Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

OVAN – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Za početak, u 2022. godini ćete vidjeti kako se polako krećete na svom putu, dragi Ovnovi. A prvo područje koje će se usporiti je vaša karijera. Unatoč poziciji Saturna u znaku Jarca, koji je povoljan za vas, možda ćete se morati mučiti u pronalaženju novih prilika.

Sušno razdoblje u vašoj karijeri ili poslu će postojati za vas do kraja prvog tromjesečja godine. Također, za postizanje bilo koje vrste profesionalnog cilja koji ste si postavili može trebati vremena. Kako se to dogodi, doživjet ćete motivaciju. Dajte sve od sebe na poslu i isprobajte načine da poboljšate svoja postignuća. Ako planirate promjenu posla, počnite ga tražiti u ožujku, poručuje vam godišnji horoskop za 2022.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Kad je riječ o poslu, bit će to dobra godina za vas, posebno mjeseci od ožujka do srpnja. Ako planirate proširenje poslovanja, dajte sve od sebe! Međutim, ako planirate započeti novi, polako. Upravljajte i organizirajte se i idite korak po korak. Ne vjerujte nikome lako, upozorava horoskop za 2022. Također, izbjegavajte posuđivati novac bilo kome u posljednjim mjesecima 2022. godine, odnosno od listopada do prosinca.

Ako tražite novi posao, dogodit će se ove godine. Povoljni mjeseci za isto bili bi srpanj, kolovoz, a zatim studeni prosinac, točnije. Veliki prijedlog i jedino upozorenje koje imamo za vas Ovnove je da ne gubite nadu. Sve što bi trebalo je malo više vremena nego inače. Stoga, ostanite mirni i pokušavajte i zgrabite prilike koje vam dolaze. Što se tiče onih koji planiraju promjenu posla, možete to učiniti. Ali planirajte to u početnim mjesecima, od siječnja do travnja.

Govoreći o financijama, postojat će mnogobrojni izvori zarade, ulaganja i štednje. Zaposleni će imati milost Jupitera odmah od početka 2022. godine. S jedne strane shvatit ćete vrijednost novca, dok ćete s druge strane nešto uštedjeti za sebe i svoj luksuzni stil života.

Neki od vas čak mogu očekivati novi početak u financijskom smislu. Drugim riječima, otkrit ćete novi način zarade, koji bi uključivao i vašu sreću, ali i strast. Štoviše, muškarci i žene Ovnovi će se provesti iznimno ugodno i blaženo u upravljanju novcem u posljednjih nekoliko mjeseci u godini. Ako radite u stranoj zemlji, početkom godine možete se suočiti s financijskim problemima.

Godišnji financijski horoskop 2022. govori da ćete i dalje vrijedno raditi, a rezultati istoga će vam doći nakon prvih šest mjeseci 2022. godine. Konačno, studenti koji će ove godine započeti karijeru doživjeti će financijske dobitke, posebno u području marketinga, copywritinga i zabave. Noviji informatičari možda će se morati mučiti da pronađu prikladan početak. Međutim, kada Saturn u travnju 2022. prođe kroz vašu kuću prihoda i dobitaka, vidjet ćete porast u vašim izgledima da pronađete nove puteve i prilike.

 

 

LJUBAV u 2022.

 

Od početka godine do 1. rujna, godišnji horoskop 2022. za Ovnove donosi blaženo vrijeme za ljubav. Međutim, velike su šanse da većina vas uđe u vezu na daljinu. Godina 2022. bit će glatka za Ovnove koji se planiraju vjenčati ili su već u braku. Počevši od travnja 2022., zbog djelovanja planeta Venere, bit ćete blagoslovljeni novim događajima u vašem bračnom životu. Novopečene parove čeka puno avantura.

Iako je horoskop pozitivan, morate se potruditi održati zdrav odnos. Svom partneru morate dati prostora da raste i cvjeta. Ako je vaš partner u krivu, budite strpljivi s njim. Nemojte zamjeriti ili držati svoje osjećaje samo za sebe. Koliko god vaši osjećaji bili komplicirani, uvijek je bolje razgovarati o njima. Zapamtite da je komunikacija ključ svake uspješne veze. Naučite vjerovati svom partneru i više podržavajte njegove odluke ove godine. Pomoći će obogatiti vaš odnos na više načina.

Ako ste potpuno slobodni, velika je šansa da će se ove godine pojaviti dostojan partner. Ako ste cijelu 2021. čekali onu pravu osobu, ne brinite, pronaći će vas ove godine. Kada nađete nekoga tko vam se iskreno sviđa, nemojte se bojati napraviti taj korak vjere. Uložite u ovaj odnos i izgradite jake temelje. Možda ćete se upustiti u neke svađe i sukobe u drugom dijelu godine, ali usponi i padovi sastavni su dio svake veze. I samo će vam pomoći da se zbližite.

 

 

ZDRAVLJE

 

Govoreći o zdravlju, ove godine ćete morati obratiti pažnju na svoje zdravlje više nego ikada. Iako možda nećete naići na uznemiravanje od strane ozbiljne bolesti, čak i manja će se za vas pretvoriti u dugotrajan problem, kaže vaš godišnji horoskop za 2022. Stoga se preporučuje da napravite potrebne promjene u svom načinu života.

Ako patite od neke bolesti, ove godine ćete se osloboditi svih dugotrajnih zdravstvenih problema. Drugim riječima, ako ste bolovali od neke bolesti, horoskop za 2022. predviđa da ćete se uz odgovarajuće lijekove i savjete i plan liječnika riješiti svojih dugotrajnih tegoba. Također, posljednji mjeseci će proći u uživanju u dobrim obrocima i blagostanju.

Jedite voće i ne preskačite povrće. Izbjegavajte masne namirnice i nemojte se odlučiti za bilo kakvu nezdravu hranu. Ako već imate dobar život bez ikakvih zdravstvenih tegoba, tako ćete živjeti i ove godine. Imajte na umu da budete redoviti u svakodnevnom vježbanju, jogi ili meditaciji.

 

Više o horoskopskom znaku Ovan doznajte OVDJE!

 

Dada

Dada

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 432

Online Busy Offline

Moje ime je Dada. Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose.

Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, Hartmannove čvorove i Kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija. Savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, također čistim prostor od svih loših energija. Otvaram sudbinske karte, tarot i duhovne karte kao upute kako dalje kroz budućnost i čega se riješiti u prošlosti, a kroz kristale i kuglu te anđeosku energiju čistim Vaše energetsko tijelo, karmičke dugove i povezivosti.

Tu sam za Vas da uz savjete i tretmane postignete mir i sklad u svom životu na svim razinama. Biotenzorom čistim i podižem Vaše energetsko stanje, radim energotretmane, pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti... Tumačim snove i dajem numerološke kodove za iscjeljenja po metodi poznatog znanstvenika Grigoria Grabovoia, te savjetujem koje boje, biljke i kristali dobro utječu na Vas.

Bik

21.04. - 20.05.

BIK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Dragi Bikovi, 2022. godina će za vas biti izvanredna. Prema horoskopu za 2022., od početka godine bit ćete dio novih avantura i pothvata. Mnogi Bikovi će napraviti nove planove i, zanimljivo, njih će se pridržavati. I pritom ćete imati uspjeha u raznim aspektima života.

Posao i profesija stvari su koje će zasjati za vas. Mnogi od vas već od početka godine spremni su poduzeti nove inicijative u poslu i profesiji. Ako želite pokrenuti posao, horoskop za 2022. govori da su prilike dobre za vas već od početka godine. Da budemo prilično precizni, rad u državnim, umjetničkim sektorima bit će vaša jača strana 2022. Stoga, nemojte oklijevati oko ovih mogućnosti.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Ako tražite novi posao i želite se baviti svojom strašću, budite spremni suočiti se s brojnim preprekama na putu u 2022. Zgrabite svoje snove i izgradite svoju karijeru. Improvizirajte! Budite bolji u svojim vještinama i pristupite korisnim kontaktima, jer je to najbolji način da pronađete bolji posao s većom plaćom. Štoviše, tu će biti i podrška rodbine i uže obitelji.

Znanje i naporan rad su uvijek ključ. Za sve vas studente i one koji planiraju studirati, 2022. godina bit će ključno vrijeme za vas. Posebna je napomena onima koji polažu ispite u veljači, svibnju i listopadu. Imajte na umu da je strpljenje neophodno, a strast je put do uspjeha za postizanje visine.

Kad govorimo o novcu, svako ulaganje u prethodnim godinama urodit će rezultatima u 2022. Štoviše, ove godine ćete također imati slobodu da budete svoje materijalističko ‘ja’ bez ikakvog žaljenja.

Horoskop za 2022. dodaje da se svaki posao obavlja na temelju partnerstva do travnja 2022., da vam donese prijeko potrebnu dobit. Krajem travnja Saturn će se uputiti u vaša kuću profesije. Stoga će rezultati koje će vam donijeti ovisiti o vašim prošlim financijskim djelima. Međutim, Saturn će vam donijeti prosperitet u travnju 2022.

Dok idemo prema kolovozu 2022., horoskop potvrđuje da ćete sigurno uložiti u veliki posao. To bi mogao biti posao koji će vam biti od velike koristi. U tom razdoblju može doći i do porasta nekih izdataka, a vi ćete opet biti materijalistička lijenčina. Ako radite u stranoj firmi, vaše će financijsko stanje ostati stabilno bez visokih i niskih vrijednosti koje će utjecati na vas.

Zanimljivo je da će 2022. za one koji imaju obiteljsku tvrtku više ulagati u filantropska djela. Energija Venere, koja je ženstvena, svakako motivira ovu novu ulogu u vama.

 

 

LJUBAV u 2022.

 

Unatoč tome što je vaš vladar Venera, Bikovi, niste bili najsretniji u ljubavi u 2021. godini. No, sve će se promijeniti u 2022. Početak godine bit će posebno optimističan, no pravo razdoblje počinje sredinom ožujka. Blagoslov Venere pomoći će vam da uđete u ozbiljnu vezu. Kako se za Bikove kaže da su lojalisti, ovo će biti početak doživotne avanture.

Ako se vaša prošla ljubav doista vrati u vaš život, trebali biste joj dati priliku. Postoji velika šansa da vaš odnos s osobom nije funkcionirao u prošlosti jer je vrijeme bilo pogrešno. 2022. je savršena godina da date drugu šansu vezi koja vam je mogla promijeniti život na bolje. Ako vam se netko sviđa, ali mu to niste priznali, sada je vaša prilika. Ljubavne zvijezde su na vašoj strani. Ostavit ćete izvrstan dojam na svoju simpatiju i uskoro ćete se s njom lako povezati. Ne zaboravite svoju ponudu učiniti iskrenom.

Ako ste u vezi, početak 2022. neće biti najbolje razdoblje. Merkur će se spojiti sa Suncem. Tijekom ove faze možete povezati svoje korijene s nekim stresom i mentalnim problemima. Dakle, nemojte ulaziti u sukobe niti provocirati partnera da ulazi u svađe s vama od svibnja do rujna. Takva napeta situacija zasigurno će rezultirati ispadom s vaše strane, koji ima moć nepopravljivo prekinuti vašu vezu. Pokušajte razumjeti i poštivati svog partnera. Sada bi također bio dobar trenutak da se družite s obitelji svog dečka ili djevojke.

