Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

OVAN – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Ovnovi će ovog tjedna osjećati val strasti i avanturističkog duha. Parovi će se upustiti u spontane aktivnosti koje će unijeti svježinu u njihov odnos. Samci bi mogli doživjeti iznenadne i uzbudljive susrete, posebno u društvenim okruženjima ili tijekom putovanja. Pazite da ne budete previše impulzivni, što bi moglo dovesti do nesporazuma ili sukoba.

KARIJERA: U poslovnom svijetu, Ovnovi će biti suočeni s izazovima koji zahtijevaju brzinu i odlučnost. Vaša sposobnost da brzo reagirate na promjene bit će vaša prednost. Moguće su prilike za preuzimanje vodećih uloga ili rad na novim projektima koji zahtijevaju hrabrost i inovativnost. Budite oprezni da ne trošite energiju na nevažna pitanja i fokusirajte se na prioritete.

ZDRAVLJE: Energija vam je visoka, ali budite svjesni mogućnosti iscrpljenosti zbog previše aktivnosti. Redoviti odmor i balansirana prehrana ključni su za održavanje vaše vitalnosti. Pripazite na moguće povrede ili naprezanja mišića zbog intenzivnog fizičkog napora.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata.

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Bik

21.04. - 20.05.

BIK – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Stabilnost i sigurnost bit će ključne riječi ovog tjedna. Parovi će uživati u harmoniji i bliskosti, dok će samci privlačiti pažnju stabilnošću i samopouzdanjem. Moguće je da ćete obnoviti kontakt sa starom ljubavi ili prijateljem iz prošlosti.

KARIJERA: Ovo je sjajan tjedan za postizanje financijskih ciljeva. Bikovi će imati priliku pokazati svoju strpljivost i temeljitost u poslovanju. Moguće je da ćete dobiti priznanje ili promaknuće, no pazite na prekomjerno trošenje energije na manje važne zadatke.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje je stabilno, ali nemojte zanemariti male znakove umora. Vratite se osnovama: dovoljno sna, zdrava prehrana i vrijeme za opuštanje. Pripazite na mogućnost problema s grlom ili alergijama.

 

Više o horoskopskom znaku Bik saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Viktorija

Viktorija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 921

Online Busy Offline

Ovim poslom se bavim se posljednjih 15 godina; astronumerologija, tarot kao i anđeoski tarot, ali omiljena mi je disciplina astro psihologija. Nikada nisam jurila ezoteriju, ali ona je jednostavno postala sastavni dio mog života, i moje profesionalno opredjeljenje. Možete me pitati što god želite, za svako pitanje postoji točan odgovor, neovisno o kojem području Vašeg života je riječ. Bilo da okrećete novi list ili ste na životnoj prekretnici, odluku donosite sami, ali uz moju pomoć. Ne postoji problem koji nije rješiv, ali obratite se na pravu adresu. S poštovanjem, Viktorija.

Blizanci

21.05. - 20.06.

BLIZANCI – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Blizanci će biti u središtu pažnje zbog svoje karizme i društvene vještine. Parovi će uživati u bogatim razgovorima i novim zajedničkim iskustvima. Samci će biti privučeni osobama koje dijele njihovu znatiželju i dinamičan duh. Ovo je sjajan tjedan za zabave, društvena okupljanja i povezivanje s drugima na dubljoj razini.

KARIJERA: U poslovnom okruženju, Blizanci će se suočiti s prilikama koje zahtijevaju brzo razmišljanje i prilagodljivost. Vaša sposobnost da se povežete s ljudima i razmjenjujete ideje bit će ključna za vaš uspjeh. Moguće su nove suradnje ili projekti koji zahtijevaju timski rad. Budite oprezni da ne preuzimate previše obaveza odjednom.

ZDRAVLJE: Vaše mentalno zdravlje će biti u fokusu ovog tjedna. Aktivnosti koje potiču vašu kreativnost i intelektualnu znatiželju mogu vam pomoći da se osjećate uravnoteženo. Pripazite na moguće probleme s disanjem ili alergijama, posebno ako provodite puno vremena na otvorenom.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Rak

21.06. - 22.07.

RAK – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Rakovi će osjećati snažnu potrebu za emocionalnom sigurnošću i njegovanjem odnosa. Parovi će se posvetiti stvaranju topline i bliskosti u svom domu. Samci će biti privučeni osobama koje dijele njihove vrijednosti i ljubav prema obitelji. Ovo je dobro vrijeme za razgovore o budućnosti i planiranje zajedničkog života.

KARIJERA: Na radnom mjestu, Rakovi će biti usmjereni na projekte koji zahtijevaju pažnju prema detaljima i emocionalnu inteligenciju. Vaša sposobnost da osjetite potrebe drugih bit će ključna za uspjeh. Moguće su prilike za rad na humanitarnim projektima ili inicijativama koje uključuju brigu o drugima. Budite oprezni da ne postanete previše emocionalno uključeni u posao.

