Horoskop

Ovan

23.03. - 20.04.

Sve više Vam se javlja osjećaj kao da ste zakasnili; ne možete pronaći svoje mjesto, ne radite ono što doista volite. Ne okružuju Vas oni ljudi s kojima volite provoditi vrijeme. Karmičke energije imaju veliki utjecaj na Vas u lipnju, i to nije uzalud tako. Stoga nazovite savjetnicu Zrinku na kodu 524, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite razriješenje karme, zahvaljujući čemu ćete pronaći svoj put i moći živjeti onako kako ste oduvijek željeli! Ovog mjeseca nemojte računati na poboljšanje u financijama. U odnosu nedostatak komunikacije može uzrokovati probleme. Bilo što da se dogodi, uvijek iskreno recite što mislite ili što osjećate.

Zrinka

Zrinka

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 524

Online Busy Offline

Moje ime je Zrinka. Tarot sam majstor i ovom se tehnikom bavim 15 godina. Služim se najstarijim sudbinskim kartama- ciganicama. Vrlo često s kartama kombiniram i visak, jer mi on daje konkretne i precizne odgovore.

Ako imate problema sami sa sobom, unutar obitelji ili na poslu, nazovite me s povjerenjem i pomoći ću Vam.

Zrinka, Zrinka524 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Bik

21.04. - 20.05.

Horoskop za karijeru sada više pogoduje bikovima koji nisu zaposleni, jer mogu pronaći posao koji će duže trajati. Ako ste zaposleni, ovo će biti stresan mjesec za Vas, jer horoskop signalizira nevolje. Lošu financijsku situaciju možete promijeniti već prvog tjedna u mjesecu kada na Vas utječu vrlo dobre energije! Obratite se savjetnici Veri na kodu 419, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam, zahvaljujući jednoj posebnoj magiji pružiti priliku da dođete do neočekivanih iznosa! Horoskop za ljubav skreće pažnju na važnost vremena koje provodite s partnerom, Ako budete provodili dovoljno vremena zajedno, možete očekivati iznenađujuće skladan i sretan mjesec.

Vera

Vera

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 419

Online Busy Offline

Moje ime je Vera i više od 20 godina pomažem u rješavanju Vaših životnih problema putem Lenormand karata i runa, a unazad nekoliko godina povezala sam se sa svijetom vilenjaka.

Pomoću Lenormand karata 'putujemo kroz vrijeme' i sagledavajući prošlost, uzroke koji su doveli do sadašnjih događanja, dajem smjernice što, kada i kako činiti da bi se što lakše i brže riješile Vaše teške životne situacije. Ove karte ne samo da daju smjernice, nego i upozorenja koja ne bismo smjeli zanemariti. Odgovori na Vaša pitanja vrlo su točni i konkretni.

Za rješenje svih situacija o kojima nemate dovoljno saznanja iz svih područja života možemo pitati i rune koje će nam također dati cjelovit pregled Vaše životne situacije. Dat će Vam smjernice kako riješiti postojeće probleme, a kormilo svog života možete uzeti u svoje ruke i postati gospodari svoje moći uz pomoć runskih zapisa. U svom radu služim se s najstarijim futarkom, odnosno runskim pismom Odinovim runama.

I na kraju naši dragi vilenjaci koji nam pomažu u svim kriznim situacijama kada ih zamolimo za pomoć. Ta draga vilenjačka bića dala su nam veliki dar - vilenjačke simbole koje koristimo za samopomoć. Svaki simbol sadrži u sebi posebnu energiju koja nam pomaže u svim kriznim situacijama, ali kada našeg vilenjaka zamolimo za pomoć. Bitno je i to da su naši motivi čisti. Vilenjaci su isključivo programirani na pozitivu i nikada nikome ne mogu naštetiti. Prema legendi o stvaranju planeta i usporednih svjetova u Svemiru, uz Anđele su pomagali i vilenjaci. Njihovo poslanstvo je da pomažu nama ljudima.