Ljubav je u zraku za samce Bikove. Vjerojatno ćete pronaći romansu na mjestu na kojem najmanje očekujete. Možda ćete je pronaći u starom prijatelju ili novom kolegi. Ne zaboravite biti ono što jeste jer će vas tada vaš partner smatrati najneodoljivijim.

 

 

ZDRAVLJE

 

Zbog brojnih obaveza pred sobom nećete se iscrpiti samo fizički već i psihički u 2022. godini. I iako znate da to činite, učinit ćete malo da to promijenite. Posljedice nedostatka sna i loše prehrane bit će vidljive na vašem licu. Morate uzeti u obzir svoje zdravlje kao prioritet. Također, trebali biste više stvari raditi za sebe u 2022. Jer ako to ne učinite, to će vjerojatno postati razlog vaše depresije u budućnosti.

Ako nemate nikakve probleme sa zdravljem, nastavite i dalje živjeti zdravim načinom života. Početak godine je dobar trenutak za vaše zdravlje. Dakle, nastavite s izvrsnim radom! Vaš zdrav način života pružit će vam brojne medicinske prednosti. Tijekom vježbanja bit ćete puni energije i dinamičniji. Može vam koristiti i na poslu, jer ćete se bolje usredotočiti, pa čak i raditi besprijekorno u svim aspektima svog života.

 

Više o horoskopskom znaku Bik doznajte OVDJE!

 

Bijela Dama

Bijela Dama

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 795

Online Busy Offline

Još kao dijete sam spoznala da u sebi nosim ogroman bioenergetski potencijal. Kad sam imala 25 godina, počela sam pomagati ljudima koji su u nevolji. Pomogla sam stotinama ljudi tijekom godina. Pored bioenergije radim sve vrste Reikija, a najviše uspjeha imam u naprednom i karmičkom Reikiju. Kasnije su na moj životni put došli tarot, astrologija i rune, zatim numerologija i Feng shui, a zadnjih godina posebice sam aktivna na polju hipnoterapije i motivacije. Pohađala sam škole i tečajeve kod najpriznatijih učitelja i predavača na našim prostorima; iz astrologije, numerologije, tarota, Reikija, runa i Feng shuia. Posjedujem certifikate za rad na svim ovim navedenim područjima. Također, svojim sposobnostima i energijama, uspješno detektiram svaku mračnu silu te imam mnogo uspjeha u skidanju crne magije koja je ljudima oduvijek predstavljala ogroman problem, onemogućivši im budu ono što uistinu jesu i žive životom kakav žele.

Blizanci

21.05. - 20.06.

BLIZANCI – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

2022. će biti godina skromnih početaka, dragi Blizanci. Sigurno ćete moći dati sve od sebe već od početka godine. Ove godine moći ćete implementirati naučeno iz prošlosti, a ovo iskustvo pomoći će vam da postignete uspjeh u brojnim aspektima života. Međutim, da biste postigli najbolje od onoga što svijet nudi, dobro planirajte svoje korake. Na taj ćete način moći ostati odgovorni i produktivni tijekom cijele godine.

Uz planiranje, horoskop za 2022. želi da svoju pažnju usmjerite na veći cilj s iskrenošću. Bilo da se radi o uspješnom ljubavnom životu koji pokušavate stvoriti za sebe ili jurite samo za profesionalnim uspjehom, predanost i poniznost odredit će vam tempo. Zanimljivo je da će vas držanje utemeljenog pristupa ove godine učiniti pristupačnijima, a prilike će vam vjerojatno doći na vrata.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Što se tiče karijere, 2022. godina će biti prosječna. Neki od vas će raditi na starim ciljevima bez puno sreće pored sebe. Ali nemojte odustajati. Ovi napori mogu poboljšati vašu izvedbu u učenju i također vam dati potrebno samopouzdanje i vrstu posla koji želite u svom životu. Godina 2022. bit će prikladna za one koji marljivo rade u nastavku svog visokog obrazovanja. Donijet će uspjeh onima koji planiraju napredovati s trenutne pozicije. Međutim, nemojte ništa shvaćati olako; nastavite vrijedno raditi i održavajte svoje raspoloženje.

Početak godine bit će sjajan ako planirate neki novi posao, posebno u vezi s odjevnim predmetima i odjećom. Međutim, prema godišnjem horoskopu za 2022., sklapanje novih partnerstava neće biti dobra ideja. S druge strane, ako vodite vlastiti posao, uvjerite prave klijente i kupce u ono što će zaista dati rezultate u 2022. godini. Možete čak planirati i proširenje posla kojim se bavite.

Od ožujka do srpnja imat ćete mnogo prilika da imate ono što želite. Bilo da se radi o promjeni posla ili da ga imate, karte vam idu u prilog. I, za one koji traže promjenu, nemojte praviti kompromise ni u jednom koraku. Međutim, također morate zapamtiti da ne žurite i ne zaboravite proučiti svaku priliku na pravi način.

Bit će to ispodprosječna godina za maturante ili studente. Međutim, ne trebate se brinuti, jer će osjećaj nedostatka energije samo pogoršati stvari. U prvim mjesecima godine može se činiti kao razdoblje borbe, ali to će vam na kraju dati potrebno samopouzdanje. Također, pomoći će vam da se usredotočite na svoje prioritete.

Kad govorimo o financijama, prvi kvartal godine povećat će vašu zaradu. To može biti zbog promjene posla, iznenadne dobiti i tako dalje. Pred vama, drugi kvartal 2022. povećat će vaše rashode. Tijek prihoda bit će za vas stabilan. Prelazeći u treće tromjesečje, financijski uvjeti će ostati stabilni. Možete iz toga izvući neke lekcije ili jednostavno potražiti pomoć. Pokušajte uštedjeti što više možete jer će vam to ponuditi osjećaj sigurnosti iznutra i izvana. Nakon mjeseca lipnja, mnogi od vas imat će priliku zarađivati od imovine predaka. Prodaja takve nekretnine nije preporučljiva. Uzimanje zajma siguran je način prikupljanja novca nakon lipnja 2022.

 

 

LJUBAV u 2022.

 

Svakim mjesecom koji prolazi imat ćete želju pronaći nekoga. Dakle, pitanje je hoćete li imati sreće pronaći nekoga? Pa, ljubavni horoskop pokazuje da možete naći partnera, ali ne u svom neposrednom okruženju. Ove godine ćete imati sreće s internetom i vezama na daljinu.

Ako ste u vezi, njegujte komunikaciju s partnerom. Možda će postojati mnogo hitnih stvari koje trebate riješiti ove godine, ali održavanje kontakta s partnerom bit će jednako važno. Ako se vaš bivši doista vrati u vaš život, odmah obavijestite svog partnera o tome. Bolje je da od vas sazna istinu nego bilo gdje drugdje. Kad vam je savjest čista, razgovarajte s bivšim partnerom i dajte mu do znanja da ste nastavili sa svojim životom. Ne dopustite da vaša prošlost uništi ono dobro što ste sebi izgradili u sadašnjosti.

Ako provodite previše vremena daleko od partnera, to bi ga moglo uznemiriti. Ne zaboravite provesti kvalitetno vrijeme s njim jer će to zadržati svađe podalje. Ako razmišljate o braku, možete se pripremiti za vezanje čvora u kolovozu ili prosincu. Jupiter u Ribama će vam pomoći, pobrinite se da se ne suočite s preprekama u svom braku tijekom ova dva povoljna mjeseca.

2022. sprema mnoga iznenađenja za samce. Spremni ste za druženje, a vaša dinamična osobnost pomoći će vam da naiđete na više ljudi koji vas smatraju privlačnima. Međutim, nemojte priznati svoje osjećaje osim ako niste sigurni da se s njima dugoročno možete vidjeti. Također bismo vam savjetovali da ne zaprosite posebnu osobu prije sredine godine. Mjeseci lipanj i srpanj idealno su vrijeme za to da izrazite svoje misli posebnoj osobi. Dajte svojoj simpatiji odgovarajuću količinu vremena da odgovori na vaš prijedlog. Dobre stvari obično trebaju svoje vrijeme, stoga polako i sigurno prema cilju.

 

 

ZDRAVLJE

 

Kad je riječ o zdravlju, 2022. godina može biti puna problema. Stoga, budite oprezni što god jedete, radite ili planirate za svoj svakodnevni život. Pokušajte svakodnevno vježbati i prijeđite na zdrav plan prehrane. Izbacite masne i bezvrijedne namirnice. Osim toga, pazite da se suzdržite od stresa na poslu i privatnom životu.

Ako ste prošli kroz bilo kakvo cirkulacijsko opterećenje, stvari bi mogle ići malo laganijim tempom. Međutim, ako se vaša bolest odnosi na probleme s probavom, to ćete vrlo brzo pobijediti. Sve vaše brige i financijski problemi u vezi s vašim zdravljem će se riješiti, a vaša prehrana i apetit će se također poboljšati.

Što se tiče ljubitelja hrane, strpljenja! Godina to snažno traži od vas. Ako ste do sada vodili čvrst i zdrav način života, prva polovica godine možda neće funkcionirati prema vašim planovima. Stoga je savjet u prvoj polovici godine prakticirati dobre zdravstvene navike. Također, 2022. godina mogla bi vas natjerati da budete više zabrinuti za svoje zdravlje. Stoga, pobrinite se da pazite na sve. Što se odmora tiče, druga polovina godine će vam pružiti potreban predah i vrijeme da riješite svoj nezdrav način života.

 

Više o horoskopskom znaku Blizanci doznajte OVDJE!

 

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Rak

21.06. - 22.07.

RAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Točka fokusa ove će godine biti karijera, osobni razvoj i vlasništvo, za vas dragi Rakovi. Svi ovi aspekti će se brzo promijeniti za vas, većinu vremena iznenadivši vas. Godišnji horoskop 2022. za horoskopski znak Rak želi budete otvoreni za promjene i da radite što je više moguće. Nakon što to učinite, bit ćete nagrađeni ogromnim rastom negdje u zadnjem tromjesečju godine.

Nadalje, godišnji horoskop za 2022. kaže da ćete se suočiti s nekim izazovima i sporosti zbog zloglasne planetarne konjukcije na početku godine. U posljednjim mjesecima godine, prepreke će postati manje, ali ne smijete se opustiti.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Prilično neutralna faza u poslovanju došla bi s početkom Nove 2022. godine. Poduzetnici će proširiti svoje poslovanje, ali će cvjetati s pravim izborima i ulaganjima. Također, bit će niz događaja koji bi mogli doći u vaš život – prave opcije ulaganja, zaposlenici s velikim skupom vještina i odgovarajući klijenti i kupci. Osim toga, prema godišnjem poslovnom za 2022., sredina mjeseca mogla bi se pokolebati. Dakle, pobrinite se za to.

