Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

Prema mjesečnom horoskopu se pokazuje mnogo neočekivanih događaja koji će manje ili više utjecati na događanja tijekom ovog mjeseca. Jedan tjedan će biti pogodan za obavljanje fizički i emocionalno. Sredinom mjeseca će biti najbolje razdoblje kada možete imati veliki dobitak ako igrate igre na sreću! Stoga nazovite savjetnicu Vesnu na kodu 423, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite provjeru blokada na financijama, jer jedino negativne energije mogu blokirati Vašu sreću! Horoskop za ljubav je vrijedno spominjati samo ako trenutno nemate partnera, jer studeni donosi očekivanu ljubav u Vaš život. Primijetite znakove i nemojte provoditi puno vremena kod kuće!  

Vesna

Vesna

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 423

Online Busy Offline

Moje ime je Vesna. Već više od 13 godina - kombinirajući sve metode predviđanja budućnosti - mogu svojim sugovornicima dati kvalitetan odgovor na dileme kada ne znaju sto učiniti u pojedinim zamršenim životnim situacijama.

Moje omiljene teme su međuljudski odnosi jer ako nam je taj dio u redu lakše se hvatamo u koštac s ostalim problemima. Savjetujem ljudima da se otvore jer se zatvorenoj osobi može teško pomoći.

Tehnike s kojima radim su tarot, astrologija i visak. Svojim tehnikama svakako stojim na raspolaganju i Vama.

Bik

21.04. - 20.05.

Mjesečni horoskop pokazuje mnogo znakova upozorenja, a manje dobrih stvari. Osobe u znaku bika na radnom mjestu očekuju neočekivani događaji koji će umanjiti prihode, ali se čak može dogoditi da netko ostane bez posla. Niti horoskop za novac nije dobar i baš zato morate izbjeći sve nevolje koje vrebaju! Obavezno nazovite savjetnicu Evitu na kodu 604, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite detaljnu analizu karijere ili magiju za uspjehe, pomoću čega možete spriječiti sve probleme!  Ljubavni život neće biti bez briga, ali se ne pokazuju ozbiljniji problemi, jer i sami znate da za sve postoji rješenje. Na području zdravlja je najbitnija pravilna prehrana i vježbanje, jer se višak kilograma lako može prilijepiti na Vas.

Evita

Evita

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 604

Online Busy Offline

Zovem se Evita. Ovim se poslom bavim 16 godina i kroz njega sam ušla u mnoge domove, u mnoga srca i pomogla ljudima u teškim situacijama: u situacijama kad su bili na raskrižju puteva i neodlučni kamo da krenu.

Tu sam i za Vas, da Vam pomognem naći pravi put, donijeti pravu odluku, vratiti Vam osmijeh na lice i pokazati Vam da je život prelijep i dragocjen te da ćemo zajedno proći kroz oblak do Sunca.

Imajte vjere, nazovite me!

Blizanci

21.05. - 20.06.

Stigli ste do mjeseca kad se pružaju mnoge mogućnosti. Dobit ćete više privlačnih ponuda, samo trebate dobro razmisliti koje biste trebali prihvatiti i koja će biti korisna za Vašu budućnost. Sada je vrijeme da hrabro učinite sljedeći korak i nazovete savjetnicu Dadu na kodu 432, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min.,  koja će otvoriti karte za Vas kako biste saznali koju šansu trebate ugrabiti kako biste konačno krenuli putem bogatstva! Sa emocionalnog gledišta, vrlo je bitno da pazite kome otvarate srce, jer ćete se jako razočarati! Isto vrijedi i za nova poznanstva; nije zlato sve što sija. Na području zdravlja se pokazuje ozbiljno oboljenje i prehlada, stoga je najbolje ako ojačate svoj imunitet.