Primijetili ste da se u svom radu služim drevnim metodama, a za otklanjanje negativnih i štetnih energija na Vama i oko Vas vrlo je moćna energija bilja. Biljke ne samo da imaju ljekovita svojstva, nego i jako magijsko djelovanje. Zatražite li savjet, uputit ću Vas kako ćete si pomoći energijom bilja.

Najsretnija sam kada mi javite pozitivne povratne informacije da ste pri rješenju problema ili je Vaš problem već riješen. Vaša sreća je i moja sreća, a Vaš uspjeh i moj uspjeh.

Blizanci

21.05. - 20.06.

Intuicija, ali i prijedlozi koje dobijete ovog mjeseca će poslužiti kao bonus. Ako smatrate da trebate riješiti određene životne situacije, onda to i učinite. Uz to, ako smatrate da će se s nekim ili Vama nešto loše dogoditi, onda je vjerojatno da će se to i dogoditi. Nemojte ove signale zanemariti, ne dobivate ih uzalud! Već danas nazovite savjetnicu Avu na kodu 447, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam prenijeti poruku univerzuma, pa čak i za članove obitelji! Kada je riječ o finacijama, pobrinite se da ni Vi ni partner ne trošite na nepotrebne stvari, jer sljedećih nekoliko tjedana može biti krizno. Na temelju mjesečnog horoskopa za zdravlje, možete imati vrlo jako glavobolju, odnosu migrenu.

Ava

Ava

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 447

Online Busy Offline

Moje ime je Ava. Više od 30 godina bavim se tarotom, numerologijom, sudbinskim kartama, viskom i runama.

U komunikaciji sa sugovornikom nastojim iznaći najbolje rješenje uklanjanja problema koji ga trenutno sputavaju u njegovom daljnjem radu i napretku.

Pozitivan način razmišljanja, kao i pozitivan stav, smatram presudnim u našim životima, pa nastojim dio te energije prenijeti i na svoje sugovornike.

Ava , Ava447 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik

Od tehnika alternativnog pružanja pomoći izvrsno baratam kristaloterapijom, reikijem, kao i bioenergijom gdje imam odlične rezultate pružanja pomoći. Ukoliko imate problema s kojima se ne možete sami nositi ili ne znate kako izaći iz situacije u kojoj se nalazite, nazovite me s povjerenjem i sigurna sam da ćemo zajedno pronaći najbolje rješenje.

Rak

21.06. - 22.07.

Prethodni mjesec je bio malo težak za Vas, ali je zato lipanj mnogo lakši, veseliji i učinkovitiji. Nećete moći povjerovati da Vam sve ide od ruke na polju karijere i finacija, ali univerzum je sada doista odabrao Vaš znak! Na temelju mjesečnog horoskopa, možete čak pronaći i ljubav! Uravnoteženost i sreća će biti Vaša nagrada za razdoblje u kojem ste se umorili. Međutim, ako ste među rakovima koji imaju negativnu energiju na sebi, ni ovaj mjesec Vam neće donijeti ništa pozitivno. Obavezno nazovite savjetnicu Mirtu na kodu 613, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite analizu i čišćenje negativnih energija, jer jedna od njih Vam je sigurno potrebna, posebice ako nemate dobro iskustvo!

Mirta

Mirta

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 613

Online Busy Offline

Vidovnjakinja i duhovna iscjeljiteljica Mirta Duhovna sam iscjeljiteljica i dar vidovitosti sam naslijedila od svoje pokojne bake. Poslijednjih dvadeset godina pomažem ljudima bioenergijom na daljinu i vidovnjačkim sposobnostima. Pomažem vam u problemima vezanim za odnose u obitelji, ljubavi i braku, kod poslovnih i zdrastvenih problema. Savjetujem Vas u svezi događanja iz prošlosti koji se reflektiraju na sadašnjost i na Vaše buduce događaje. Moja specijalnost su samoizliječenje, bioenergija, ravnopravnost u ljubavi i međuljudskim odnosima te rad na duhovnim ozdravljenjima. Javite mi se s povjerenjem te cemo zajednički riješiti Vaše probleme, nedoumice i pronaci odgovore na sva pitanja koja Vas muče.