Potreban je rad s ispravnim stanjem duha. Dakle, ako tražite posao 2022. godine, prvo se pripremite za to. Velik dio svog vremena posvetite poboljšanju svojih vještina i psihičkog stanja. Mjeseci od srpnja do listopada bit će idealni za one koji traže promjenu posla. Bolja povišica i plaće bit će na mjestima na kojima se trudite za posao. A ljudi koji traže novi posao, mogli bi biti prisutni značajni negativni događaji. No, ne brinite, zvijezde snažno poručuju da je to prolazno i ne smijete odustati.

Što se tiče financijskih situacija u 2022. godini, većina vas će ponovno pogledati investicije. Mnogi bi Rakovi u poslu trebali ulagati u buduće mogućnosti stvari kako bi povećali svoju dobit. Međutim, ići sam u ove mogućnosti nije ono što vaš horoskop sugerira. Najbolji način djelovanja kada je u pitanju poslovanje u 2022. je partnerstvo.

Kako prelazimo na svibanj, horoskop za financije za 2022. sugerira da će neizvjesnosti bilo koje vrste postupno nestati. Mjesec svibanj urodit će plodom dosadašnjih ulaganja. Mnogi od vas će vidjeti povećanje prihoda zbog povećanja ili promocija. Također ćete moći otplatiti zajmove mnogo brže nego ikad. Štoviše, kako će Sunce biti u vašoj kući prihoda i dobitaka, šanse da ćete potrošiti na luksuzne predmete će se povećati. Stoga vam je u interesu da ove godine radite na razvoju obiteljskog posla za stabilan prihod. Također, proširite svoje izvore zarade.

 

 

LJUBAV u 2022.

 

Maksimalno iskoristite početak godine. To će vam pomoći da zaboravite prošle svađe s partnerom i sagradite bolji život. Sukobi ega bit će prilično česti među parovima. Stoga vam savjetujemo da budete pozitivniji. Zauzmite nježniji stav sa svojim partnerom i vidjet ćete kako vaša veza cvjeta. Također, ne zaboravite provesti kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom i učiniti da se osjeća voljeno i cijenjeno. Nemojte tražiti ljubav izvan svoje veze, jer će vas to sigurno dovesti u velike probleme. Samci Rakovi bi trebali naučiti biti prijemčiviji. Ako nađete ljubav, trebali biste nešto učiniti u vezi s njom, a ne dopustiti da ona prođe pored vas.

Budite samopouzdani i puni razumijevanja, a naći ćete i partnera koji s vama surađuje. Parovi također mogu imati relativno prozračno vrijeme od 17. svibnja do kraja studenog. Tranzit Jupitera u Ribama osigurat će da vaša veza ostane zdrava i sretna. Predviđa se da će horoskop ljubavi i odnosa neoženjenog Raka za 2022. biti nezaboravan. Više ćete prihvaćati ljubav u svom životu u novoj 2022. godini.

Tranzit će pomoći vašoj simpatiji shvatiti vašu važnost. Ako uspijete izgraditi radno prijateljstvo sa svojom simpatijom, već ste na pola puta da je osvojite.

 

 

ZDRAVLJE

 

Što se tiče zdravlja i dobrobiti, zdravstveni horoskop za 2022. predviđa da morate biti vrlo oprezni. To je zato što bi se neke prošle bolesti mogle vratiti u novoj 2022. Nema sumnje da planetarno poravnanje podržava dobar tretman, ali tada je, kako se kaže, bolje spriječiti nego liječiti. Redoviti pregledi, zajedno s lijekovima, i dalje bi bili od pomoći, prema godišnjem horoskopu za 2022. godinu.

Žene Rakovi koje su upravo prešle fazu trudnoće planirat će nešto na čemu će raditi ove godine. Ne brinite, dame! Zvijezde su s vama u vašim planovima da vas ponovno dovedu u formu. Oni koji se jako trude slijediti strogu dijetu, postoje dobre vijesti u prvoj polovici godine, prema horoskopu za za 2022. za planere prehrane. Samo zapamtite da se umjesto da preskačete bilo koji obrok, usredotočite jesti više puta dnevno u manjim količinama i zdravo. Ako možete, prijeđite na vježbe poput joge, meditacije ili redovitog trčanja.

Godina će proći glatko samo kada u životu redovito prakticirate neke zdrave navike. Da, zdravi ste, ali ipak morate paziti na sebe i biti oprezni.

 

Više o horoskopskom znaku Rak doznajte OVDJE!

 

Dijana

Dijana

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 449

Online Busy Offline

Moje ime je Dijana. Više od 20 godina radim tarot, sudbinske karte, ljubavni tarot, visak, kristaloterapiju i obrede sa svijećama. Bavim se i numerologijom.

Najradije koristim sudbinske karte i ljubavni tarot jer imam osjećaj da u tim tehnikama vrlo dobro komuniciram sa sugovornikom i da mu na taj način mogu najbolje pomoći.

Želim naglasiti kako je izuzetno važno da prilikom te komunikacije sugovornik otvori svoju dušu te se potpuno prepusti. Jedino tako možemo ponuditi iskren odgovor koji se odnosi upravo na njega. Puno čitam i proučavam alternativnu literaturu, uvijek u težnji za nečim novim. Upravo je to i moj savjet svima vama koji još tražite smisao života. Nikada ne prestanite težiti ka višemu; uvijek si tražite nove i visoke ciljeve. Samo ćete na taj način moći ostvariti svoj potencijal – čak i onaj za koji ni sami ne znate da ga nosite u sebi.

Očekujem vaš poziv.

Lav

23.07. - 22.08.

LAV – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Dragi Lavovi, nova 2022. bila bi godina žongliranja s onim što već imate u svom životu. Ova godina traži od vas da održite veliku ravnotežu u svom životu. A organiziranje i upravljanje vašim prioritetima mora biti vaša mantra prema horoskopu za 2022. Morate razumjeti kako napraviti stabilizirajuću situaciju između vašeg poslovnog i obiteljskog života.

Nadalje, godišnji horoskop 2022. za vaš znak predviđa da ćete možda morati donijeti neke teške odluke kako biste održali svoj život u skladu, ali iste će vam ići u korist do kraja godine. Također, možete očekivati neke iznimno sjajne rezultate sredinom mjeseci u godini. S druge strane, očekujte uzbudljive trenutke koji dolaze u prvim mjesecima, prema godišnjem horoskopu za 2022.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Prema horoskopu za karijeru, očekuje vas sjajan provod tijekom cijele godine. Vaše će se kvalitete poboljšati dok će vaše slabosti biti na putu poboljšanja. Međutim, posljednjih nekoliko mjeseci može doći kao izazov. Ako ste zaposleni, morate izbjegavati radnu politiku. Ako studirate, morate se organizirati za mnoge projekte, webinare i seminare koji vas očekuju prema horoskopu za 2022.

Tražit ćete različite rezultate, osobito u prvim mjesecima godine. Vremena bi mogla biti izazovna u mjesecima od kraja rujna do listopada, ali kako je to privremeno, tako će biti i vaše poteškoće. Neki od vas bi mogli pokušati omalovažiti svoj uspjeh i slavu kako bi smanjili rizik da budu okruženi pogrešnim ljudima. Druga polovica, tj. mjeseci nakon srpnja, učinit će vas aktivnijim nego ikad i tada ćete privući bolje i profitabilnije prilike.

Mladi profesionalci, budite spremni! Vaša godina je konačno stigla. Velike prilike i golem uspjeh čekaju na vašem pragu, morate se natjerati da ih zgrabite. Ako već radite, imat ćete hrpu sjajnih projekata u svojim rukama. Isto će poboljšati vaš učinak na vašem radnom mjestu. S druge strane, ako tražite ili mijenjati posao, jednostavno vjerujte u sebe i ne propustite najbolju priliku!

Da, vi ste sveznalica u smislu financija i upravljanja njima. Znate kako i što zaraditi uz znanje gdje i kako uložiti ili potrošiti novac. Dakle, financijski horoskop za 2022. godinu predviđa da ćete uživati u novcu cijele godine. Uz to, bit će i stvari koje ćete kupiti u prvim mjesecima, a također će doći i do neke vlastite potrošnje. Postoje čak i šanse da ćete i vi uživati u bogatstvu predaka, prema godišnjem horoskopu za 2022.

Međutim, horoskop vas upozorava da ne ulažete u bilo kakvu nekretninu u prvom tromjesečju godine. U međuvremenu, ako ste poduzetnik, vaša ulaganja možda neće dati rezultate u prvom tromjesečju godine. Stoga morate izbjegavati bilo kakvu izradu koliko god je to moguće. Međutim, neulaganje neće puno utjecati na vaše poslovanje. Možete pokušati proširiti svoje poslovanje čak i tijekom prvog tromjesečja 2022.

Zanimljivo je da će ovo razdoblje biti korisno i za poslovne ljude. Prilika i tržište bit će dobri za bilo kakva veća ulaganja. Kraj godine će biti odličan za ulaganje novca u neki posao ili pokretanje projekta. Pokazat će se korisnim i donijeti obilje profita u budućnosti. Ako tražite bilo kakve prilike u inozemstvu, bilo da se radi o poslu ili studiranju, bit ćete na čelu u dobivanju prilike. Samo provjerite imate li dovoljno interesa za sve što želite raditi u smislu svoje karijere. Jer ako odaberete ono što ne volite raditi i uz to niste dobro plaćeni za to, možda nećete rasti u svojoj karijeri.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

Vaš ljubavni život do sada je tekao super glatko, a ljubavni horoskop za 2022. ukazuje da ćete uživati u još romantičnijem druženju sa svojim partnerom. Oni koji planiraju izlaziti s novim ljudima pronaći će odgovarajuće partnere. Postoji mogućnost da će osoba biti izvrsno kompatibilna s vama. Također ćete se povezati s njim/njom na svim razinama. Ako ste zaljubljeni i dugo čekate da budete otvoreni s tom osobom i pozovete je na kavu ili spoj, očekujte pozitivan odgovor.

Lavovi kojima su prethodno bila slomljena srca mogli bi ove godine pronaći svoj idealan spoj prema godišnjem horoskopu za 2022. Ali prije nego što možete ulagati u vezu, morate osigurati da ste na pravom mjestu. Uzmite si vremena i istinski se izliječite prije nego se povežete s nekim. Pokušajte slušati i razumjeti brige svog partnera tijekom ove teške faze. Podsjetite ga na važnost vaše veze. Želite li svoju vezu s partnerom ojačati, nemojte ponavljati iste pogreške iz prošlosti.

Prvih nekoliko mjeseci može uključivati nekoliko nesuglasica i rasprava između vas i vašeg partnera, ali to nije ništa što nećete uspjeti riješiti uz malo truda. Nakon što pobijedite loše, čeka vas samo sreća. Zahvaljujući tranzitu Jupitera, ljubav će biti ljubazna prema vama nakon sredine travnja. Od sredine godine do kraja godine vrlo je povoljno vrijeme za vas. Veza između vas i vašeg dugogodišnjeg partnera znatno će se produbiti, a vi ćete se svakim danom sve više zaljubljivati jedno u drugo. Također ćete se podržavati i brinuti jedni za druge tijekom ove faze.

