Sada možete saznati koje boje je Vaša aura

Aura –  Boja aure mnogo otkriva o nama. Opće poznata činjenica je da osobe koje imaju čistu, sjajnu auru u jarkim bojama je da su te osobe čistih energija i izuzetno duhovne.

Boje automobila označavaju osobnost, raspoloženje, razvijenost, ali i zdravstveno stanje.

 

Dakle, da vidimo što označavaju neke od boja:

 

Ljubičasta

 

Označava duhovnost, ali nije tipična oznaka jer se javlja samo prolazno.

 

Plava

 

Uravnoteženost, opuštenost, stanje bez nervoze. To znači da je osoba mirna, psihički-mentalno i duhovno.

 

Tirkizna

 

Upečatljiva, karakterna osobnost. Tko ima ove boje u auri, ima jako dobro razvijenu sposobnost za organiziranje i rješavanje problema. Oni žele sudjelovati istovremeno u više stvari.

 

Zelena

 

Rezervirana osoba i mirne energije. Ova boja u auri znači da je osoba sklona prirodnom liječenju. Što je zelena bistrija, to više ima energije izlječenja. Te osobe vole raditi u vrtu i posjeduju iznimno znanje o biljkama.

 

Imate važno pitanje, a niste u mogućnosti razgovarati sada? Pošaljite SMS poruku! Pošaljite ključnu riječ vezano uz područje koje Vas zanima: LJUBAV, KARIJERA, POSAO ILI FINANCIJE, Vaše ime, datum i godinu rođenja na 647 444 (6,20 kn/sms), kako biste dobili pomoć najboljeg stručnjaka. Ukoliko se ne nalazite u Hrvatskoj, a potrebna Vam je pomoć, javite nam se na našu FB stranicu – Astrosavjetnik, kako biste dobili brze upute kako nas možete kontaktirati – kliknite OVDJE.

 

 

Žuta 

 

Sreća i sloboda. Osobe koje imaju žutu boju u auri su pune unutarnje radosti, jako su posvećene i ne vežu se za stvari. Oni su duhovni učitelji.

 

Narančasta

 

uzdignuta i inspirativna osoba. Simbol snage i upravljanja. Misli ovakve boje označavaju moć i vladavinu nad drugim ljudima.

 

Crvena

 

Simbol materijalnosti. Ako je to konstantna boja u auri, ta osoba je materijalist.

 

Roza

 

Označava ljubav. Aura ove boje znači da je osoba postigla idealnu harmoniju između materijalnih dobara i ezoterične svijesti.

 

Smeđa

 

Uznemirenost, zabrinutost, materijalizam, duhovnost nije cijena.

 

Siva

 

Loše i depresivne misli; namjere nisu jasne, postojanje crne strane osobnosti.

 

Bijela

 

Ozbiljna bolest. Sintetički utjecaj (droge). Bijela aura označava nedostatak cijelosti i fizički i psihički- u duši.

Život Vam ne ide po planu? Zatražite analizu Vašeg datuma rođenja i zatražite savjet naših najboljih astrologa! Nazovite ih na broj telefona, 064/ 600 – 076, fix: 6, 99kn/min, mob: 8, 41kn/min., a oni će Vam pomoću najnovijih rituala i tehnika pomoći učiniti Vaš život uspješnim i sretnim! 

UPRAVO SE ČITA:

Numerologija – znanost brojeva

Žena Vodenjak: najprofinjenija ženskost Zodijaka

Tarot tri karte – odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

Horoskop braka za 2021. godinu