Ivan Gotal

Certificirana sam osoba za radiesteziju, bioenergiju i tarot. Ezoterijom se bavim punih 30 godina. Tim svojim bogom danim darom pomogao sam mnogim ljudima i onda kad su izgubili svaku nadu.
U svom radu koristim sudbinske i sibila karte, visak, kuglu, biotenzor, svjeće i kristale. Radim vrlo uspješno energetsku terapiju na daljinu, skidanje Uroka – Magije a po povratnim informacijama znam da sam ljudima pomogao.

Vrlo često kombiniram različite tehnike, a sve u želji da dođem do pravog odgovora i da pomognem svima koji traže moju pomoć. Radim radiesteziju prostora, detektiram loše energije podzemnih voda, astralnih energija, hartmanove čvorove i kirijeve mreže, te magijskih i duhovnih energija, savjetujem koji dio prostora je pogodan za spavanje, rad i učenje, takodje čistim prostor od svih loših energija-Uroka-Magije.

Pomažem pri meditaciji, vizualizaciji i rješavanju napetosti. Odgovaram na sva Vaša pitanja vezano uz ljubav, posao, kao i sve ostalo što vas može zanimati iz SVIH područja života. Kroz svoju praksu sam već čuo sve i svašta i nema pitanja koje mi nije bilo postavljeno, tako da me vrlo teško možete iznenaditi. Svojim radom i dugogodišnjim iskustvom mogu vam dati savjete i biti vam podrška kad se nađete na raskršću, kad sami ne mozete odlučiti kako naći svoju stazu i svoj put.

Ja sam tu, uvijek u vašoj blizini, samo se okrenite i potražite me. Obratite mi se, pokušajmo zajedno naći odgovore. U životu poželi samo jedno: Da ne voliš izgubljeno i da ne izgubiš voljeno.