Samci Lavovi bi ljubav trebali dočekati raširenih ruku, ali tek nakon što odvoje vrijeme da se izliječe. Tranzit Saturna u travnju osigurat će vam da se možete emocionalno i mentalno povezati sa svojom simpatijom. Stoga možete podijeliti svoje brige i tjeskobe. To će vam samo pomoći da se bolje upoznate i to na osobnoj razini. Ako isprobate ovu novu vezu, moglo bi se pokazati kao nešto obećavajuće. Vjerojatno ćete sresti ovu posebnu osobu tijekom mjeseca svibnja, travnja, studenog i prosinca.

 

 

ZDRAVLJE

 

Što se tiče horoskop za zdravlje, čini se da se možda već duže borite sa svojim zdravljem. Međutim, nova 2022. vrijeme je da se osjećate slobodni od toga. Možete smanjiti svoje napore za svoje zdravlje. Ljudi koji planiraju napustiti bilo kakvu lošu naviku također će biti uspješni. Ove godine možete očekivati bijeg od svih loših navika. Stres vas može okruživati zbog vašeg radnog rasporeda, ali to će biti privremeno.

Ako imate nekoga bolesnog u svojoj kući, morate povećati oprez. Horoskop pokazuje da bi to moglo pojačati vašu bolest i uznemiriti vas. Morate tražiti više prehrambenih opcija i smanjiti jurnjavu briga u godini. Vaša stalna zdravstvena bolest brzo će se pretvoriti iz teške u blagu ili gotovo ništa. Konkretno, od prvog tromjesečja osjetili biste olakšanje u svojim stalnim zdravstvenim problemima.

Da biste zadržali svoje fantastično zdravlje, morate nastaviti zdravo jesti i često vježbati. U srednjim mjesecima morate izbjegavati konzumaciju hladnih napitaka i koktela. Oni mogu biti štetan korak prema vašim planovima prehrane. Trebali biste nastaviti prakticirati iste navike zdrave prehrane i vježbanja koje ste imali, umjesto da ih izbjegavate kako biste se održali u formi u kojoj se želite vidjeti. Dobro provjeravajte vaše alergije jer bi vas mogle mučiti negdje sredinom godine.

 

Više o horoskopskom znaku Lav doznajte OVDJE!

 

Djevica

23.08. - 22.09.

DJEVICA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Da, 2022. ukazuje na promjenjivu godinu, drage Djevice. No, s druge strane, godišnji horoskop za 2022. predviđa da će bogatstvo biti uz vas tijekom cijele godine. Predviđanja snažno sugeriraju da budete oprezni u svim stvarima, osobito u prvim mjesecima godine. Također, pogledajte svoje postupke dok donosite bilo kakve odluke u svom životu tijekom ove godine. Međutim, završetak godine bit će vedar i utješan za muškarce i žene Djevice.

Nadalje, godišnji horoskop za 2022. predviđa da ćete morati naporno raditi da bi dobra sreća bila uz vas. Ne treba razmišljati o sebi ili sumnjama u sebe jer bi to ubilo vašu sreću. Također, može vas dovesti do golemog pada i nevolje, prema godišnjem horoskopu.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Pred vašim pragom čeka vas obilje prilika. Prvi mjeseci će biti posebno dobri. Ali kako godina dosegne svoj vrhunac, prepreke bi vas mogle dodirnuti. Da, dobro ste pogodili. Suočiti ćete se s izazovima svih vrsta. Od problema s koncentracijom do poteškoća u dovršavanju posla. No, s druge strane, pehari sreće bi išli u vašu korist. A mladi poduzetnici i poslovne osobe koje rade samostalno mogu tražiti da u svoj posao uključe nove stvari. Međutim, studenti i ljudi koji se pojavljuju na ispitima trebaju očekivati umjerene rezultate.

Ako radite u partnerstvu, pokušajte održati sjajne odnose sa svojim poslovnim partnerom. Međutim, ako radite samostalno, pokušajte izbjeći bilo kakvu vrstu ulaganja ili proširenja. Prema godišnjem poslovnom horoskopu za 2022., ako planirate promijeniti mjesto poslovanja, onda će to biti loša ideja, osobito u prvoj polovici godine. Međutim, ako pripremate neke izmjene u poslu, možete se potruditi! Ulaganja bilo koje vrste bila bi loša ideja prema horoskopu karijere za 2022. Međutim, ako se planira ekspanzija poslovanja u inozemstvu, rezultati će biti donekle umjereni.

Podrška je ono što ćete dobiti tijekom cijele godine. Od kraja srpnja do kraja prosinca bit će idealno vrijeme za vaš razvoj karijere. Uz pojačani entuzijazam i radnu aktivnost, postat ćete i epicentar novih ideja i planova. Početni mjeseci mogli bi biti tu samo da testiraju vas i vaše vještine u vašoj profesiji. Ali isto će stajati kao točka koristi pred starijima i nadređenima. Ako planirate promijeniti posao, horoskop pokazuje da to neće biti zadovoljavajuća opcija. Međutim, ako ste se nedavno zaposlili, naći ćete više mogućnosti za napredovanje u 2022.

Što se tiče novca, uživat ćete u njemu kao i u uspjehu. U prvim mjesecima godine imat ćete više opcija za veću zaradu. Što se tiče drugog dijela godine, morate poduzeti mnoge mjere opreza. Ostanite skromni i stopirajte neke svoje želje da živite u raskoši, jer biste mogli zaglibiti u kreditu. Veliki savjet za 2022. godinu, je potražiti vodstvo od stručnjaka, a zatim napraviti korak naprijed u smislu novca.

Nakon prvog tromjesečja, u mjesecu travnju, planet Jupiter će izravno utjecati na vašu kuću prihoda i dobiti. Imat će pozitivan utjecaj pa će donijeti izvrsnu priliku za ulaganje u nove pothvate. Ulaganja će donijeti koristi ako se izvrše u prvom dijelu godine. Također, nemojte biti namamljeni visokim prinosima, već uložite u dionicu ili fond s boljim iskustvom. Štoviše, za one koji se bave obiteljskim poslom, financijski horoskop za sugerira porast takvog posla u posljednja dva mjeseca 2022.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

U 2022. godini ne smijete forsirati ljubav, drage Djevice. Drugim riječima, ako tražite vezu, mogli biste naići na neke svađe i probleme popraćene nerazumijevanjem i osobnim sukobima. Stoga ne smijete izgubiti svoj čvrst stav, kao i smirenost. Također, ljubavni horoskop za 2022. predviđa da će osobe koje su već u vezi imati emocionalne ispade. Stoga morate biti oprezni s ljubavnim stvarima. Možda će uslijediti nekoliko gorkih trenutaka nakon slatkih. Najvažnija zona bila bi sredina godine koja bi mogla naići na neke dileme, kada biste mogli naići na razdvojenost ili veću bliskost s partnerom.

Tranzit Sunca, Merkura i Saturna u petoj kući vašeg zodijaka donijet će vam neke brige u mjesecu veljači i ožujku. Ali vaš partner koji vas podržava bit će uz vas na svakom koraku. Ne zaboravite vratiti uslugu. Neka se osjeća voljeno i cijenjeno. Nemojte mu samo reći koliko vam je njegova prisutnost pomogla, već mu to pokažite različitim gestama. Također bi vašem odnosu moglo biti dobro da istražite različite stvari. Planirajte zajedničke večere, otiđite na odmor u daleku zemlju ili se možda čak i uselite zajedno. Ljubavni horoskop za 2022. sugerira da ove godine poduzmete velike korake u vezi s partnerom kako biste svom partneru pokazali da ste ozbiljni u vezi s njim.

Također, parovi će nove 2022. godine imati sjajan ljubavni život. Ali mogli biste se suočiti s teškim periodom sredinom godine, tj. oko svibnja, jer će se Mars i Jupiter formirati u sedmoj kući vašeg zodijaka otprilike u to vrijeme. Tijekom ove faze možete se osjećati malo bez kontakta sa svojim partnerom. Ali ne brinite, vaš partner će preuzeti uzde. Ako se želite vjenčati ove godine, možete to učiniti između srpnja i rujna. Četvrto tromjesečje nove 2022. godine moglo bi se pokazati kao izazovno za novovjenčane parove.

Ovo bi mogla biti vrlo zabavna godina za samce, ali morate ispravno odigrati svoje karte. Ako ste se već zaljubili u nekoga, trebali biste mu u prvom kvartalu priznati svoje osjećaje. A ako upoznate nekog novog, svakako mu trebate dati priliku. No, najbolje je da smanjite svoja očekivanja jer velika je vjerojatnost da se to neće pretvoriti u nešto ozbiljno.

 

 

ZDRAVLJE

 

Horoskop za zdravlje vam poručuje da morate shvatiti što vas najviše muči, Djevice. Je li to stres vašeg osobnog života ili usponi i padovi na radnom mjestu. Bez obzira na razlog, sve što trebate je usredotočiti se na strogi plan prehrane i um bez stresa. Izbjegavajte i klonite se svih izvora napetosti i čuvajte se onih visoko kaloričnih stvari za kojima toliko žudite.

Morate se opustiti čak i ako se već duže vrijeme susrećete s nekim bolestima. Ako patite od neke bolesti, horoskop savjetuje da obavite temeljit pregled i pravilno slijedite svoj plan uzimanja lijekova. Uložite svoje vrijeme u zdrave prakse. Dapače, ako je potrebno, idite i na terapiju i vježbe. Također, godišnji horoskop za 2022. poručuje da redovito provjeravate napredak u poboljšanju. Pazite da se striktno pridržavate onoga što vam je liječnik odredio!

Ne morate puno eksperimentirati s prehranom. Nemojte uključivat nove stavke. Samo imajte na umu da se držite podalje od svega što smatrate da vas neće dugoročno njegovati. Trebate smanjiti količinu masti i uključiti više hranjivih elemenata u svoju prehranu. Ako ste sebi postavili neke planove prehrane, pazite da ih se čvrsto držite.

Ako ste u formi i dobro, onda je to sjajna stvar. Ali, ako ste nepažljivi, možete pokrenuti neke stvari. Nemojte olako shvaćati svoje zdravlje. Pobrinite se da radite jogu, meditaciju i sve što je potrebno za zdravu dobrobit. Srednji mjeseci bi mogli proći malo teško. Stoga se onda dobro pobrinite za sebe. Budite oprezni u prometu i kod promjene vremena, poručuje vam godišnji horoskop za 2022.

 

Više o horoskopskom znaku Djevica doznajte OVDJE!

 

Danijela

Danijela

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 408

Online Busy Offline

Moje ime je Danijela, a omiljene tehnike, koje za Vas koristim više od 10 godina i još uvijek nadopunjujem svoje znanje, su tarot, visak, reiki, kristaloterapija, bioenergija i čišćenje prostora.

Ako moram izdvojiti najdražu tehniku, onda je to visak. U kombinaciji s ostalim tehnikama visak mi daje sigurnost da ću s velikom vjerojatnošću doći do izvrsnih rezultata.

Jedini ljudi koji nikada ne griješe su oni koji ništa ne rade.

Vaga

23.09. - 22.10.