Lav

23.07. - 22.08.

U prvim danima lipnja ćete imati puno posla. Do izražaja će doći Vaša energičnost i snalažljivost; imat ćete puno toga za odraditi. U međuvremenu pokušajte dati svoj maksimum i na poslu, jer možete imati pozitivne rezultate. Pripremite se za ljeto financijski! Nazovite savjetnicu Višnju na kodu 539, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., i zatražite osobni kod za novac u lipnju! Položaj zvijezda početkom mjeseca neće imati dobar utjecaj na Vaš odnos. Mnogo ćete žuriti i nervirati se zbog zadataka koje trebate obaviti što će loše utjecati na partnera. Kada govorimo o zdravlju, vrtoglavica i grčevi u želucu mogu izazvati probleme koji mogu nastati na nervnoj bazi.

Višnja

Višnja

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 539

Online Busy Offline

Moje ime je  Višnja. Alternativom se bavim više od 20 godina. Pored svog dara stalno se usavršavam kroz literaturu i susrete s ljudima ezoterijskih znanja i iskustava.

Vrlo precizno gledam sudbinske karte tj. ciganice, a uz pomoć viska uspješno pronalazim izgubljene stvari. Jako često kombiniram ove dvije tehnike i imam pozitivna iskustva s njima. Uspješno radim i rituale pomoću magije svijeća.

Kada ste nesigurni, kada ste sami, nazovite me, ovdje sam za Vas.

Djevica

23.08. - 22.09.

U trenutku kada pomislite da ste odradili svoj posao, već Vas čekaju novi zadaci. Nažalost, i ovog mjeseca ćete biti skloni prekoračenjima, stoga u financijama budite oprezniji i pažljiviji. Srećom, ovog mjeseca će na Vas utjecati pozitivne energije kako biste mogli zaraditi više novca! Nazovite savjetnika Antonia na kodu 966, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koji će za Vas odraditi magiju novca koja će gotovo sigurno biti učinkovita tijekom punog Mjeseca! U cjelini, u obitelji će vladati dobro raspoloženje, stoga na ovom području možete očekivati miran mjesec. Od rođaka ili člana obitelji možete dobiti odlične savjete za Vaše probleme u odnosu.

Antonio

Antonio

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 966

Online Busy Offline

Moje ime je Antonio i već 15 godina bavim se radiestezijom i bioenergijom, tehnikama koje sam specijalizirao dugogodišnjim radom i usavršavanjem. Koristeći visak, pomoći ću Vam radiestezijskom dijagnostikom Vašega zdravlja i bioenergetskim tretmanom na daljinu. Mogu sagledati Vašu prošlost, sadašnjost i budućnost.

Nazovite me i postavite tri pitanja (u svojim mislima, ne želim ih čuti), a ja ću Vam na njih odgovoriti!

Mogu izraditi energetski prikaz pojedinih organa u Vašem organizmu i energetski prikaz zdravlja kućnih ljubimaca.

Obratite mi se s povjerenjem, neću Vas iznevjeriti.

Vaga

23.09. - 22.10.

Mjesečni horoskop općenito pokazuje dobre znakove za Vage. Volite što je konačno toplije vrijeme; pokušajte navesti i ostale članove obitelji na zajednički program, izlete, sa manjim – većim uspjesima. To će Vam u lipnju i biti potrebno. Gornjim dišnim putevima je potreban svježi zrak. Štoviše, na taj način možete spriječiti i jednu upalu na što Vas upozoravaju i zvijezde. Odnos se čini stabilnim tijekom mjeseca, ali ako ste usamljeni, trebate više izlaziti, jer je u Vašoj sudbini prikazan veliki susret! Vaša financijska situacija i nije tako sjajna, no to također možete dovesti u red ako nazovete savjetnicu Selenu na kodu 571, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja je vlasnik jedne vrlo snažne magije!