ZDRAVLJE: Vaše emocionalno zdravlje bit će od velike važnosti ovog tjedna. Pronađite vremena za aktivnosti koje vas umiruju i pomažu vam da se opustite. Meditacija, kuhanje ili vrijeme provedeno s voljenima pomoći će vam da održite unutarnji mir. Pripazite na probleme s želucem ili stresom.

 

Više o horoskopskom znaku Rak saznajte OVDJE!

 

 

tarot-telefon

 

Etika

Etika

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 333

Online Busy Offline

Zovem se Etika, 
ezoterijom se bavim oko 30 godina. Koristim astrologiju, visak, tarot karte i ciganske karte za pogled u budućnost, ali znam da možemo izmijeniti lošu sudbinu primjenom rituala, feng šuija i talismana.
Tumačim snove i specijalnim meditacijama i molitvama pomažem u svakoj situaciji. Vraćanje mira, duhovne ravnoteže i vjere dolazi sa čišćenjem aure. Skidam sve vrste negativnosti i donosim svjetlost i sreću u Vaš život.

Lav

23.07. - 22.08.

LAV – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Lavovi će ovog tjedna biti posebno šarmantni i privlačni. Parovi će uživati u romantici i zabavi, dok će samci privući ljude svojim sjajem i karizmom. Ovo je idealno vrijeme za pokazivanje svoje ljubavi i pažnje prema voljenima. Međutim, pripazite da ne budete previše fokusirani na sebe i pružite partneru priliku da se izrazi.

KARIJERA: U poslovnom okruženju, Lavovi će biti u središtu pažnje zbog svoje kreativnosti i vodstvenih sposobnosti. Vaša sposobnost da inspirirate i motivirate druge bit će ključna za uspjeh. Moguće su prilike za preuzimanje vodećih uloga ili rad na projektima koji zahtijevaju inovativan pristup. Pazite da ne budete previše dominantni i dajte prostora drugim idejama.

ZDRAVLJE: Osjećat ćete se vitalno i puni energije, ali budite svjesni mogućnosti iscrpljenosti. Redoviti odmor i balansirana prehrana ključni su za održavanje vaše vitalnosti. Pripazite na moguće probleme s leđima ili srcem, posebno ako se bavite intenzivnim fizičkim aktivnostima.

 

Više o horoskopskom znaku Lav saznajte OVDJE! 

 

 

 

tarot-telefon

Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Djevica

23.08. - 22.09.

DJEVICA – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Djevice će ovog tjedna biti fokusirane na stabilnost i analizu svojih odnosa. Parovi će razgovarati o važnim temama i planovima za budućnost, što može ojačati njihov odnos. Samci će biti privučeni osobama koje dijele njihovu strast prema detaljima i organizaciji. Ovo je dobro vrijeme za razmatranje što stvarno želite od ljubavi.

KARIJERA: U poslovnom svijetu, Djevice će biti fokusirane na organizaciju i učinkovitost. Vaša preciznost i analitičke vještine pomoći će vam da riješite složene probleme. Moguće su prilike za poboljšanje procesa ili rad na projektima koji zahtijevaju pažnju prema detaljima. Pazite da ne budete previše kritični prema sebi ili drugima.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje je stabilno, ali budite oprezni s mogućim problemima s probavom ili stresom. Redovite pauze i opuštajuće aktivnosti poput joge mogu vam pomoći da se osjećate uravnoteženo. Pazite na prehranu i izbjegavajte previše prerađene hrane.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Vaga

23.09. - 22.10.

VAGA – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Harmonija i ravnoteža bit će ključne riječi za Vage ovog tjedna. Parovi će uživati u skladnim trenucima i zajedničkim aktivnostima koje unose mir u njihov odnos. Samci će biti privučeni osobama koje dijele slične estetske i emocionalne vrijednosti. Ovo je dobro vrijeme za jačanje postojećih veza i stvaranje novih prijateljstava.