Dada

Dada

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 432

Online Busy Offline

Moje ime je Dada. Tarotom se bavim 30-ak godina. Gledam sve vrste tarota, sudbinske karte, numerologiju i odgovaram na sva Vaša pitanja vezana za ljubavne, seksualne, obiteljske i poslovne odnose.

Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, Hartmannove čvorove i Kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija. Savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, također čistim prostor od svih loših energija. Otvaram sudbinske karte, tarot i duhovne karte kao upute kako dalje kroz budućnost i čega se riješiti u prošlosti, a kroz kristale i kuglu te anđeosku energiju čistim Vaše energetsko tijelo, karmičke dugove i povezivosti.

Tu sam za Vas da uz savjete i tretmane postignete mir i sklad u svom životu na svim razinama. Biotenzorom čistim i podižem Vaše energetsko stanje, radim energotretmane, pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i opuštanju napetosti... Tumačim snove i dajem numerološke kodove za iscjeljenja po metodi poznatog znanstvenika Grigoria Grabovoia, te savjetujem koje boje, biljke i kristali dobro utječu na Vas.

Rak

21.06. - 22.07.

Tijekom ovog mjeseca se očekuje više svađa, u većini slučajeva nećete biti osoba koja to započinje. Uz to, bit ćete emocionalno opterećeni, jer će Vas napadati bez razloga. Problem nije u Vama, već drugi nemaju obzira i gaze preko svih da postignu svoje ciljeve. Vi se trebate zaštititi i pokušajte to ne preuzimati na svoju dušu, inače će Vam organizam javiti da unutar Vas nije sve u najboljem redu. Ako se pojavi novi problem kada je riječ o zdravlju, svakako nazovite savjetnicu Veru na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer će ona odmah na samom početku sve to zaustaviti! Horoskop za novac pokazuje stabilnost i moguće je čak da ćete moći kupiti nešto što već dugo vremena priželjkujete. Imajte razumijevanja za svog partnera jer je sad u teškom razdoblju.

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Lav

23.07. - 22.08.

Pokušajte izbjeći nepotrebne konflikte na radnom mjestu tijekom predstojećih tjedna, jer se s nekim od kolega odnos može toliko pogoršati da će Vam uništiti svaki dan na poslu. Probleme s posla nemojte nositi u svoj dom, već se potrudite organizirati zajedničke programe sa svojim partnerom u kojima možete oboje uživati te tako isključiti sve vanjske faktore koji inače djeluju na Vas. Mjesečni horoskop samcima donosi jako dobre vijesti, ako budete pažljivi sada možete upoznati ljubav Vašeg života. Ali budite oprezni, jer može doći i jedna druga osoba koja će na prvi pogled biti simpatična, a ta osoba neće biti dobra za Vas! Najbolje bi bilo da nazovete savjetnicu Taniju na kodu 555, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će točno pogledati tko je odgovarajući partner za Vas i gdje ga možete upoznati! U financijama se pokazuje jedan veći neplanski izdatak koji stvara probleme, stoga novac trošite pažljivo jer će Vam biti potreban.

Tanija

Tanija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 555

Online Busy Offline

Moje ime je Tanija. Imate problem koji izgleda nerješiv? Imate pitanje na koje ne znate odgovor? Spoznaja izvora tih teškoća i put rješivosti nije nemoguć. U svakoj tami postoji zraka svjetlosti. Pronađimo je zajedno.

Otvarali su mi putove istine u zemljama sunca, Nepalu i Indiji, a sada i u Hrvatskoj. Nazovite me.

Djevica

23.08. - 22.09.

Previše se nadate i imate prevelika očekivanja, baš zato se može dogoditi da se ništa neće odvijati prema planu i onako kako Vi to želite. Financijsko stanje je jako loše, ne stiže očekivano poboljšanje, a nemate ni sreće. Jako je važno da na samom početku mjeseca uklonite uroke sa novca! Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Ziju na kodu 523, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., jer će ona uz ritual čišćenja pokrenuti Vaše financije! Ovo će biti idealan mjesec za osobe u znaku djevice koje traže partnera, jer će biti više šansi za upoznavanja. Bitno je da slušate svoje predosjećaje, jer će Vam oni pokazati tko je prava osoba za Vas kako biste donijeli ispravnu odluku.

Zija

Zija

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 523

Online Busy Offline

Moje ime je Zija. Ovdje sam isključivo jer volim pomagati ljudima i jedina mi je sreća kad dobijem povratnu informaciju zadovoljnih klijenata. Zdrav čovjek ima tisuću želja, a bolestan samo jednu...

Moja misija u ovom životu je pomagati ljudima što s velikim zadovoljstvom i činim. Vrlo uspješno radim energetsku terapiju na daljinu te sam tako pomogla mnogima koji su zatražili pomoć.

Energiziram i jačam protok energije kroz čakre balansirajući tako energetski tok kod ljudi, životinja i biljaka; sve ima svoju energiju...

Mogu Vas savjetovati oko kvalitete života putem prehrane jer ono smo što jedemo, a jedemo da bismo živjeli, ne živimo da bismo jeli...

Zija , Zija523, inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Dugi niz godina bavim se alternativom i znam da dobro dolazi onima koji vjeruju, još bolje dolazi onima koji su strpljivi, a najbolje dolazi onima koji ne odustaju!

Vaga

23.09. - 22.10.

Ako budete vrijedni, onda postoji mogućnost da ispunite svoje snove u studenom! Na radnom mjestu ćete dobiti važnu ulogu, ali ipak nećete postići izvanredne rezultate. Za ostvarenja planova Vam je potrebna financijska potpora u vidu sreće, naravno, ako nemate blokade na sebi! Stoga se obratite savjetniku Damiru na kodu 217, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite provjeru, jer jedna osoba u znaku vage može imati glavni dobitak ovog mjeseca! Horoskop za ljubav pokazuje kako postoji mogućnost da se malo udaljite od svog partnera. Bitno je da uvidite potrebe i želje svog partnera. Obratite više pažnje na njega i provodite više vremena zajedno.

Damir

Damir

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 217

Online Busy Offline

Moje ime je Damir. Već više od desetljeća bavim se numerologijom i Kraljevskim kartama. S obzirom da su problemi ljudi koji mi se obraćaju često posljedica njihovih loših navika, s vremenom sam se počeo baviti i pozitivnom psihologijom.

Danas vrlo uspješno kombiniram numerologiju i karte s pozitivnom psihologijom, odnosno takozvanu HYL metodu, čija je autorica popularna Louise Hay. Postoje događaji na koje ne možemo utjecati, no posjedujemo i mnogo potencijala i dobrih osobina koje smo skloni zanemarivati. Pravi život počinje tek kada shvatimo da nas život voli. Odnedavno se aktivno bavim i komunikacijom s anđelima.

Zahvaljujući HYL metodi i anđeoskoj komunikaciji, pomažem ljudima da se pročiste od negativnih energija i usmjeravam ih na pravi put kako bi sami pronašli smisao svog života!

Škorpion

23.10. - 21.11.

Imate mnogo planova za ovaj mjesec, a to se ne odnosi samo na sređivanje doma, već i ostalih obaveza. U posljednje vrijeme kao da se sve zaustavilo i imate osjećaj da stojite na jednom mjestu. Zvijezde pokazuju da se neka negativna energija nedavno prilijepila uz Vas i vrlo je važno da to što prije uklonite ako želite ostvariti svoje ciljeve još tijekom ovog mjeseca! Nazovite savjetnicu Dijanu na kodu 449, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite uklanjanje negativnih energija, jer ćete uz tu pomoć privući veliku sreću već drugog tjedna u mjesecu! Preko prijatelja ćete upoznati jednu novu osobu u studenom, zato uvijek trebate prihvatiti sve pozive za druženja. Velika ljubav će Vas pronaći, stoga se nemojte povući.