Selena

Selena

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 571

Online Busy Offline

Moje ime je Selena, iskusan sam astrolog, a bavim se tarotom i numerologijom. Kombinirajući ove tehnike dobivam jedinstven i potpun uvid u Vašu situaciju te Vam otkrivam kako će se događaji odvijati na području posla, financija, zdravlja, ljubavnih, obiteljskih i drugih odnosa.

Pomagati ljudima pričinjava mi veliko zadovoljstvo i zato Vas molim, ne oklijevajte, nazovite me, zajedno ćemo puno postići.

Škorpion

23.10. - 21.11.

U lipnju ćete se uspješno riješiti nekoliko dodatnih kilograma, posebice ako smatrate da Vam je to potrebno. Zvijezde Vas u potpunosti podržavaju, posebno tijekom Mjeseca u opadanju. Tog razdoblja trebate biti najaktivniji, jer će se na taj način i Vaše zdravlje poboljšati. Ako još uvijek nemate posao, sada je pravo vrijeme da isti potražite, jer mjesečni horoskop ukazuje na financijsku dobit zahvaljujući stabilnom random mjestu! Jedino se u ljubavnom životu očekuju nevolje. No možete se boriti protiv toga, stoga nazovite savjetnicu Stellu na kodu 341, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam, zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu reći kako možete živjeti u uravnoteženom odnosu! Ovo je također važno, jer zvijezde ukazuju kako će u protivnom mnogi škorpioni propustiti veliku ljubav u lipnju.

Stella

Stella

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 341

Online Busy Offline

Moje ime je Stella Wiccanus i dužnost mi je pomoći Vam u svim Vašim životnim nedaćama.

Moje oruđe u pomaganju ljudima su sudbinske karte, kineska astrologija, wicca magija i vlaška magija. Svime time okružena sam od najranijeg djetinjstva i istinski vjerujem da je moja misija u ovom životu pomoći što većem broju ljudi da pronađu svoju sreću na svom životnom putu.

Strijelac

22.11. - 21.12.

Ovog mjeseca na događaje možete promatrati iz novog ugla. Oko trećeg tjedna će na Vas utjecati takve energije, zahvaljujući kojima ćete uspjeti promijeniti Vaš pogled na život kada je riječ o određenim stvarima. Bit ćete u stanju primijetiti takve mogućnosti koje ste do sada zanemarivali. Samo budite oprezni s novim mogućnostima, jer neće sve služiti Vašoj svrsi! Najbolje je zatražiti savjet stručnjaka, stoga nazovite savjetnicu Zaru na kodu 353, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam reći što točno tebate poduzeti kako biste imali više novca! Venera je na Vašoj strani u lipnju, zbog čega možete pronaći veliku ljubav! Ako ste u vezi, Vaš odnos može postati mnogo čvršći.

Zara

Zara

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 353

Online Busy Offline

Zovem se Zara i alternativom se bavim već dugi niz godina. U svom se radu služim Sudbinskim kartama, Lenormand kartama i tarotom. Radim energetske tretmane, proricanje i savjetovanje na svim životnim područjima.

Rado ću i Vas saslušati bez ikakvih predrasuda, te Vam pomoći i savjetovati. Moja specijalnost su posao i financije, a također dajem kodove za privlačenje blagostanja.

Jarac

22.12. - 19.01.

Možete očekivati šaren mjesec pun događanja. Bit ćete prepuni intenzivnih doživljaja, no pazite ne vladate drugima! To može dovesti do ozbiljnih sukoba. U narednih nekoliko tjedana možete gotovo u svemu postići uspjehe, osim ako uspjeh i sreća nisu blokirani. Što je prije moguće, nazovite savjetnicu Nives na kodu 226, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će odraditi analizu negativnih energija i ako bude potrebno i ritual čišćenja! Kada je riječ o ljubavi, mjesečni horoskop ukazuje na loše znakove, zbog čega može doći do mnogo kontroverzi, pa čak i do prekida odnosa. Ali zapamtite: kada prekinete nešto što ne funkcionira, možete pronaći nešto mnogo bolje!