KARIJERA: Na radnom mjestu, Vage će biti usmjerene na suradnju i ravnotežu. Vaša sposobnost da diplomatično riješite sukobe i pronađete zajednička rješenja bit će cijenjena. Moguće su prilike za rad na projektima koji zahtijevaju timski rad i komunikaciju. Budite oprezni da ne izbjegavate donošenje teških odluka zbog želje za mirom.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje je uravnoteženo, ali budite oprezni s mogućim problemima s bubrezima ili kožom. Redovita hidratacija i nježna tjelovježba poput pilatesa ili plesa mogu vam pomoći da održite vitalnost. Pronađite vrijeme za aktivnosti koje vam donose radost i opuštanje.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Mirta

Mirta

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 613

Online Busy Offline

Vidovnjakinja Mirta Duhovna sam iscjeliteljica i dar vidovitosti sam naslijedila od svoje pokojne bake. Posljednjih dvadeset godina pomažem ljudima bioenergijom na daljinu i vidovnjačkim sposobnostima. Pomažem Vam u problemima vezanim za odnose u obitelji, ljubavi i braku, kao i poslovnim problemima. Savjetujem Vas u svezi događanja iz prošlosti koji se reflektiraju na sadašnjost i na Vaše buduće događaje. Moja specijalnost su balansiranje energije, bioenergija, ravnopravnost u ljubavi i međuljudskim odnosima te rad na duhovnom napretku. Javite mi se s povjerenjem te ćemo zajednički riješiti Vaše probleme, nedoumice i pronaći odgovore na sva pitanja koja Vas muče.

Škorpion

23.10. - 21.11.

ŠKORPION – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Škorpioni će osjećati snažnu strast i duboku emocionalnu povezanost ovog tjedna. Parovi će proći kroz intenzivne i transformativne trenutke, što može dodatno ojačati njihovu vezu. Samci će privući ljude koji su misteriozni i intrigantni. Ovo je idealno vrijeme za iskrene razgovore i istraživanje vlastitih osjećaja.

KARIJERA: U poslovnom okruženju, Škorpioni će biti fokusirani na ostvarivanje svojih ciljeva s velikom odlučnošću. Vaša intuicija i sposobnost da vidite ispod površine bit će vaša prednost. Moguće su prilike za preuzimanje složenih projekata ili rad na zadacima koji zahtijevaju duboku analizu. Pazite da ne budete previše tajnoviti ili posesivni.

ZDRAVLJE: Vaša energija je snažna, ali budite svjesni emocionalnog stresa i prekomjernog iscrpljivanja. Redovita fizička aktivnost i tehnike opuštanja poput meditacije pomoći će vam da održite ravnotežu. Pripazite na moguće probleme s reproduktivnim sustavom ili detoksikacijom tijela.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Bijela Dama

Bijela Dama

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 795

Online Busy Offline

Još kao dijete sam spoznala da u sebi nosim ogroman bioenergetski potencijal. Kad sam imala 25 godina, počela sam pomagati ljudima koji su u nevolji. Pomogla sam stotinama ljudi tijekom godina. Pored bioenergije radim sve vrste Reikija, a najviše uspjeha imam u naprednom i karmičkom Reikiju. Kasnije su na moj životni put došli tarot, astrologija i rune, zatim numerologija i Feng shui, a zadnjih godina posebice sam aktivna na polju hipnoterapije i motivacije. Pohađala sam škole i tečajeve kod najpriznatijih učitelja i predavača na našim prostorima; iz astrologije, numerologije, tarota, Reikija, runa i Feng shuia. Posjedujem certifikate za rad na svim ovim navedenim područjima. Također, svojim sposobnostima i energijama, uspješno detektiram svaku mračnu silu te imam mnogo uspjeha u skidanju crne magije koja je ljudima oduvijek predstavljala ogroman problem, onemogućivši im budu ono što uistinu jesu i žive životom kakav žele.

Strijelac

22.11. - 21.12.

STRIJELAC – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Strijelci će ovog tjedna osjećati snažnu potrebu za slobodom i avanturom. Parovi će istraživati nove načine da unesu uzbuđenje u svoj odnos, dok će samci biti privučeni osobama koje dijele njihovu ljubav prema istraživanju i novim iskustvima. Ovo je dobro vrijeme za planiranje putovanja ili zajedničkih aktivnosti koje unose svježinu u vezu.

KARIJERA: Na profesionalnom planu, Strijelci će biti usmjereni na širenje svojih horizonata i učenje novih vještina. Vaša otvorenost za nove ideje i optimističan pristup pomoći će vam da se nosite s izazovima. Moguće su prilike za rad na međunarodnim projektima ili sudjelovanje u obrazovnim programima. Pazite da ne budete previše neodgovorni ili zaboravni.

ZDRAVLJE: Vaša energija je visoka, ali budite svjesni mogućnosti iscrpljenosti zbog previše aktivnosti. Održavajte ravnotežu između rada i odmora kroz redovite pauze i aktivnosti na otvorenom. Pripazite na moguće probleme s jetrom ili prekomjernim unosom alkohola.

 

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.

Jarac

22.12. - 19.01.

JARAC – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Jarci će ovog tjedna biti fokusirani na stabilnost i dugoročne planove u ljubavi. Parovi će raditi na jačanju svog odnosa kroz zajedničke ciljeve i obveze. Samci će biti privučeni osobama koje dijele njihove ambicije i odgovornost. Ovo je idealno vrijeme za ozbiljne razgovore o budućnosti i izgradnju stabilne veze.