VAGA – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Godišnji horoskop za 2022. ističe mnoge značajne promjene koje vas čekaju u različitim aspektima života, Vage. Godina će biti povoljna u mnogim područjima vašeg života. Razmišljate izvan okvira kako biste ispunili spektar rasta ove godine. Sa znanjem, percepcijom i prijateljskim odnosima, muškarci i žene Vage ove će godine posjedovati veličinu u životu i postići olakšanje i bogatstvo.

Godišnji horoskop za 2022. najavljuje da je vrijeme da zablistate i pokažete što imate! Skinite plašt tjeskobe i ranjivosti jer planetarna kretanja snažno ukazuju na povjerenje i zdravu ideju upravljanja situacijama na način kao nikada prije.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Neki od vas možda žele promijeniti način i mjesto svog rada, dok drugi samo žele intenzivno uživati u stilu rada s kojim su se nedavno suočili. Godišnji horoskop za karijeru za 2022. predviđa da će u vašem svijetu karijere možda biti uspona i padova ako ste nedavno uskočili u novi posao. Međutim, ako ste student koji planira nastaviti studij, vrijeme bi bilo vaše u drugoj polovici godine. Što se tiče onih koji planiraju promjenu posla, godišnji horoskop za 2022. za znak Vage kaže, improvizirajte malo, a zatim pokušajte pronaći odgovarajuće prilike ili posao iz snova.

Nadalje, godišnji poslovni horoskop za 2022. kaže da će godina biti idealno vrijeme za ulazak u nove poslove i pothvate. Započinjanje nečeg novog pomoći će vam da tražite nove prilike i upoznate nove ljude koji će uložiti u vaš posao kasnije tijekom godine. Postoji nekoliko specifičnih mjeseci koje možete uzeti u obzir za predlaganje svojih planova kao što bi vrijeme od ožujka do svibnja bilo izvrsno za rukotvorine ili poslove vezane uz umjetnost i obrt.

Vrijeme od kolovoza do studenoga bit će idealno za pothvate vezane uz odjeću itd. Godišnji horoskop za 2022. također predviđa da vaši prihodi mogu očekivati spori tempo, ali kasnije tijekom godine dobit će biti dobra. Osim toga, vaš bi posao također procvjetao.

Vrijeme je izvrsno za one koji traže posao i mijenjaju se, ali strpljenje je od vitalnog značaja sredinom mjeseca u godini. Horoskop za posao za 2022. predviđa da će vam ove godine biti mnogo prilika koje će vas čekati na putu. Prema vašim kvalifikacijama i vještinama, samo trebate paziti na to. Ne brinite ako do sada niste dobili posao po svom izboru ili ste bili odbijeni cijelo vrijeme prošle godine, 2022. godina omogućit će vam posao iz snova.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

Ne bismo vam preporučili da u novoj 2022. date priliku svom ljubavnom životu. Prvi mjeseci snažno sugeriraju niz sukobljenih komunikacija s vašim partnerom. I, zbog toga, osjećali biste se depresivno i pomalo emocionalno. Samci mogu očekivati dobre mogućnosti za izlaske u drugoj polovici godine, ali strpljenje je neophodno da bi to uspjelo! Svemir ima velike planove za vas, samo trebate vjerovati u ono što se događa, a i ovo će proći, a vi ćete sresti onog tko je za vas uskoro, a točnije u posljednjoj četvrtini godine.

Nemojte se žaliti ako osjećate da se vaš partner ne drži svog kraja pogodbe. Radije biste se trebali usredotočiti na stvari koje morate unijeti u vezu da biste je održali. Budite strpljivi sa svojim partnerom i pokušajte razumjeti njegove probleme. Većina vaših problema može se riješiti samim dijalogom. Ljubavni horoskop za 2022. predviđa da će vam nakon travnja biti dobro da budete donositelji odluka između vas dvoje. Također biste trebali naučiti biti fleksibilniji. Zato što bi vaša tvrdoglavost mogla biti smrt vaše veze. Nemojte se ustručavati ispričati se kada ste u krivu. S tranzitom Saturna u vašem zodijaku, tijekom posljednje faze travnja, možete preuzeti kontrolu nad vezom.

Tijekom ove faze vaša će veza postati jača. I, naravno, opće je poznato da je prijateljstvo temelj svake dobre veze. Dakle, ne žurite ni s čim. Uzmite si vremena i pustite da stvari sjednu na svoje mjesto. Svibanj, lipanj i srpanj idealni su mjeseci da zaprosite svog dečka ili djevojku.

 

 

ZDRAVLJE

 

Prema zdravstvenom horoskopu za 2022., ove godine biste mogli živjeti dobro u smislu zdravlja. Vaše tjeskobe mogu vam donijeti neku nepovoljnost u vašem načinu života. Ali, samo je u vašim rukama kako ćete se s tim nositi. Opustite se i malo provjerite svoj plan prehrane jer sve utječe na vaše prehrambene navike. Ako budete održavali pravilnu prehranu i suzdržali se od stresa na poslu, ljubavi i drugih aspekata života, godina će vam proći dobro u svakom pogledu, prema zdravstvenom horoskopu za 2022.

Uz to, savjet koji planetarna kretanja pokazuju u godišnjem horoskopu je izbjegavanje loših prehrambenih navika. Pola vaših problema bit će riješeno istim. Uzmite svoje lijekove s vremena na vrijeme i posjećujte svoje seanse bez promašaja. Ako ste ljubitelj hrane i dijeta, onda je velika stvar koju horoskop prikazuje u 2022. godini. Pripremite svoja jela na način da se ispostavi da su i ukusna i zdrava.

Zdrava tjelesna građa bit će vam prijatelj u 2022. No, to bi bio slučaj samo ako se sjetite voditi aktivan životni stil. Mogu se pojaviti neke manje bolesti kao što su kašalj, prehlada ili problemi sa stresom. No, svi bi mogli biti privremeni, predviđa godišnji horoskop za 2022. Dapače, neki od vas mogu se malo prevariti i bezbrižno uživati u dobrim jelima ili švedskim stolovima u trećem tromjesečju godine. Međutim, ne zaboravite odabrati namirnice koje odgovaraju vašem tijelu.

 

Više o horoskopskom znaku Vaga doznajte OVDJE!

 

Eva

Eva

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 431

Online Busy Offline

Moje ime je Eva. Tarotom i bioenergijom bavim se dugi niz godina i s velikim zadovoljstvom pomažem ljudima da nađu mir i zadovoljstvo u sebi samima, da nauče koristiti energiju te da ih kroz život nosi ona pozitivna.

Sretna sam kad me i nakon više godina nazove jedan običan, mali, čovjek i kaže "Hvala, Vi ste mi pomogli".

I Vama ću pomoći, zato nazovite!

Nemoj puzati tamo gdje možeš letjeti.

Škorpion

23.10. - 21.11.

ŠKORPION – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Godina 2022. sugerira da ćete snažno shvatiti svoje sposobnosti, sposobnosti s jedne strane, dragi Škorpioni te greške s druge strane. U godišnjem horoskopu za 2022. nema mjesta sumnjama i dovoljno je mjesta za dobre misli i prakse.

Možda ćete se u drugom tromjesečju godine prepustiti pogrešnim prehrambenim navikama. Dnevni plan života i vježbanje su obavezni, muškarci i žene Škorpioni. Izbjegnite ponašanje koje vas čini nemirnim i iskoristite sve šanse da se razmazite i kako biste se osjećali bolje nego ikad.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Ugodno ćete se provesti ove godine, Škorpioni, posebno u profesionalnom životu. Međutim, ako se gleda općenito, bit će to godina osrednjih rezultata i situacija. Većinu vremena ćete uživati, bilo na svom radnom mjestu ili u poslu. Štoviše, godišnji horoskop za 2022. kaže da je stres jedina stvar od koje se trebate držati podalje. Nemojte ništa pretjerano analizirati ili suditi o situacijama prerano. Dok će neki od vas zgrabiti posao iz snova, drugi će uživati u plodovima promocije i dobiti.

Vaši idealni i zapanjujući planovi dugo su čekali. Krajnje vrijeme da svoje ideje iznesete na stol. Uz podršku, također ćete pronaći odgovarajuće investitore koji će vam pomoći u tome. Ipak, savjet je da ne žurite jer će vas to dovesti do gubitaka. Budite proračunati, razmislite dvaput i potražite savjet prije nego što uložite novac u svoje planove. Osim toga, godišnji horoskop također ukazuje da ćete sredinom godine, odnosno od svibnja do kolovoza, najbolje pokazati svoje poduzetničke vještine.

Možete se opustiti jer ćete do kraja godine ispuniti cilj koji ste si zadali. Nadalje, ako želite promijeniti posao, pričekajte do sredine godine jer će vam donijeti bolje prilike od ostatka godine. Dok, ako tek ulazite u profesionalni svijet, napori na pravom mjestu će vam očistiti put. Dobit ćete posao iz snova i tvrtku s kojom ste dugo željeli raditi.

U novoj 2022. godini teško da će biti financijske krize, pogotovo u prvih nekoliko mjeseci u godini. Negdje sredinom godine nastupit će povoljna faza za ulaganja. Međutim, do kraja godine možete proći kroz svojevrsnu financijsku krizu. Ali ako ste unaprijed isplanirani i organizirani, sve će proći bez žurbe i problema. Horoskop za 2022. također najavljuje da će vaši napori u stjecanju bogatstva biti uspješni. Oni koji očekuju dobit od svog poslovanja također će imati profitabilne rezultate. Štoviše, čak možete očekivati priljev novca iz nekog iznenadnog i potpuno neočekivanog izvora, prema predviđanjima za 2022. godinu.

Kada se ova faza završi, mjeseci ožujak i travanj dovest će Jupitera u kuću imovine i zdravlja. Prijelaz je vrlo povoljan jer biste mogli ulagati u kupnju nekretnina i vozila. Šanse za zaradu novca iz dodatnih izvora također mogu porasti. U tom razdoblju možete uložiti i u neki svoj hobi i ostvariti novčanu dobit od toga. Osim dobitaka, bavljenje onim što volite dodatno će poboljšati vaše mentalno zdravlje.

U mjesecu kolovozu 2022., planet Merkur dodatno će poboljšati izglede za svakoga tko posjeduje tvrtku. Svaka investicija u ovim mjesecima doprinijet će vašem povratu ulaganja. No, u tom će razdoblju rasti i rashodi u krugu obitelji. Stoga morate smisliti kako ćete sve to uravnotežiti. U listopadu izbjegavajte ulaganja. Bilo koji oblik obiteljskog posla imat će poteškoća, a ako ste student koji započinje karijeru, možda ćete se i vi morati mučiti da pronađete odgovarajuću ulogu za sebe. Trebali biste zadržati svoju ušteđevinu za bilo koju situaciju koja se može pojaviti tijekom tog razdoblja.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

U ljubavi vam predstoji izvrsna godina, Škorpioni. Međutim, prvih nekoliko mjeseci moglo bi malo pokolebati vaš život i potaknuti vas da se suzdržite od ulaganja napora u vašu vezu. Ali, ne brinite! Druga polovica godine proći će baš u vašem smjeru. Ako ste sami, očekujte lijepu godinu. Štoviše, neki od vas mogu ući u dugotrajnu vezu. Svađe, pesimistične misli i sve vrste sumnji morate držati podalje. Ako ste u vezi, imajte više razumijevanja za partnera. Radite međusobno, a ostalo će ići savršeno! Vaš bi vas partner mogao na neki način iznenaditi, a veza će procvjetati na sve načine, posebno u posljednjih nekoliko mjeseci u godini.

Ako zaprosite svoju simpatiju, dobit ćete ono što želite. Ali pazite da prijedlog bude romantičan i iskren. Ako vam je netko slomio srce u 2021., vratit će se ove godine i ispričati vam se. Ako vam se čini iskrena isprika i ako ako vaše srce to uistinu želi, trebali biste dati drugu priliku. Iako početak godine može biti malo prestrog, ipak će vaš ljubavni život biti dobar ako ostanete strpljivi.

Većinu svojih problema možete riješiti ako ostanete bistre glave. Pokušajte ne dopustiti da vas ljutnja prevlada. Ako osjećate da je iskra nestala iz vaše veze, dajte sve od sebe da vratite bit koja nedostaje. Provedite kvalitetno vrijeme sa svojim partnerom. Budite spontani. Morate vratiti uzbuđenje koje je nedostajalo u vašem ljubavnom životu. Možda ćete također morati donijeti neke odluke koje će vam promijeniti život ako želite nastaviti biti sa svojim dugogodišnjim partnerom. Ova će godina donijeti i dobro i loše. Nemojte se obeshrabriti ako 2022. počne sa sumnjama i razočaranjima.

Stvari će se promijeniti na bolje ako date malo vremena. Možda ćete morati smisliti nekoliko gotovih rješenja, ali svakako će se isplatiti. Na kraju svega, otkrit ćete da ćete vi i vaš partner izaći iz teške situacije s vezom jačom nego ikad. Mjeseci travanj i rujan bit će ispunjeni ljubavlju i nježnošću.

 

 

ZDRAVLJE

 

Iako će veći dio godine proći glatko i bez napora, ipak je vaše zdravlje i dobrobit s vremena na vrijeme potrebno provjeriti u 2022. Velike su mogućnosti da vas oblaci stresa i bolesti okruže ako zanemarite neke simptome. To može biti zbog vašeg poslovnog života ili osobnog. Nadalje, horoskop za 2022. poručuje da će pravilna prehrana, redovita tjelovježba i potrebni odlasci liječniku osigurati da vaše zdravlje bude u redu.

Pripazite da redovito uzimate lijekove, zadržite optimističan način razmišljanja i pazite da se klonite bilo koga tko vam nudi prečac do rješenja vaše bolesti. Stoga je veliki savjet godišnjeg horoskopa da se striktno pridržavate plana prehrane.

Da, godina nije ozbiljna za vas. Ali, ne, ne možete stvari shvaćati olako. Ostali aspekti vašeg života mogu izravno utjecati na vašu dobrobit. Također, držite oči širom otvorene u srednjim mjesecima u godini, jer postoji mogućnost da se razbolite.

 

Više o horoskopskom znaku Škorpion doznajte OVDJE!

 

Etika

Etika

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 333

Online Busy Offline

Zovem se Etika, 
ezoterijom se bavim oko 30 godina. Koristim astrologiju, visak, tarot karte i ciganske karte za pogled u budućnost, ali znam da možemo izmijeniti lošu sudbinu primjenom rituala, feng šuija i talismana.
Tumačim snove i specijalnim meditacijama i molitvama pomažem u svakoj situaciji. Vraćanje mira, duhovne ravnoteže i vjere dolazi sa čišćenjem aure. Skidam sve vrste negativnosti i donosim svjetlost i sreću u Vaš život.

Strijelac

22.11. - 21.12.

STRIJELAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

U očekivanju 2022. godine, svi kozmički pokreti sugeriraju blaženstvo i sretne trenutke, dragi Strijelci. Tu su i novi počeci, prihvatljive promjene i željan ishod situacija! Od financija do ljubavi, uživat ćete u sjajnom provodu i požnjeti rezultate onoga što ste posijali prošle godine.

Štoviše, godišnji horoskop za 2022. pokazuje da ćete lako kontrolirati svaku situaciju u kojoj se nađete. Ako volite putovanja, otići ćete na opuštajući odmor koji se pamti. Uspjeh u profesionalnom životu će vas pratiti, a dovoljan priljev novca bit će tu u kriznim vremenima.

 

POSAO I NOVAC

 

Na radnom mjestu uživat ćete u zahvalnosti. Neki od vas mogu čak dobiti unapređenja ili beneficije od posla koji ste obavili. Zapravo, horoskop za 2022. govori da je pravo vrijeme za planiranje širenja vašeg poslovanja. Malo organizacije će učiniti svoje, a vi ćete uživati u dobrim rezultatima.

Međutim, budite oprezni u radu s klijentima i novim vezama. Također, morate se pobrinuti da trenutni kolege ili zaposlenici koji rade s vama ili ispod vas ne postanu buntovni prema vama. Štoviše, godišnji horoskop za 2022. predviđa da biste mogli naići na malo uredske politike i sporove sa svojim kolegama na poslu. Međutim, godina će biti puna novih i boljih prilika, a ako planirate promjenu posla ili tražite posao, možete se odlučiti za poslove koji vam najviše odgovaraju.

Također, uživat ćete u plodovima truda koja ste davno posijali. Neriješeni problemi vezani uz novac ove godine bi mogli biti riješeni. Štoviše, godišnji financijski horoskop za 2022. predviđa da bi prvih nekoliko mjeseci moglo biti sve u rješavanju neke tekuće krize. No, to neće biti tema za brigu. Priljev novca bit će nezaustavljiv. Neki od vas čak mogu očekivati iznenadne novčane dobitke negdje oko trećeg tromjesečja godine.

Najbolje vrijeme za bilo kakvu investiciju je nakon mjeseca kolovoza. Do tada možete ulagati u svoje hobije i kratkoročne štedne planove. U 2022. također su velike šanse da kupite kuću ili stan. Dok se upuštate u bilo koju avanturu, pobrinite se i da uštedite. Morat ćete se dodatno potruditi za novčanu dobit u ovom razdoblju. Bilo kakve važne odluke u ovim mjesecima treba donositi zajedno sa obitelji i supružnikom. Kraj godine će donijeti i dobre novčane dobitke i obilje u financijama.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

Romantično vrijeme i neizmjerna ljubav su vam potpuno u horoskopu za 2022. Vaša osobnost je super privlačna i šarmantna. Međutim, ako već imate nekoga u svom životu ili ste već dugo u vezi, mala sugestija dolazi iz godišnjeg horoskopa. Svakako biste trebali izbjegavati svađe i sukobe jer postoji lagani prizvuk razdvojenosti.

Često ćete se brinuti činite li dovoljno da održite svoju vezu, jer obično je vaš partner taj koji radi sav posao. S obzirom na to, ne bi škodilo da se malo više potrudite. Trebali biste činiti male stvari kako bi se i on osjećao posebno i voljeno. Ove male geste će ići daleko.

Vi i vaš partner bit ćete idealan par jer ćete preuzeti odgovornost za donošenje važnih odluka, što će vas oboje motivirati za postizanje ciljeva u vezi. Ova godina će vam donijeti samo radost i sreću. Ako se želite vjenčati ove godine, mjeseci travanj i svibanj čine se posebno povoljnim. Ali najbolje je biti potpuno siguran u svoju vezu i partnera prije nego što donesete takvu odluku koja će vam promijeniti život.

Ako ste sami, postojat će mnogo potencijalnih partnera. Budite pametni i nemojte se zabavljati s više ljudi istovremeno, radije pričekajte nekog posebnog. Sredinom godine pronaći ćete nekoga za koga ćete zaista smatrati da je vrijedan vašeg vremena i pažnje. Čak i ako se kasnije rastanete, na odnos ćete se osvrnuti s ljubavlju.

 

 

ZDRAVLJE

 

Horoskop zdravlja za 2022. kaže da morate prekinuti lanac svoje nezdrave hrane i dovesti se na zdrav put. Ako se toga ne budete pridržavali, budite spremni suočiti se s posljedicama. Dajte si vremena, upoznajte svoje potreba i krenite. Pripremite si odgovarajući grafikon, upravljajte i organizirajte svoje vrijeme i potražite liječnika ako osjećate da se stvari odvijaju obrnuto.

Prepoznajte bolest i posvetite dodatnu pažnju svom tijelu. Uključite se u aktivnosti koje vas smiruju i pomažu vam da neko vrijeme odvratite misli od svoje bolesti. Bolesnici s dijabetesom i hipertenzijom moraju se pravilno brinuti o sebi sredinom godine. Pazite da ne postanete tajnoviti o svom zdravlju, a u slučaju bilo kakvih sumnji ili simptoma dogovorite termin za pregled kod liječnika.

Možda će doći do nekih izazova i možda ćete se osjećati da odustanete od svog cilja da budete u formi ili da dođete u formu. Ali, nemojte se tu izgubiti. Zapravo, smatrajte to testom ili preprekom na svom putu. Možda nećete morati učiniti mnogo da biste bili u skladu u 2022. godini. Ali, mjera opreza je i dalje neophodna. Stoga, budite oprezni oko svega! Ove godine suzdržite se od rizika!

 

Više o horoskopskom znaku Strijelac doznajte OVDJE!

 

Karla

Karla

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 997

Online Busy Offline

Zovem se Karla. Tehnike koje koristim su astrologija i tarot. Ljubav i znatiželja odveli su me već u ranoj mladosti u ezo svijet gdje sam u početku imala puno nepoznanica i pitanja.

S učenjem i praktičnim radom počela sam dobivati odgovore na sva moja postavljena pitanja, na sve nepoznanice koje su me u početku plašile.

Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu Vam dati savjete i biti Vam podrška kada se nađete na raskrižju, kad sami ne možete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.

Tu sam, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me.

Jarac

22.12. - 19.01.

JARAC – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Ovo će biti vaša godina, Jarci. Bit će vam potreban plan da bi se njegovo izvođenje probilo na najbolji mogući način. Isto bi vam donijelo osjećaj radosti i sretnih trenutaka. Također, pomoći će vam da se opustite i uživate u blaženom vremenu tijekom cijele godine u svim aspektima života.

Nadalje, horoskop za 2022. godinu kaže da morate sagledati stvari dublje da biste nešto postigli pozitivno. Godina će biti zanimljiva u drugoj polovici, jer će otvoriti vrata višestrukih poticajnih prilika. Situacije i scenariji bit će vam toliko naklonjeni da bi vam moglo biti teško odabrati najistaknutiji od svih.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Da, ove godine ćete dobro zaraditi. Ne, ne morate slijepo ulagati bilo gdje ili gdje god želite. Financijski horoskop za 2022. predviđa da će pred vama biti niz prilika između kojih možete birati. Bilo da želite ulagati ili želite ići na opciju sigurne štednje. Najbolja opcija bila bi planirati i konzultirati se s nekim tko je detaljno upoznat sa svim. Također, u drugoj polovici godine bit će ogroman priljev novca. Morate paziti na pravu priliku. Ipak, držite se podalje od znatiželjnih očiju i pristupajte stvarima polako i na suptilan način, jer bi vam mudar pristup zasigurno dao rezultate kakve želite.

