerne osobe. Protiv negativnih energija sada možete zatražiti djelotvornu zaštitu sa snagom desetmilijuntog dana! Nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vas provesti kroz navedeni ritual! Kada je riječ o ljubavi, partner će Vas malo nervirati, ali s obzirom da ste oboje nestrpljivi jedan prema drugome, moguće su manje svađe.

Nives

Nives

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 226

Online Busy Offline

Moje ime je Nives. Sve vas pozdravljam s mnogo ljubavi. Već deset godina s osobitim zadovoljstvom radim na tehnikama koje pomažu i utječu na kvalitetu života, a posebno kod zdravstvenih problema.

Nazovite me da zajedno razmaknemo oblake i da Vi nađete svoj put mira i ljubavi.

Jarac

22.12. - 19.01.

Kada obavljate neki posao umjesto drugih, oni to iskorištavaju i Vama dodjeljuju baš sve poslove. Ako nešto nije Vaš posao, onda to nemojte odraditi, jer će Vas u protivnom stalno iskorištavati. Radije se fokusirajte na to da sredite svoje financijsko stanje. Iskoristite najjači dan u godini, danas upotrijebite desetmilijunte energije! Obratite se savjetnici Danijeli na kodu 408, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i registrirajte se za privlačenje obilja! Kada govorimo o ljubavi, pronaći ćete onu osobu koja će Vam pružiti sreću i s kojom možete zamisliti zajednički život. Naravno, za to trebate i Vi biti otvorenog uma.

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

Osobe rođene u horoskopskom znaku vodenjaka očekuje vrlo aktivan tjedan. Upoznat ćete nove osobe, ali se možete družiti i sa starim prijateljima. S partnerom ćete imati harmoničan tjedan, a s obitelji bliski odnos, zbog čega ćete biti nerazdvojni. Mnogo jakih spiritualnih energija će okruživati Vaš horoskopski znak. Ovaj tjedan možete iskoristiti čak i da sredite ona životna područja koja još nisu sasvim u redu. Desetmilijunti dan Vam donosi ogromne promjene, nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i doznajte kako!

Stella

Stella

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 341

Online Busy Offline

Moje ime je Stella Wiccanus i dužnost mi je pomoći Vam u svim Vašim životnim nedaćama.

Moje oruđe u pomaganju ljudima su sudbinske karte, kineska astrologija, wicca magija i vlaška magija. Svime time okružena sam od najranijeg djetinjstva i istinski vjerujem da je moja misija u ovom životu pomoći što većem broju ljudi da pronađu svoju sreću na svom životnom putu.

Ribe

19.02. - 20.03.

Kada je riječ o poslu, ovo će biti lagan tjedan, ali tako neće biti u privatnom životu. Ovog tjedna na partnerski odnos djeluju vrlo promjenjive energije. Sve je dobro dok ima povjerenja i ljubavi, ali neslaganje oko važnih stvari može izazvati veće konflikte. Trebate nešto učiniti po tom pitanju. Uz to, trebate se odmoriti fizički i psihički, jer će stres uništiti Vaš organizam. Sada i Vi možete učiniti nešto kako biste poboljšali svoje financije, jer desetmilijunti dan Vašem horoskopskom znaku donosi veliki dobitak! Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći kada i koje igre na sreću trebate igrati!

Gordana

Gordana

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 311

Online Busy Offline

Moje ime je Gordana. Alternativom se bavim više od 30 godina. Školovani sam astrolog, numerolog i reiki terapeut. Dobro poznajem mnoge tehnike koje Vam mogu pomoći u otkrivanju tajni koje nam donosi sadašnjost, ali i budućnost.

Uz moje savjete lakše ćete pronaći izlaz iz mnogih problema koji Vas muče, bez obzira je li riječ o ljubavi, obitelji ili financijama. Mogu Vam otkriti Vaše sretne brojeve koji Vas vode kroz život te kada i u koje vrijeme možete igrati nagradne igre.

Radim energetske tretmane na daljinu koji Vam mogu olakšati određene tegobe, ukloniti blokade ili poboljšati bilo koju životnu situaciju.

Nazovite me i dozvolite mi da Vam pomognem vratiti mir, sreću, uspjeh i zadovoljstvo u Vaš život.

Gordana , Gordana311 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik