Horoskop

Štakor

S obzirom da ste uporni i mudri, s dobro promišljenim koracima i idejama možete imati velika postignuća u 2018. Mnogo osoba koje su rođene u znaku štakora postaju uspješne svojim radom, pa i kada je riječ o novonastalim poslovanjima. Senzualni ste, zbog čega postoji velika opasnost od negativnih kritika i energija drugih u godini Psa. Sve što trebate učiniti je da nazovete savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite veliki ritual zaštite kako nitko ne bi stajao na putu Vaše sreće! Horoskop pokazuje kako u Vaš život na proljeće može ući nova ljubav, no veoma je važno da tu osobu prihvatite sa svim manama i vrlinama!
Zrinka

Zrinka

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 524

Online Busy Offline

Moje ime je Zrinka. Tarot sam majstor i ovom se tehnikom bavim 15 godina. Služim se najstarijim sudbinskim kartama- ciganicama. Vrlo često s kartama kombiniram i visak, jer mi on daje konkretne i precizne odgovore.

Ako imate problema sami sa sobom, unutar obitelji ili na poslu, nazovite me s povjerenjem i pomoći ću Vam.

Zrinka, Zrinka524 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Bivol

Vaša marljivost donijet će Vam neočekivane rezultate u ovoj godini. Budite i dalje uporni, jer sve što želite postići u godini Psa, u tome možete i uspjeti. Većina loto dobitnika su rođeni upravo u znaku bivola, a čak mogu doći i do neočekivanih iznosa. Važno je da niste pod utjecajem negativnih energija, jer će Vam u suprotnom 2018. biti puna gubitaka! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu negativnih energija! Vaš odnos prije kraja ljeta može doći u kriznu situaciju, dok zimsko razdoblje može uzrokovati mnogo štete kada je riječ o Vašem zdravlju, ako Vaš imunološki sustav nije dovoljno jak!
Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata. Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu...

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Tigar

Najveća pogreška koju možete napraviti ove godine je odabir partnera samo zbog toga što ste usamljeni. Možete napraviti veliki propust ako ne odaberete pravu osobu s kojom ćete dijeliti svoj život! Godina Psa može Vam donijeti pravu osobu, samo trebate znati gdje tražiti. Stoga nazovite savjetnicu Vlatku na kodu 466, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite bijelu magiju za ljubav što Vam također može biti od pomoći ako imate probleme u postojećem odnosu! Horoskop pokazuje kako je ljeto najbolje razdoblje za uspjeh u financijama, stoga se potrudite iskoristiti sve prilike koje Vam se pružaju. Proljeće može loše utjecati na Vaše zdravlje. Ako se razbolite, obavezno posjetite liječnika!
Vlatka

Vlatka

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 466

Online Busy Offline

Moje ime je Vlatka. Bavim se tehnikama tarota i viska već duži niz godina. Ne zaboravite da tarot nije proricanje, nego uz njegovu pomoć savjetujemo i kreiramo Vašu budućnost, a visak mi je dragocjen u detekciji zdravlja i provjeravanju uravnoteženosti Vaših čakri.

Ako se ne oslanjate na druge nikad Vas nitko neće razočarati – budite uvijek spremni pokazati drugima da Vam je stalo do njih i njihova mišljenja, a ukoliko trebate savjet zatražite ga.

Vlatka, Vlatka466 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Zec

Ove godine doista trebate djelovati, posebice ako ne želite propustiti mogućnosti koje Vam pruža godina Psa. Često odaberete udobnost umjesto akcije, a to je sada potrebno mijenjati! Obratite se savjetniku Damiru na kodu 217, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će Vas navesti na pravi put, jer godina Psa može donijeti nevjerojatnu sreću koju nikako ne smijete propustiti! Kineski horoskop također pokazuje značajnu financijsku dobit, pod uvjetom da ste u pravo vrijeme na pravom mjestu. Partnerske probleme, koji se često pojavljuju, nećete riješiti putem svađe i vike, jer na taj način možete samo izgubiti partnera!
Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Zmaj

Kineski horoskop za Vaš znak predviđa veliku promjenu u 2018. Možda sada i ne osjećate vjetar promjene, ali on će doći neočekivano zbog čega nećete biti u stanju donijeti pravu odluku. Najbolje je da se na vrijeme pripremite, jer ako donesete ispravnu odluku i djelujete na vrijeme, Vaš život će krenuti u pozitivnom pravcu! Nazovite savjetnicu Dadu na kodu 432,064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam točno reći što se približava i pomoći Vam donijeti pravu odluku! Samce očekuje mnogo uzbuđenja, no ipak nećete ove godine pronaći sudbinskog partnera. S druge strane, ako ste u partnerskoj vezi, dajte partneru više prostora, zahvaljujući čemu će vaš odnos biti mnogo bolji.
Dada

Dada

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 432

Online Busy Offline

Moje ime je Dada. Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose.

Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, Hartmannove čvorove i Kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija. Savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, također čistim prostor od svih loših energija. Otvaram sudbinske karte, tarot i duhovne karte kao upute kako dalje kroz budućnost i čega se riješiti u prošlosti, a kroz kristale i kuglu te anđeosku energiju čistim Vaše energetsko tijelo, karmičke dugove i povezivosti.

Tu sam za Vas da uz savjete i tretmane postignete mir i sklad u svom životu na svim razinama. Biotenzorom čistim i podižem Vaše energetsko stanje, radim energotretmane, pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti... Tumačim snove i dajem numerološke kodove za iscjeljenja po metodi poznatog znanstvenika Grigoria Grabovoia, te savjetujem koje boje, biljke i kristali dobro utječu na Vas.

Zmija

Vašem će seksipilu rijetko tko moći odoljeti ove godine, iako Vam navedeno neće biti potrebno ako ste sami. Naime, ove godine se rađaju velike ljubavi među zmijama. Karizmatični ste po prirodi što može privući više osoba koje će kasnije imati važnu ulogu u Vašem životu. Netko će Vam ponuditi i novo radno mjesto što Vam može donijeti značajne promjene na području financija. Vaš kineski horoskop je izvanredan i kada govorimo o sreći, stoga ne smijete propustiti ovu priliku koja Vam također može donijeti i veće dobitke! Nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., te o tome doznajte sve detalje!
Vesna

Vesna

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 423

Online Busy Offline

Moje ime je Vesna. Već više od 13 godina - kombinirajući sve metode predviđanja budućnosti - mogu svojim sugovornicima dati kvalitetan odgovor na dileme kada ne znaju sto učiniti u pojedinim zamršenim životnim situacijama.

Moje omiljene teme su međuljudski odnosi jer ako nam je taj dio u redu lakše se hvatamo u koštac s ostalim problemima. Savjetujem ljudima da se otvore jer se zatvorenoj osobi može teško pomoći.

Tehnike s kojima radim su tarot, astrologija i visak. Svojim tehnikama svakako stojim na raspolaganju i Vama.

Konj

Prema kineskom horoskopu na jednom području možete imati mnogo sreće, a to su financije. Čak i ako niste u potrazi za mogućnostima, nekoliko njih može Vam pasti u krilo. Jedino se postavlja pitanje kako im se približavate, odnosno koje korake poduzimate, jer je to veoma važno! Često ne slušate savjete drugih, a upravo je to ono što Vam je potrebno. U našem Astro centru Vas savjetnica Vera na kodu 419, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam dati upute na koji način možete doći do mnogo novca! U prvoj polovini godini Vam se pruža najbolja prilika da pronađete partnera. No ako živite u partnerskoj vezi, horoskop predviđa kako ćete se krajem ljeta morati suočiti s brojim problemima.
Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Koza

U godini Psa se možete duhovno obnoviti. Slušajte svoju intuiciju i primijetite znakove koje Vam nebesa šalju. Ovo je godina velikih priznanja za Vas ako pronađete svoju karmu. Tada možete postići sve što želite u predstojećem razdbolju. Kada krenete koračati svojim putem, možete imati i ljubav kakvu nikada niste doživjeli. Univerzum Vam također osigurava takve uvjete što Vam može pomoći da postignete obilje u karijeri I financijama. Do sada nikada nije bilo toliko važno da ne idete u pogrešnom pravcu, stoga nazovite savjetnicu Stoju na kodu 520, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i doznajte što je Vaša karma!
Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Majmun

Na temelju kineskog horoskopa neće biti nedostatka skrivenih prilika, ali njih nećete moći primijetiti te iskoristiti bez pomoći. Zbog svoje prirode, više vjerujete u ono što vidite. Život uopće ne funkcionira na taj način, stoga trebate znati što se krije u pozadini! Uz to, u ljubavi nećete znati primijetiti stvarne probleme. Mislite kako je u partnerskom odnosu trenutna situacija dobra, a možda je Vaš partner upravo željan nečeg drugog. U godini Psa možete imati još puno problema u odnosu ako ne učinite nešto kako biste oboje bili sretni i zadovoljni Obratite se savjetnici Karli na kodu 997, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu Vašeg odnosa, kao i savjet kako dalje postupati!
Karla

Karla

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 997

Online Busy Offline

Zovem se Karla. Tehnike koje koristim su astrologija i tarot. Ljubav i znatiželja odveli su me već u ranoj mladosti u ezo svijet gdje sam u početku imala puno nepoznanica i pitanja.

S učenjem i praktičnim radom počela sam dobivati odgovore na sva moja postavljena pitanja, na sve nepoznanice koje su me u početku plašile.

Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu Vam dati savjete i biti Vam podrška kada se nađete na raskrižju, kad sami ne možete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.

Tu sam, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me.

Pijetao

Pijetao je kineski horoskopski znak koji rijetko sluša druge, posebno kada je posao u pitanju. Upravo iz tog razloga postoji mnogo uspješnih poslovnih ljudi koji su rođeni u znaku pijetla. Godina Psa Vam upravo nudi velike mogućnosti za pokretanje vlastitog posla, posebice ako još uvijek niste zaposleni. Novootvoreni posao će za Vas ove godine postati veliki uspjeh i moći ćete postaviti čvrste temelje za budućnost. Nemate početni kapital? Nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam odraditi nevjerojatnu magiju za privlačenje novca! Ne stavljajte Vaš odnos u pozadinu, jer može doći do većih problema ako se Vaš partner osjeća zanemareno!
Stella

Stella

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 341

Online Busy Offline

Moje ime je Stella Wiccanus i dužnost mi je pomoći Vam u svim Vašim životnim nedaćama.

Moje oruđe u pomaganju ljudima su sudbinske karte, kineska astrologija, wicca magija i vlaška magija. Svime time okružena sam od najranijeg djetinjstva i istinski vjerujem da je moja misija u ovom životu pomoći što većem broju ljudi da pronađu svoju sreću na svom životnom putu.

Pas

Otvoreni ste za suradnju, zahvaljujući čemu ove godine možete ostvariti veliki uspjeh u poslu, a navedeno i kineski horoskop predviđa. Kada je riječ o drugim životnim područjima, trebate biti na oprezu jer više osoba može iskoristiti Vaše samopouzdanje. Posebice trebate biti oprezni na proljeće, jer lako možete biti napadnuti s leđa te se za Vas mogu lakše vezati negativne energije koje mogu loše utjecati na Vaš ljubavni život, kao i na područje financija! Ovo ranjivo razdoblje lako možete svladati ako zatražite zaštitu. Obavezno nazovite savjetnicu Evu na kodu 431, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam istu odraditi! Ako nemate partnera, na jesen ćete upoznati jednu osobu s kojom ćete imati ozbiljniju vezu.
Eva

Eva

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 431

Online Busy Offline

Moje ime je Eva. Tarotom i bioenergijom bavim se dugi niz godina i s velikim zadovoljstvom pomažem ljudima da nađu mir i zadovoljstvo u sebi samima, da nauče koristiti energiju te da ih kroz život nosi ona pozitivna.

Sretna sam kad me i nakon više godina nazove jedan običan, mali, čovjek i kaže "Hvala, Vi ste mi pomogli".

I Vama ću pomoći, zato nazovite!

Nemoj puzati tamo gdje možeš letjeti.

Svinja

U godini Psa želja Vam je postići veće uspjehe nego prethodne godine. Možda su preveliki ciljevi koje ste sami sebi postavili; bili biste uspješniji kada biste se kretali manjim koracima prema cilju. Morate znati što se nalazi na dnu ljestvice te polako ići prema vrhu. Ako tako postupite, još ove godine možete biti vrlo sretni! Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 - 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i doznajte što je Vaš prvi korak prema uspjehu! Na ljeto Vaše misli često mogu odlutati, potajno ćete željeti nekoga tko nije Vaš sudbinski partner. Stoga trebate donijeti važnu odluku prije nego djelujete: ostati ili otići?
Dijana

Dijana

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 449

Online Busy Offline

Moje ime je Dijana. Više od 20 godina radim tarot, sudbinske karte, ljubavni tarot, visak, kristaloterapiju i obrede sa svijećama. Bavim se i numerologijom.

Najradije koristim sudbinske karte i ljubavni tarot jer imam osjećaj da u tim tehnikama vrlo dobro komuniciram sa sugovornikom i da mu na taj način mogu najbolje pomoći.

Želim naglasiti kako je izuzetno važno da prilikom te komunikacije sugovornik otvori svoju dušu te se potpuno prepusti. Jedino tako možemo ponuditi iskren odgovor koji se odnosi upravo na njega. Puno čitam i proučavam alternativnu literaturu, uvijek u težnji za nečim novim. Upravo je to i moj savjet svima vama koji još tražite smisao života. Nikada ne prestanite težiti ka višemu; uvijek si tražite nove i visoke ciljeve. Samo ćete na taj način moći ostvariti svoj potencijal – čak i onaj za koji ni sami ne znate da ga nosite u sebi.

Očekujem vaš poziv.