Dijana

Dijana

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 449

Online Busy Offline

Moje ime je Dijana. Više od 20 godina radim tarot, sudbinske karte, ljubavni tarot, visak, kristaloterapiju i obrede sa svijećama. Bavim se i numerologijom.

Najradije koristim sudbinske karte i ljubavni tarot jer imam osjećaj da u tim tehnikama vrlo dobro komuniciram sa sugovornikom i da mu na taj način mogu najbolje pomoći.

Želim naglasiti kako je izuzetno važno da prilikom te komunikacije sugovornik otvori svoju dušu te se potpuno prepusti. Jedino tako možemo ponuditi iskren odgovor koji se odnosi upravo na njega. Puno čitam i proučavam alternativnu literaturu, uvijek u težnji za nečim novim. Upravo je to i moj savjet svima vama koji još tražite smisao života. Nikada ne prestanite težiti ka višemu; uvijek si tražite nove i visoke ciljeve. Samo ćete na taj način moći ostvariti svoj potencijal – čak i onaj za koji ni sami ne znate da ga nosite u sebi.

Očekujem vaš poziv.

Strijelac

22.11. - 21.12.

Ovaj jesenji mjesec u Vaše srce donosi osjećaj proljeća kada ćete jasno vidjeti što Vas doista usrećuje. Sada ćete imati mnogo više prilika za obnovu u ljubavnom životu. Čak i ako imate partnera i ako nemate. Za Vaš horoskopski znak u ovog godini mjesec ljubavi nije mjesec svibanj, već studeni. Ako priželjkujete pravu ljubav, sada je najbolje vrijeme za to! Obratite se savjetnici Gordani na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite bijelu magiju za privlačenje ljubavi, jer će Vas sada sreća pronaći! U financijama može biti oskudnih tjedana, ali generalno će biti pozitivan mjesec. Na radnom mjestu budite oprezni s kolegama, jer netko skriva nešto od Vas! Kada govorimo o zdravlju, trebate konzumirati mnogo vlakana i bjelančevina te izbjegavati masnu hranu.

Gordana

Gordana

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 311

Online Busy Offline

Moje ime je Gordana. Alternativom se bavim više od 30 godina. Školovani sam astrolog, numerolog i reiki terapeut. Dobro poznajem mnoge tehnike koje Vam mogu pomoći u otkrivanju tajni koje nam donosi sadašnjost, ali i budućnost.

Uz moje savjete lakše ćete pronaći izlaz iz mnogih problema koji Vas muče, bez obzira je li riječ o ljubavi, obitelji ili financijama. Mogu Vam otkriti Vaše sretne brojeve koji Vas vode kroz život te kada i u koje vrijeme možete igrati nagradne igre.

Radim energetske tretmane na daljinu koji Vam mogu olakšati određene tegobe, ukloniti blokade ili poboljšati bilo koju životnu situaciju.

Nazovite me i dozvolite mi da Vam pomognem vratiti mir, sreću, uspjeh i zadovoljstvo u Vaš život.

Gordana , Gordana311 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Jarac

22.12. - 19.01.

Vaša karijera napreduje ako ne propustite važne informacije. Nemojte se ustručavati zatražiti pomoć za rješavanje svojih zadataka, jer i Vi pomažete drugima kad im je to potrebno. Ono što je jako važno u ovom mjesecu je da saznate kojim danima ne trebate trošiti novac, jer u protivnom možete sami sebi napraviti probleme na duže staze! Stoga nazovite savjetnicu Ognjenu na kodu 411, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će provjeriti koji su to dani u studenom kada ne smijete trošiti novac! U ljubavi slijedi harmonično razdoblje kada nije isključen brak ili proširenje obitelji. Zbog vlastitog zdravlja trebate izbjegavati stresne situacije, jer ćete imati neke fizičke simptome.