Iako će vam godina biti naklonjena, pristup bez truda je loša opcija. Za one koji planiraju proširenje posla, horoskop sugerira strpljenje jer bi vam prvi mjeseci 2022. godine donijeli samo prepreke i napetosti. Vi ste izvanredni i vrijedni. Vi ste jedan od onih idealnih zaposlenika na svom radnom mjestu. No, za privlačenje pažnje i priznanja potrebno je više od toga. Stoga svoje ideje prezentirajte s više samopouzdanja i čvrstine. To će biti vaš potencijal koji će uspjeti i pomoći vam da rastete u tvrtki u kojoj se nalazite.

Oni koji mijenjaju posao možda će morati pričekati do kraja prvog mjeseca 2022. kako bi ugrabili pravi posao. Ako ste maturant, uspjet ćete u prvom poslu nakon srpnja, prema horoskopu za 2022.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

Potrebna vam je ljubav da biste svoj život uredili na odgovarajući način. I, već dugo vas netko podržava u svemu i svačemu. Bliski prijatelj ili netko koga dugo poznajete i koji zauzima malo, ali posebno mjesto u vašem srcu pristupio bi vam na način kao nikada prije. Ljubavni horoskop za 2022. predviđa da će se staro prijateljstvo ili veza na romantičan način ući u vaš život. Međutim, ako ste u vezi, trebali biste tražiti veću privrženost svog partnera. Može doći do razdoblje sumnji, kao i da vas preuzme osjećaj izdaje. Ali, morate pronaći izlaz jer vam u životu nitko ne nanosi štetu. Sve je u vašoj glavi i morate se suzdržati od takvih misli.

Zaljubljeni Jarci ponekad moraju sebe staviti na prvo mjesto. Ne dopustite da vas partner iskorištava. Ako nastavite držati partnerove potrebe iznad svojih, kasnije biste mogli požaliti. Također, u redu je željeti učiniti slatke stvari za svog partnera kako bi se osjećao posebnim, ali vjerojatno ponekad pretjerate. Zbog toga se vaš partner može osjećati zarobljenim ili klaustrofobičnim. Dajte svom partneru prostor koji želi. Ne želite ispasti previše pripijeni ili posesivni. Pokušajte svoju ljubomoru držati pod kontrolom ako otkrijete da vaš partner ima mnogo prijatelja suprotnog spola. Samo ćete izgledati neprivlačno.

Doći će vam mnogo novih i uzbudljivih stvari, a možete ih istraživati zajedno sa svojim partnerom. Bit ćete stvarno sigurni u svojoj vezi jer će biti vrlo očito da partner i vi podjednako ulažete u svoju vezu. Bit će to godina koju ćete sigurno zauvijek pamtiti. Čak i ako ste u vezi na daljinu, to neće imati štetnih utjecaja na vašu vezu. Ako se želite vjenčati, mjeseci svibanj i lipanj bit će vam posebno korisni.

Samci Jarci bi mogli upoznati nekoga vrlo posebnog ove godine. Ako budete pametni, možda ćete ući u dugoročnu vezu. Očekujte ponovno okupljanje sa starom simpatijom ili razvijanje osjećaja prema bliskom prijatelju. Zajednica će biti posebno blagoslovljena ako se zaljubite u lipnju i srpnju jer će Sunce i Merkur tijekom tog razdoblja prelaziti u petu kuću vašeg zodijaka.

 

 

ZDRAVLJE

,

Ove godine ćete se izdići iznad tjeskobe i stresa, Jarci. Postojao će niz prepreka, ali sa svojim mirnim i ispravnim dnevnim životnim planom, proći ćete bez problema. Ne samo da ćete osloboditi svoju nutrinu nego i svoje konce povezati sa zdravim načinom života. Također ćete prijeći na plan prehrane koji će vam dugoročno pomoći. Štoviše, zdravstveni horoskop za 2022. kaže da ako donesete bilo kakve odluke u vezi sa svojim zdravstvenim faktorom, to bi se ispunilo, a nesretne bolesti bilo koje vrste bi bile daleko od vas većinu godine. Ipak, savjet je da ne riskirate sa svojim zdravljem i potražite pomoć ako se osjećate drugačije, emocionalno, fizički ili na bilo koji način.

Identificirajte uzrok i pronađite lijek što je prije moguće. Morate raditi na ovoj mantri u pogledu zdravlja u novoj 2022. godini. Morate ozbiljno paziti na svoje zdravlje, ne zanemarujući nikakvu mogućnost nedaća. Godišnji horoskop za 2022. također sugerira da morate poraditi na svojim problemima anksioznosti i ni na koji način ne izgubiti smirenost. Pobrinite se da radite stvari koje vas čine sretnima. Također, pokušajte se kloniti svih vrsta negativnih misli. Bolesnici sa srčanim problemima i hipertenzijom moraju se pravilno brinuti o sebi u posljednjih nekoliko mjeseci u godini. Pazite da svoje zdravstvene probleme ne skrivate ni od koga i odmah se obratite liječniku za liječenje u ozbiljnim situacijama.

Uvijek je super biti u formi i dobro. No, neopreznost još uvijek nije opcija na vašim kartama za novu 2022., jer godišnji horoskop za 2022. za zdrave ljude predviđa da bi vam se stvari mogle malo izokrenuti ako to učinite. Stoga se pobrinite da radite jogu, meditaciju i sve što je potrebno za dobru formu. Treća četvrtina godine bi mogla proći malo teško. Stoga dobro pazite na sebe. Također, budite oprezni u prometu, poručuje Vam godišnji horoskop za 2022. godinu!

 

Više o horoskopskom znaku Jarac doznajte OVDJE!

 

Stoja

Stoja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 520

Online Busy Offline

Moje ime je Stoja i ezoterijom se bavim više od 20 godina. U dosadašnjem radu sretala sam se s mnogim ljudskim sudbinama i nastojala pomoći svim tim dragim ljudima. Imam iskustva u razgovorima s obiteljima ovisnika, te općenito gledam obiteljske odnose i pomažem im da se nađu, da se zbliže i da si oproste.

U svom radu koristim karte samostalno ili u kombinaciji s viskom, kako već situacija zahtijeva, a isto tako kombiniram s kuglom ili koristim samo kuglu ovisno o pitanjima na koja treba odgovoriti.

Ako me pustite k sebi, rado ću Vam pomoći, zato nazovite bez straha i dileme, jer ovdje sam za Vas.

Stoja , Stoja520, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Vodenjak

20.01. - 18.02.

VODENJAK – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Harmonija će vas okruživati tijekom cijele godine, dragi Vodenjaci. Kad ste u blizini ljudi, hodat ćete putem mira i širiti sreću među svima. Međutim, s druge strane, potrebno vam je malo vremena. Drugim riječima, spoznat ćete ono bitno i nebitno u svom životu. Godišnji horoskop za 2022. također kaže da ljudi koji trebaju pomoć moraju biti vaš prioritet u godini.

Također, horoskop 2022. sugerira da cijenite ono što već imate. Da, želje su važne, a i težiti velikim stvarima. Ali, osjećati zahvalnost prema onome što već imate važnije je od bilo čega drugog! Budite strpljivi ako ne ostvarite željene rezultate u očekivanom vremenu i ne odustajte ni na koji način.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Godišnji horoskop za 2022. kaže da su svi pravi projekti pred vama. Morate razumjeti što vam najviše odgovara. Zvijezde su vam naklonjene. Sve što trebate učiniti je razumjeti svoje vještine i zahtjeve te pokušati. Štoviše, horoskop za karijeru za 2022. predviđa da oni koji se vraćaju na posao nakon duže pauze ili nastavljaju studiranje, snažno moraju improvizirati svoje vještine. Muškarci i žene Vodenjaci koji vode vlastiti posao mogu očekivati neke scenarije u kojima moraju donijeti neke hrabre odluke. Međutim, do kraja godine ćete cvjetati s profitom i ulaganjima. Ali manji prijedlog prema horoskopu je da ostanete na oprezu o tome što vam se sprema, a zatim napravite bilo koji korak naprijed.

Stvari će ići glatko. Trebate samo strpljenja da to vidite. Ovo je ono što vam treba cijelo vrijeme. Od lipnja do studenog, nazovite to idealnim i ključnim vremenom za vaš razvoj karijere, prema horoskopu za 2022. Uz entuzijazam i predanost u radu, bit ćete mjesta za nove ideje i planove. Prvi mjeseci će samo testirati vas i vaše profesionalne vještine. Ali kasnije ćete dobiti uvažavanje i priznanje na vašem radnom mjestu. Vodenjaci koji planiraju promjenu posla moraju se ove godine strpiti jer karte govore da to neće biti dobra opcija. Međutim, ako imate novi posao, pronaći ćete mnogo prilika.

Horoskop za novac će vam donijeti plodonosnije rezultate nego inače. Odmah od početka godine možete zaraditi dobar iznos novca. Možda će doći trenuci kada ćete možda morati vjerovati svojoj sreći i bogatstvu i pokušati. Također, može se pojaviti i neka vrsta financijskih problema. Ali problemi će biti više privremeni nego trajni. Svaka investicija koju napravite ove godine završit će s dobiti do kraja godine. U srednjim mjesecima može doći do velikih troškova, ali traženje pomoći od neke elitne osobe pomoći će vam u upravljanju i organizaciji prema financijskom horoskopu 2022. Možete čak razgovarati s nekim u obitelji i imati njihov plan na umu prije nego što nešto učinite.

Nakon mjeseca srpnja, stvari vam možda neće biti toliko naklonjene do mjeseca studenog. Udaljite se od novih ulaganja u ovom razdoblju. Ako planirate promijeniti posao morate sagledati svaki njegov aspekt ili bolje rečeno pričekati da se vaše bogatstvo stabilizira do mjeseca studenog 2022. Međutim, tijekom tog razdoblja možete investirati ako to želite. Možda ćete dobiti dobar poticaj iz više izvora, što će povećati vašu zaradu. Oni koji se bave vlastitim poslom ostvarit će bolji profit u ovom razdoblju. Ova će godina donijeti varijacije u vašim financijama, bilo kakva kupnja ili kupnja nekretnine ne odgovara jer ćete upasti u lukav posao.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

Prema ljubavnom horoskopu za 2022., privlačili ćete kompatibilne partnere tijekom cijele godine, Vodenjaci. Upoznat ćete nekoga na poslu ili preko prijatelja tko će s vama dijeliti mnogo toga zajedničkog. Dakle, slobodni muškarci i žene Vodenjaci mogu pronaći partnera kakvog stvarno želite imati u svom životu. Također, pridržavajte se svog optimističnog pristupa kako biste održali zdrav odnos, prema horoskopu za 2022.