KARIJERA: U poslovnom svijetu, Jarci će biti fokusirani na postizanje dugoročnih ciljeva i strategija. Vaša disciplina i radna etika pomoći će vam da ostvarite značajan napredak. Moguće su prilike za preuzimanje većih odgovornosti ili rukovodećih pozicija. Pazite da ne zanemarite svoje emocionalne potrebe zbog posla.

ZDRAVLJE: Vaše zdravlje je stabilno, ali budite svjesni mogućih problema s kostima ili zglobovima zbog prekomjernog rada. Redovita tjelovježba i pravilno držanje pomoći će vam da održite kondiciju. Razmislite o tehnikama za smanjenje stresa i poboljšanje mentalnog zdravlja.

 

Više o horoskopskom znaku Jarac saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

VODENJAK – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Vodenjaci će osjećati snažnu potrebu za originalnošću i slobodom u svojim odnosima. Parovi će uživati u kreativnim i neuobičajenim aktivnostima koje unose svježinu u njihov odnos. Samci će privlačiti ljude koji dijele njihove jedinstvene poglede na svijet. Ovo je dobro vrijeme za eksperimentiranje i izražavanje sebe.

KARIJERA: U poslovnom okruženju, Vodenjaci će biti skloni inovacijama i novim idejama. Vaša sposobnost da razmišljate izvan okvira bit će cijenjena. Moguće su prilike za rad na projektima koji zahtijevaju kreativnost i tehnološku inovaciju. Budite oprezni s nerealnim očekivanjima i pazite na detalje.

ZDRAVLJE: Vaša energija je visoka, ali budite oprezni s prekomjernim intelektualnim opterećenjem. Održavajte ravnotežu između mentalnog i fizičkog zdravlja kroz redovite vježbe i aktivnosti na otvorenom. Pripazite na moguće probleme s cirkulacijom ili nogama.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Marija

Marija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 390

Online Busy Offline

Moje ime je Marija. Tarotom i astrologijom bavim se više od 20 godina i čitavo se vrijeme usavršavam na raznim područjima ezoterije. Završila sam drugi stupanj reikija, anđeoske radionice, transcendentalne meditacije i kreativne vizualizacije…

Svojim strankama rado pomognem savjetom iz područja aroma i fitoterapije te reiki tretmanima na daljinu. Specijalizirala sam sinastriju (usporedni horoskop) jer nema dobrih i loših ljudi, samo dobrih i loših kombinacija.

Uz pomoć natalne karte dajem savjete za odabir zvanja (upis u školu), određujem plodne dane i slično.

Usrećuje me spoznaja da sam nekom pomogla u rješavanju naizgled nerješivih životnih situacija. Svatko u životu ima trenutak kad može promijeniti sudbinu, treba ga samo prepoznati i iskoristiti.

Ribe

19.02. - 20.03.

RIBE – TJEDNI HOROSKOP

 

24.06.2024 -01.07.2024.

 

LJUBAV: Ribe će ovog tjedna osjećati snažnu intuiciju i emocionalnu povezanost. Parovi će se osjećati duboko povezani i razumjeti jedno drugo bez riječi. Samci će biti privučeni osobama koje dijele njihovu emocionalnu dubinu i kreativnost. Ovo je dobro vrijeme za istraživanje svojih osjećaja i romantičnih snova.

KARIJERA: U poslovnom životu, Ribe će se oslanjati na svoju intuiciju i kreativnost. Vaša sposobnost da vidite širu sliku bit će od velike koristi u projektima koji zahtijevaju vizionarski pristup. Moguće su prilike za rad na umjetničkim ili humanitarnim projektima. Pazite da ne budete previše idealistični ili povučeni.

ZDRAVLJE: Vaše emocionalno zdravlje će biti ključno ovog tjedna. Pronađite vrijeme za opuštanje i aktivnosti koje vam donose unutarnji mir. Meditacija, plivanje ili vrijeme provedeno u prirodi mogu vam pomoći da se osjećate uravnoteženo. Pripazite na moguće probleme sa stopalima ili limfnim sustavom.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe saznajte OVDJE!

 

 

 

tarot-telefon

 

Evita

Evita

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 604

Online Busy Offline

Zovem se Evita. Ovim se poslom bavim 16 godina i kroz njega sam ušla u mnoge domove, u mnoga srca i pomogla ljudima u teškim situacijama: u situacijama kad su bili na raskrižju puteva i neodlučni kamo da krenu.

Tu sam i za Vas, da Vam pomognem naći pravi put, donijeti pravu odluku, vratiti Vam osmijeh na lice i pokazati Vam da je život prelijep i dragocjen te da ćemo zajedno proći kroz oblak do Sunca.

Imajte vjere, nazovite me!