Ognjena

Ognjena

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 411

Online Busy Offline

Moje ime je Ognjena. Ezoterijom se bavim 30 godina kao treća generacija u obitelji.

Majstor sam reikija, tarota i radiestezije, a moj visak, sudbinske, Lenormand i anđeoske karte te reiki božanska energija koju posjedujem i odašiljem, mnogima su pokazali svjetlost na kraju tunela.

Ognjena, Ognjena411 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Tu sam za Vas i za psihološke razgovore i iscjeljenja božanskom reiki energijom. Šaljem Vam energiju, svjetlost i ljubav!

Vodenjak

20.01. - 18.02.

Na prvi pogled se čini da Vas sreća ovog mjeseca zaobilazi, ali se ipak vide znakovi koje biste trebali primijetiti. Postoji mogućnost za unaprijeđenje u karijeri, ali da biste to postigli, trebate ostaviti sa strane svoju dobronamjernost. Sreća će jako dobro djelovati, ali je potrebno da doznate razdoblje kada trebate igrati igre na sreću. Već danas nazovite savjetnicu Andreu na kodu 378, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će kao astrolog izračunati Vaše datume, ali i sretne brojeve! U partnerskoj vezi će biti mnogo više napetih razdoblja nego onih mirnih, stoga rasprave trebate odmah na samom početku prekinuti. Vaše zdravlje je bez problema, ali ako radite na opasnom radnom mjestu, pokazuju se fizičke povrede!

Andrea

Andrea

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 378

Online Busy Offline

Moje ime je Andrea. Astrologijom se bavim već 18 godina. Izuzetna je jer savršeno određuje namjere osoba prema nama (poslovnih partnera, rodbine, ljubavnih partnera, djece, prijatelja itd.). Zanimljivi su i proračuni vremenskih odrednica.

Albert Einstein je rekao "Zahvaljujući astrologiji, puno sam naučio.". Zar biste Vi bili Nevjerni Toma? Od pomoćnih tehnika koristim Ji Ding i geomantiju.

Ako i Vi želite zaviriti u svoju sudbinu, slobodno me kontaktirajte.

Ribe

19.02. - 20.03.

U Vašem životu počinju pozitivne promjene. Na području karijere se vidi mnogo dobrih stvari, čak možete pronaći i novo radno mjesto koje će financijski biti mnogo bolje za Vas. Horoskop za novac pokazuje neočekivano poboljšanje, samo je važno da saznate sve detalje jer u protivnom možete propustiti prilike koje Vam se pružaju! Stoga nazovite savjetnicu Katju na kodu 421, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i pitajte je kako možete riješiti financijske probleme koji Vas već duže opterećuju! Negativne promjene se pokazuju na području ljubavi, a to na vrijeme trebate spriječiti. Sve detalje o tome također možete doznati od spomenute savjetnice Katje! Kada govorimo o zdravlju, obratite pažnju na pravilan način prehrane.

Katja

Katja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41 kn/minkn/min

Kod: 421

Online Busy Offline

Moje ime je Katja. Imam 50 godina. U horoskopu sam blizanac s podznakom ribe. Astrolog sam s diplomom Udruge Astrologa Hrvatske. Bavim se raznim tehnikama tarota, naravno i astrologijom, viskom i kristalima.

Zanimaju me sva životna područja jer mišljenja sam da nema nerješivih problema ni glupih pitanja, a tarot i astrologija mogu odgovoriti na sva pitanja iz svih životnih područja. Isto tako nas mogu upozoriti na neke događaje koje možemo ublažiti ili izbjeći ako smo pravovremeno informirani.

Profesionalno sam u alternativi već 25 godina i pomogla sam svojim savjetima širokom spektru osoba u mnogim životnim područjima.

Moj životni moto jest da ništa nije ni dobro ni loše nego onako kako smo mi u nekom trenutku to u stanju vidjeti. Stoga, obratite mi se s povjerenjem i u strogoj diskreciji.