Saturn će prijeći u vaš znak u drugoj polovici travnja, što će dovesti do manjih problema u vašoj vezi. Vaš će se partner uvrijediti što s njim rijetko nešto dijelite, a obično ste zauzeti poslom. Zbog toga će se osjećati nevoljeno. Bit će vaša svečana dužnost da raščistite ove zablude. Pružite svom partneru pažnju i brigu koje zaslužuje ako se ne želite udaljiti od njega. Također, ako želite nastaviti biti u vezi, shvatite da svog partnera morate uključiti u gotovo svaki dio svog života.

Mjeseci između lipnja i listopada donijet će vam mnoge avanture i iznenađenja u vaš ljubavni život. Bit će mnogo pozitivnih poboljšanja u vašem ljubavnom životu prema ljubavnom horoskopu za 2022. Ako planirate brak, najbolje razdoblje je posljednje tromjesečje godine, odnosno od listopada do prosinca. Vaš partner to neće očekivati i bit će ugodno iznenađen. Vaš dečko ili djevojka će prihvatiti i cijeniti vaše osjećaje i trud i sigurno će pristati na prosidbu. Bračni parovi možda će ipak otkriti da im zvijezde baš i nisu naklonjene. U vezi će biti puno ljubavi, ali to neće zaustaviti svađe. Ali ne smijete odustati. Svaki brak ima svoje uspone i padove. Ne možete se nadati da ćete biti iznimka.

Prema godišnjem horoskopu, samci će ove godine imati uzbudljivu ljubavnu godinu. Ovoj novoj 2022. godini možete se mnogo radovati. Možda ćete upoznati nekoga tko vas iskreno zanima putem spoja na slijepo koji vam je organizirao vaš prijatelj. Ili bi vam vaš bliski prijatelj mogao priznati svoje osjećaje. Ova nova veza bit će početak dugotrajnog partnerstva i početak nečega lijepog. Njegujte ovu novu ljubav jer će vam donijeti mnogo sreće i mnogo uspomena ljubavi.

 

 

ZDRAVLJE

 

Nadolazeća godina započet će s malo psihičkog stresa i problema. Možda imate neke napetosti zbog nekoliko aspekata života. Ali to će biti privremeno, a vi ćete sve to proći u drugoj polovici godine. Osjećate li bilo kakvu nelagodu ili najmanji problem, ne smijete riskirati. Posjetite vašeg liječnika kako biste spasili svoju godinu od bilo kakvog ozbiljnog zdravstvenog problema. No, scenariji bi se promijenili u drugoj polovici godine. Ako već duže vrijeme prolazite kroz bilo kakve zdravstvene tegobe, u ovoj fazi potražite pomoć od istih.

Ako ste dugo bili bolesni, godišnji horoskop kaže da će zdravstveni problemi koje ste imali uskoro postati stvar vaše prošlosti. Također, budite sigurni da redovito vježbate ako se preporučuje i uzimajte lijekove na vrijeme.

Pravljenje planova u glavi vas neće odvesti nikamo. Da bi stvari funkcionirale, morate se odlučiti za trening. Ako je izvan vašeg budžeta, vježbajte u prirodi ili kod kuće. Godišnji horoskop 2022. za planere prehrane predviđa da je ovo definitivno sjajna godina za odlučan rad na svom tijelu i zdravlju. Ali, ništa neće uspjeti dok se ne potrudite. Uključite potrebnu hranu i izbjegavajte sve vrste masne i prerađene hrane. Također, godišnji horoskop za 2022. sugerira da svoju kondiciju postavite kao prioritet u posljednjih nekoliko mjeseci u godini, jer bi tada vaše zdravlje moglo biti poljuljano.

 

Više o horoskopskom znaku Vodenjak doznajte OVDJE!

 

Nives

Nives

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 226

Online Busy Offline

Moje ime je Nives. Sve vas pozdravljam s mnogo ljubavi. Već deset godina s osobitim zadovoljstvom radim na tehnikama koje pomažu i utječu na kvalitetu života, a posebno kod zdravstvenih problema.

Nazovite me da zajedno razmaknemo oblake i da Vi nađete svoj put mira i ljubavi.

Ribe

19.02. - 20.03.

RIBE – GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2022.

 

Imate svoju osobnost, sa slabostima i snagama. Nova godina 2022. za vas bit će jedna s različitim situacijama i scenarijima, drage Ribe. U prvoj polovici godine mogli biste se osjećati lijeno i bez energije, dok biste u drugoj polovici vratili se aktivnosti na sve načine. Muškarci i žene Ribe mogu osjećati da ne daju sve od sebe, ali to neće biti uvijek slučaj.

Ako pazite na svoj način rješavanja situacije, ostat ćete izvan svih vrsta prepreka i nevolja. Nadalje, vaše kvalitete slušanja bit će od pomoći u 2022. godini. Također, godišnji horoskop za 2022. predviđa da ćete u sebi tražiti “stvarnog sebe”. Što želite, koga želite i kako želite, bit će pitanja na koja ćete tražiti odgovore u godini.

 

 

POSAO I NOVAC

 

Iako će pred vama biti mnogo prilika i slobodnog mjesta da pokažete svoj pravi potencijal, dugoročno će vam to donijeti samo padove. Ako napravite mudar izbor i budete pristojni i ljubazni prema ljudima oko sebe, mogli biste napraviti stvari na svoj način. Međutim, kako godina bude došla do svog kraja, postići ćete mir u smislu preseljenja i stabilan profesionalni život. Nadalje, godišnji horoskop za 2022. snažno traži od vas da se suzdržite od sklapanja novih poslovnih partnerstava i proširite svoje poslovanje slušajući neke strance. Tražitelji posla moraju uložiti dodatni napor jer bi vas vaš stav mogao natjerati da počinite glupe pogreške na intervjuima.

U intenzivnoj ste potrazi za poslovnim prijateljima, ali zvijezde ne žele da to učinite! Poslovni horoskop za 2022. strogo traži od vas da ne prilazite ljudima koji sami nude pomoć, jer bi mogli biti prerušeni neprijatelji. Međutim, imate neki obiteljski posao, a neka očinska figura u vašoj obitelji predlaže vam neke modifikacije koje morate pokušati. Isto će značajno povećati vašu dobit u posljednjim mjesecima 2022.

Tražite novu priliku? Molimo pričekajte da godina dođe do kraja. Ali zapamtite da ne prestajete pokušavati. Koliko god planeti od vas tražili da radite polako, oni žele udvostručiti vaše napore i suočiti vas sa svakom preprekom svojim najboljim udarcem. Budite predani i zgrabite posao iz snova i izgradite svoju karijeru ne propuštajući priliku. Također, godišnji horoskop za posao 2022. predviđa da starije osobe koje planiraju promjenu posla strogo moraju poraditi na svojim vještinama! Ne samo da bi vam to omogućilo najbolji posao koji zaslužujete, već će vam omogućiti i veću plaću.

Nakon prvog tromjesečja godine, Saturn će donijeti stabilnost vašim financijama. Tijekom tog razdoblja postoje šanse za nagli porast prihoda u obliku promocije ili dobiti od poslovanja. Međutim, morate osigurati da dio onoga što ste stekli ne potrošite previše. A dobar dio ove količine mora se sačuvati za buduće neizvjesnosti. Nadalje, pazite da izbjegavate ulaganja u poslove sa zemljištem jer je to još jedno područje gdje ćete se možda morati suočiti s izazovima, a također možete pasti u zamku loših poslova. Tijekom tog vremena, najbolja stvar koju možete učiniti je smanjiti proračun i dobro planirati svoje izdatke. Također, ako tražite bilo kakvu financijsku potporu, bilo od oca ili nekog vanjskog izvora, dobit ćete je u ovom razdoblju.

 

 

LJUBAV U 2022.

 

Veliki savjet godine je da pazite na svoj stav. Zvijezde vam govore da budete oprezni i u pogledu ljubavi i veza. Parovi koji su već u vezi mogu naići na sukobe ega i probleme u vezi sa stavovima. Partner može osjećati da ste ili nepristojni ili da ga ne razumijete. Suočavanje s golemom naklonošću i ljubavlju najbolje je što možete i morate učiniti prema godišnjem horoskopu za 2022. Samci mogu okušati sreću u pronalaženju kompatibilnog partnera u drugoj polovici godine. Točnije, posljednjih nekoliko mjeseci ukazuje na to da ćete upoznati novu osobu koja će se intelektualno povezati s vama, a ne samo privući fizički.

Nemojte biti bijesni kada vam stvari ne idu kako treba na početku godine. Veza u kojoj ste sada obećavajuća je i ima veliki potencijal. Stoga se usredotočite na to da vaš partner bude sretan i zadovoljan. Zaljubljeni ste pa uživajte u osjećaju. Nadalje, prema horoskopu za 2022. parovi će polako i postojano ponovno pronaći sreću, predviđa ljubavni horoskop za 2022. Ožujak će sa sobom donijeti puno romantike i uzbuđenja zahvaljujući tranzitu Saturna u 12. kući vašeg zodijaka. Vaš odnos s partnerom bit će pun iskri i intimnosti. Vaš dečko ili djevojka će se još više zaljubiti u vas jer ćete biti u najboljem izdanju tijekom posljednjeg kvartala godine. Bračni parovi će posebno doživjeti blaženu godinu punu ljubavi i radosti.

Ovu godinu možete iskoristiti da uistinu shvatite što očekujete od svog životnog partnera. Izađite i upoznajte nove ljude jer će vam to pomoći da prepoznate ono što zaista želite. Vaša srodna duša je na putu do vas, Ribe. Jednostavno vam neće stići do ove nove godine.

 

 

ZDRAVLJE

 

Što se tiče zdravlja, morate biti vrlo oprezni prema zdravstvenom horoskopu za 2022. Mogli bi doći do problema vezanih za imunitet koji vas proganjaju tijekom cijele godine. Također, nesanica može djelovati kao dodatak vašim zdravstvenim problemima i smanjiti vašu izdržljivost u svemu. Dakle, mjera opreza je obavezna. Nadalje, godišnji horoskop za 2022. kaže da morate paziti i na prehranu. Također, emocionalni usponi i padovi djeluju kao pomrčina vašeg zdravog bića i čine vas potpuno nesposobnim i okruženima niskom energijom. Dakle, muškarci i žene Ribe, cijenite svoju kondiciju, wellness bi išao u vašu korist.

Također, godišnji zdravstveni horoskop za 2022. predlaže da u svoju prehranu uključite sokove i voće. Uz to, izbacite masnu hranu i prijeđite na povrće i dijetu koja uključuje proteine.

Pustite sve već napravljene planove. Počnite ispočetka, potražite savjet od nekog trenera ili poznate osobe koja ima ideju što jesti, a što ne. Pobrinite se da radite točno ono što vam je preporučeno i ne preskačite stvari u žurbi. Također, zapamtite da je fokus vježba, a put kroz njega je odlučnost.

Štoviše, ako ste vodili zdrav način života, druga polovica godine možda neće funkcionirati prema vašim planovima. Možda ćete se suočiti s ozbiljnim zdravstvenim problemima. Stoga se od početka godine pobrinite za zdrave navike i otklonite nevolje prije nego što dođu. Također, vodite računa o članovima obitelji jer postoji mogućnost da i oni postanu žrtvom ovih problematičnih mjeseci.

 

Više o horoskopskom znaku Ribe doznajte OVDJE!

 

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.