Nives

Nives

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 226

Online Busy Offline

Moje ime je Nives. Sve vas pozdravljam s mnogo ljubavi. Već deset godina s osobitim zadovoljstvom radim na tehnikama koje pomažu i utječu na kvalitetu života, a posebno kod zdravstvenih problema.

Nazovite me da zajedno razmaknemo oblake i da Vi nađete svoj put mira i ljubavi.

Vodenjak

20.01. - 18.02.

Oduševljeni ste što čitate mjesečni horoskop, jer na taj način možete doznati kako će Vam u lipnju biti dostupne nove mogućnosti. Imate podršku zvijezda pri otvaranju novog poduzeća, polaganje studija ili postizanje uspjeha pri ispitima. Već duže želite ostvariti jedan Vaš san. Skoro ste odustali od njega? Imajte na umu da nikada nije kasno! Obratite se savjetnici Karli na kodu 997, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam pogledati što Vam doista donosi uspjehe u lipnju! U ljubavi sredinom mjeseca možete očekivati neugodnosti. Problemi će se u početku činiti nerješivim, no do kraja mjeseca će isti biti riješeni. Kada je riječ o zdravlju, zvijezde ukazuju na osljetljivost dišnog sustava!

Karla

Karla

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 997

Online Busy Offline

Zovem se Karla. Tehnike koje koristim su astrologija i tarot. Ljubav i znatiželja odveli su me već u ranoj mladosti u ezo svijet gdje sam u početku imala puno nepoznanica i pitanja.

S učenjem i praktičnim radom počela sam dobivati odgovore na sva moja postavljena pitanja, na sve nepoznanice koje su me u početku plašile.

Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu Vam dati savjete i biti Vam podrška kada se nađete na raskrižju, kad sami ne možete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.

Tu sam, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me.

Ribe

19.02. - 20.03.

Prvi tjedan lipnja je malo grčevit u svakom području. Ali tome će brzo doći kraj, ne trebate brinuti o početnim poteškoćama. Morate biti uporni, jer Vas već od drugog tjedna očekuju bolji dani. Vaš znak u tom razdoblju jakom snagom podržavaju duhovne energije, u tolikoj mjeri da ćete uspjeti putem snova i intuicije doći do vrlo važnih informacija! Ako Vaše šesto čulo ne funkcionira, svakako nazovite savjetnicu Gordanu na kodu 311, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., koja će Vam putem karata pogledati koji je to radosni događaj koji Vas čeka! Kada govorimo o zdravlju, trebate izbjegavati konzumaciju gaziranih bezalkoholnih pića, restorane brze hrane jer možete nabacite dodatne kilograme.

Gordana

Gordana

064 600 076Fix:6,99 kn/minkn/min;Mob:8,41kn/min mobkn/min

Kod: 311

Online Busy Offline

Moje ime je Gordana. Alternativom se bavim više od 30 godina. Školovani sam astrolog, numerolog i reiki terapeut. Dobro poznajem mnoge tehnike koje Vam mogu pomoći u otkrivanju tajni koje nam donosi sadašnjost, ali i budućnost.

Uz moje savjete lakše ćete pronaći izlaz iz mnogih problema koji Vas muče, bez obzira je li riječ o ljubavi, obitelji ili financijama. Mogu Vam otkriti Vaše sretne brojeve koji Vas vode kroz život te kada i u koje vrijeme možete igrati nagradne igre.

Radim energetske tretmane na daljinu koji Vam mogu olakšati određene tegobe, ukloniti blokade ili poboljšati bilo koju životnu situaciju.

Nazovite me i dozvolite mi da Vam pomognem vratiti mir, sreću, uspjeh i zadovoljstvo u Vaš život.

Gordana , Gordana311 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Astrosavjetnik